Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 25 Feb 2014, 10:09

Starfish » wrote:ja opet sanjam da sam trudna :S i opet na početku ne prihvaćam, odbijam uopće razmišljati...
Znači onaj klizač se nastavio muvat oko kuće... :kava:
visekratni klon wrote: Ja sam nedavno sanjala da sam u četvrtom mjesecu i da me hvata histerija i panika...
A bio je tek kraj drugoga. :zubo:

visekratni klon

Post 25 Feb 2014, 13:54

Je, je, Karl je. :giggle:

Bo, tako sam se ja prerano poradovala da taj san znači nešto dobro. :D
Ne bastard kao Tarr
Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa

Post 12 Mar 2014, 19:36

Sanjao sam da sa ženinom sestrom vodim ljubav..
Što to znači?
Čuvaj se senjske ruke
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 12 Mar 2014, 19:40

Ne bastard kao Tarr wrote:Sanjao sam da sa ženinom sestrom vodim ljubav..
Što to znači?
Da se moras ozeniti... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne bastard kao Tarr
Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa

Post 12 Mar 2014, 19:54

Euklid » wrote: Da se moras ozeniti... :ne zna:
Ženinu sestru..?
Čuvaj se senjske ruke
Euklid
old school

Post 12 Mar 2014, 20:29

Sta zeninu sestru?

Moras se prvo ozeniti.

I to za neku koja po mogucnosti ima sestru... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Donna Sole

Post 12 Mar 2014, 21:48

ja sanjala erocki san..tj mene i jednog fb frenda..:o mislim, on nije neko s kim bi ja :facepalm:
kurvanjski avatar, a
Ne bastard kao Tarr

Post 13 Mar 2014, 17:15

Euklid » wrote:Sta zeninu sestru?

Moras se prvo ozeniti.

I to za neku koja po mogucnosti ima sestru... :ne zna:
E,Euklide.. :D
Čuvaj se senjske ruke
Ne bastard kao Tarr

Post 13 Mar 2014, 17:15

Chilimama » wrote:ja sanjala erocki san..tj mene i jednog fb frenda..:o mislim, on nije neko s kim bi ja :facepalm:
Slušamo..
Čuvaj se senjske ruke
Donna Sole

Post 13 Mar 2014, 18:08

Ne bastard kao Tarr » wrote: Slušamo..

ma ne čekaj, neću...nastojim zaboravit :E
kurvanjski avatar, a
Ne bastard kao Tarr

Post 15 Mar 2014, 16:18

Chilimama » wrote:

ma ne čekaj, neću...nastojim zaboravit :E
Ajd,sretno.. :giggle:
Čuvaj se senjske ruke
visekratni klon

Post 16 Mar 2014, 19:13

Sanjala sam Srećka Horvata :rofl: da smo u nekoj meni nepoznatoj knjižnici, ali tu kod mene i da neka luda baba viče na mene da ne mogu dignut knjige jer nisam završila faks. :S
Onda je on rekao da sam ja profesor. :S :facepalm:
Pa sam ja rekla da nisam, al da kakve to veze ima i da ja oću svoje knjige.
Onda me probudio susjed pa sam opet zaspala i sanjala da s babom plivam u nekakvom moru punom nemani. :S

Jebote. A sve zato što sam prije spavanja učila i zaspala od muke i spavala sam previše, waaay previše. :mama:
Bara huda

Post 16 Mar 2014, 19:23

visekratni klon » wrote:Sanjala sam Srećka Horvata :rofl: da smo u nekoj meni nepoznatoj knjižnici, ali tu kod mene i da neka luda baba viče na mene da ne mogu dignut knjige jer nisam završila faks. :S
Onda je on rekao da sam ja profesor. :S :facepalm:
Pa sam ja rekla da nisam, al da kakve to veze ima i da ja oću svoje knjige.
Onda me probudio susjed pa sam opet zaspala i sanjala da s babom plivam u nekakvom moru punom nemani. :S

Jebote. A sve zato što sam prije spavanja učila i zaspala od muke i spavala sam previše, waaay previše. :mama:
Meni se sve ovo ne cini lose jer si ucila prije spavanja.
A to je ono sto je bitno.
Ostale pizdarije zanemari.
visekratni klon

