Drzavni udar u demokrstskoj Ukrajni
-
visekratni klon
A nek se ljudi zabavljaju, samo ako i njegova drzava odluci pristupit RF, najeba je
Ajde, jebate, kupija si baš ne tako novi auto...a unda » wrote: sta koreja, sta kina..? pa jel sam ja rekao da ovaj svijet ide na bolje? nekima ide na bolje. manjini. nakon stoljeca bilo cega ocito je da se radi o jebeme se dok je meni dobro, pa se poslije kuka kad dogori do noktiju ikad vise nema ..ima ko oce, nego moras sam.
Neće bit granica. A ako će ih bit, bit će ih zato što si ti htio...a unda » wrote: ne bih. nije svicarska bas tako bajna, hajdi, ovcice, kuku kuku, cokolada..
sace i ovdje krenut referendumi, ne treba za to ic negdje drugdje.![]()
bit ce novih granica, bit.. nove, a stare. nece bit granica, a bit ce ih. znam da ti sad to ne razumijes, ali vidit ces..![]()
Pa da, nema šverca...a unda » wrote: e, ti bi ostavio, ti bi ovo, ne bi ono, zivot je pun izloga, samo na nas ceka. sve ti je to spojeno i mirovinsko i carine. nece lova sa neba past..
carine, nego kako, nema sverca..![]()
Jel mi o Ukrajini ili ovako općenito.?..a unda » wrote: pa sta se ja imam mirit i ne mirit. bit ce sta bude. ali ti se ne miris, tebi tu nesto ne stima, htio bi da je drugacije, a drugacije nije. to se inace zove.. problem.
mozemo slobodno otvorit temu.. jel mi ide na bolje il na gore i zasto?
..ma nece, naravno, imas ti prav, zabucao sam. ovakve ce granice bit zauvijek. i to gle, po prvi put u povijesti i to bas, eto, sad, kad ti to oces..Neće bit granica. A ako će ih bit, bit će ih zato što si ti htio.![]()
ali ga je bilo, jelda? a? jelda?Pa da, nema šverca.![]()
ma uglavnom o ukrajini, a opcenito.. svi mi imamo neke probleme. neko ove, neko one..Jel mi o Ukrajini ili ovako općenito.?
Po navodima okupatorskih sila s ukrajne, pocelo se opasno pucat na istoku,...bojim se da ovo nece na dobro zavrsit, jebate pas, moze nam cvrcnit sezona 
Hoće i EU. Tko je jamio, jamio. Ti bi opet postavljao pitanje Alsace i Lorraine, Pomeranije, Šleske, Južnog Tirola, Transilvanije.....a unda » wrote: ..ma nece, naravno, imas ti prav, zabucao sam. ovakve ce granice bit zauvijek. i to gle, po prvi put u povijesti i to bas, eto, sad, kad ti to oces..![]()
![]()
Da, a što je tebi nestao izvor prihoda da žališ za švercom?
Srcem sam i dušom za okupatorske sile Ukrajine na vlastitom teritoriju.miky0 » wrote:Po navodima okupatorskih sila s ukrajne, pocelo se opasno pucat na istoku,...bojim se da ovo nece na dobro zavrsit, jebate pas, moze nam cvrcnit sezona
Putin opasno prijeti imperijalistickim silama zla sa zapada
http://www.index.hr/vijesti/clanak/puti ... 40408.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/puti ... 40408.aspx
"Kad se infrastruktura vojnog bloka (NATO) približava našim granicama moramo odgovoriti nekim potezima", objasnio je Putin rusku odluku o pripojenju Krima. "Razmišljali smo, ako ne učinimo ništa, tada će vođen istim načelima u jednom trenutku NATO uključiti Ukrajinu i poručiti nam 'To s vama nema nikakve veze'" i tada bi "NATO-ovi brodovi završili u slavnoj luci ruske mornarice, Sevastopolju".
"Ali, mi se ne bojimo NATO-a. Ja se ne bojim i nitko ne bi smio. Možemo ih sami sve ugušiti, zašto se bojite?", odgovorio je Putin novinaru koji je širenje NATO-a nazvao "kancerogenim napredovanjem".
Rusko-američko povjerenje bilo je izgubljeno i prije ukrajinske krize, ali Moskva je spremna obnoviti ga. Moskva je ta koja je tražila jamstva SAD-a i NATO-a da njihov raketni sustav neće prijetiti Rusiji, no Washington je ostao nepopustljiv, rekao je Putin. "Učinit ćemo sve da jamčimo sigurnost ruskog naroda", rekao je Putin koji drži da SAD potiče "utrku u naoružanju".
Za gubitak povjerenja ne treba kriviti Rusiju, jer "SAD mogu djelovati u Jugoslaviji, Iraku, Afganistanu i Libiji, a Rusiji nije dopušteno braniti vlastite interese", rekao je.
Ukrajini je poručio da ima mjesec dana da podmiri dugovanja za plin (2,2 milijarde dolara) prije nego bude uveden režim avansnog plaćanja. Zapadu je poručio kako ne vjeruje da se on može odreći ruskog plina koji pokriva između 30 i 35 posto europskih potreba. "Mogu li oni prestati kupovati ruski plin? Ja mislim da ne mogu".
Čitam između redaka.
Ti imaš svoj tim za koji navijaš, ja imam svoj tim za koji navijam.
Moji su slabiji, u lošijoj poziciji, sluge su američkog i europskog kapitalizma i imperijalizma - tko će ga znat, možda baš zato navijam za njih.
Pa ja ipak mislim da bi bas zato treba navijat za rusePero » wrote: Čitam između redaka.![]()
Ti imaš svoj tim za koji navijaš, ja imam svoj tim za koji navijam.![]()
Moji su slabiji, u lošijoj poziciji, sluge su američkog i europskog kapitalizma i imperijalizma - tko će ga znat, možda baš zato navijam za njih.
Pa vajda si svijestan da ovo nije sukob rusije i EU, vec rusije i amerike, a EU je samo instrument u rukama amerike, a bome i rusije kako se vec uzme
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
I tako... Clinton ga drzi u ruci a ti mu ga sviras.Pero wrote: Dobro, ja sam sluga instrumenta u rukama AmerikeOnog Clintonovog saksofona.
Hajd neka ti je...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pa naravno, nisu rusi toliko glupi da sabotiraju sami sebe. Sasvim je logicno da iza ovoga stoje ameri sa idiotima iz kijeva. Garant neki iz swobode
-
- Information
-