Jako lijepoChilimama » wrote:Ne znam di ovo ide al sam se negdje morala doć kurćit pa reko, evo mjesta za moju priču
Jutros pri čišćenju mriže koja je bajdvej bila puna ježinaca , volaka i samo tri sipe , nađem ja konjica![]()
Sve me neka tuga napala kad sam ga ugledala i kao idem ga stavit bar da se suši kad osjetim ga, ko da daje znakove života...I tako se ja uputim doli do mora da ga vratim kad on ništa...Ma ne možeš mi sad uginit, opet ja njega u ruku kad on opet trza se..a-ha , sad ja njega ispustim malo dublje a on potone...ajme, što sad...U toj dubini ne mogu ga dohvatit da se ne smočim i ja ne budi lijena skinem trenrku i nako u gaćicama uđem i uspjem ga uhvatit..vidim ja , oće neće, brzo doma po kupaći i suhu robu i vratim se s njim u većem siću, ulijem mora i malo ga nadražujem po leđnoj peraji... i tako, mic po mic, zapliva on, ja ga spustim u more, u travu i eno ga...otišao doma mami , seki braći djeci...
Nadam se da vam se svidjelo ...
edit: da bar znam slike s mobitela skinit pa keljit, možda bi se i vidila ta životinjica
Ti si ribarica?