Post 16 Mar 2014, 19:24

Bara huda » wrote: Meni se sve ovo ne cini lose jer si ucila prije spavanja.
A to je ono sto je bitno.
Ostale pizdarije zanemari.
I onda me podsvijest sabotirala s nenormalnom količinom spavanja- trebala sam se jutros dignut i nastavit, naime. Sad sam sjebala bioritam, a ništa, nastavit ću možda me i večeras uspava. :D
Bara huda

Post 16 Mar 2014, 19:43

visekratni klon » wrote:
I onda me podsvijest sabotirala s nenormalnom količinom spavanja- trebala sam se jutros dignut i nastavit, naime. Sad sam sjebala bioritam, a ništa, nastavit ću možda me i večeras uspava. :D
Spavanje kao bijeg od realnosti?

Nema veze, uz svo spavanje (pretjerano ili ne) jos ti ostaje dosta vremena za ucenje.
Daj odjebi taj faks do kraja da mozes vidit sto ces dalje.
I ne, nema veze sto sad ne vidis nista smisleno, rijesi prioritete a onda ces vec nekako.
Tj. o tome ces razmisljat kad bude vrijeme za to.

Samo se zainati, u tome to leze svi Odgovori! :D

Jbg, znam da je meni to lakse napisat nego provest, i sama imam problema slicne sorte, (zainatit se i provest-sorte) ali meni nisu za razbit se o glavu.
Ja cu smo ostat debela i trula. :D
visekratni klon

Post 16 Mar 2014, 19:45

Bara huda » wrote: Spavanje kao bijeg od realnosti?

Nema veze, uz svo spavanje (pretjerano ili ne) jos ti ostaje dosta vremena za ucenje.
Daj odjebi taj faks do kraja da mozes vidit sto ces dalje.
I ne, nema veze sto sad ne vidis nista smisleno, rijesi prioritete a onda ces vec nekako.
Tj. o tome ces razmisljat kad bude vrijeme za to.

Samo se zainati, u tome to leze svi Odgovori! :D
Znam, evo žderem neke bobice pa idem opet, poručiti podsvijesti da joj badava spavati kad će ionako morati odguliti. Možda upali. :zubo:
Jbg, znam da je meni to lakse napisat nego provest, i sama imam problema slicne sorte, (zainatit se i provest-sorte) ali meni nisu za razbit se o glavu.
Ja cu smo ostat debela i trula. :D
Ajoj. :rofl: Jel fitnes u pitanju? :D
Bara huda

Post 16 Mar 2014, 20:38

visekratni klon » wrote:
Znam, evo žderem neke bobice pa idem opet, poručiti podsvijesti da joj badava spavati kad će ionako morati odguliti. Možda upali. :zubo:

Ajoj. :rofl: Jel fitnes u pitanju? :D
Ja sam pekla palacinke za moje. A bili na rucku vani ali bez deserta. :D
Sad se nadam da sam mirna za veceras. : moli:

Ovo drugo...je, finess i kile.
Ok, kile su vezane uz fitness i zimu. :D

Sta je najgore, ja volim vjezbat, volim kad se dobro razgibam i oznojim, kad se osjecam ispunjeno-ispraznjeno kroz to. Probem je sto ja ne mogu to sama postic, treba mi netko tko ce me motivirat, napravit dobru koreografiju, muziku, atmosferu....ni ne znam kako bih nazvala to sto cini razliku izmedju dobrog i ne dobrog voditelja.

Ovaj stari je bio vanserijski, jebiga, otisao covjek za svojim poslom, u redu je to, svatko ima svoj put, ali moj je problem sad sto vidim kolika sam ovca. :(
Koliko sam ovisna o drugim ljudima koji pozitivno djeluju na mene. :ne zna:

Znas, kad gledam ovo sto se pise....budi sretan sam sa sobom pa ce i drugi bit sretni uz tebe....teoretski sve stima, samo....kako naucit zivjeti sam a bez potrebe za drugim ljudima. :ne zna:
Margarita

Post 17 Mar 2014, 11:57

Bara huda » wrote: Znas, kad gledam ovo sto se pise....budi sretan sam sa sobom pa ce i drugi bit sretni uz tebe....teoretski sve stima, samo....kako naucit zivjeti sam a bez potrebe za drugim ljudima. :ne zna:
I zašto?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Splenda

Post 20 Mar 2014, 22:20

noćas

san 1

hodam ulicom. obučena u krinolinu. nalazim se negdje u 19. st.

onda vidim košarkašku loptu. loptam se s njom. odskoči i kao da će pobjeći kad ju zakucam u pod, ali ju uvijek ulovim.

san 2

ovdje je vidljiv utjecaj TVD-a. :zubo:

u spavaćoj sam sobi s jednim. i onda nam upadnu neki ljudi sa onim samostrijelom. postaje mi jasno da je on vampir i da ga žele ubiti. :D

damon i elena, tj. ja i netko nalik damonu :rofl: , skočimo kroz prozor. u mom snu vampiri znaju letjeti. i spasimo se.

undamidore, gdje si? trebamo tvoja tumačenja. :durica:
visekratni klon

Post 30 Mar 2014, 00:41

Sanjam odurne stvari, ne što bi one bile odurne nešto po sadržaju nego se mučim u snu prežvakanim odnosima i situacijama iz reale i iz prošlosti. Po danu potisnem jer ne mogu se više baviti time, nema koristi, riješiti ne mogu i šta mi drugo preostaje i onda noću prolazim kalvariju. Da mi je jedna noć bez sna u kojem se maltretiram.

Fali mi već godinama predah od svakodnevice. Nekakav otok gdje ću se noćno kupati, kisnuti, brati gljive i jebat se, šta ja znam, ne zaljubit se ni u koga i ne imati napade panike. Ono kao u jedi moli voli. :S
elma

Post 30 Mar 2014, 14:53

visekratni klon » wrote:Sanjam odurne stvari, ne što bi one bile odurne nešto po sadržaju nego se mučim u snu prežvakanim odnosima i situacijama iz reale i iz prošlosti. Po danu potisnem jer ne mogu se više baviti time, nema koristi, riješiti ne mogu i šta mi drugo preostaje i onda noću prolazim kalvariju. Da mi je jedna noć bez sna u kojem se maltretiram.

Fali mi već godinama predah od svakodnevice. Nekakav otok gdje ću se noćno kupati, kisnuti, brati gljive i jebat se, šta ja znam, ne zaljubit se ni u koga i ne imati napade panike. Ono kao u jedi moli voli. :S
to, to :S
negdje gdje me nitko ne zna i nitko ne pita gdje sam.

ja već dugo nisam sanjala faks, tj. vjerojatno jesam, ali se ne sjećam. najgore je pred buđenje takve stvari sanjati, svega si svjestan
visekratni klon

Post 01 Apr 2014, 21:04

Opet san o trudnoći. :puke: I kao, trebam roditi, a ne ide i pitam se zašto i onda se sjetim- a možda i nisam trudna?
Mrzim te kravlje snove.
I naravno, u snu sam bila savršeno svjesna da je to po duhu svetom. Čak i u snu se ne jebem.
elma

Post 01 Apr 2014, 21:25

:rofl: :rofl: :rofl: :crying:
visekratni klon

Post 07 Apr 2014, 21:28

Imala sam divan san noćas. :cerek: Nešto na tragu Bunheads, ako je tko gledao, ali nisam stigla do tragičnog enda. :zubo:
Zaprosila sam bogataša i nagovorila ga da nam kupi dvije prekrasne dugodlake mačke koje su nam se motale pod nogama. :cerek: Mislim da sam čak bila zaljubljena.
Zanimljivo je da sam počela imati takve snove iako sam u stvarnosti uvijek orijentirana na sirotinju. :zubo:
Bara huda

Post 07 Apr 2014, 22:22

visekratni klon » wrote:Imala sam divan san noćas. :cerek: Nešto na tragu Bunheads, ako je tko gledao, ali nisam stigla do tragičnog enda. :zubo:
Zaprosila sam bogataša i nagovorila ga da nam kupi dvije prekrasne dugodlake mačke koje su nam se motale pod nogama. :cerek: Mislim da sam čak bila zaljubljena.
Zanimljivo je da sam počela imati takve snove iako sam u stvarnosti uvijek orijentirana na sirotinju. :zubo:
Ja bih rekla da je to znak da krece prema boljem.
Barem se u snovima oslobadjas negativnih misli a onda ce se to prenjet i u realu.
Think pink!
  • Information