Ja sam nedavno sanjala da imam kućnog ljubimca. Krasnu veliku bijelu fluffy kokoš. A kako je tek pametna bila! A umiljata! Na uzici sam je vodila i bila sva ponosna na moju veliku bijelu kokoš.
Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove
To ti je brujanje babljih guzica koje se približavaju. 
Ja sam nedavno sanjala da imam kućnog ljubimca. Krasnu veliku bijelu fluffy kokoš. A kako je tek pametna bila! A umiljata! Na uzici sam je vodila i bila sva ponosna na moju veliku bijelu kokoš.
Aaaaaaa, te bablje guzice. Sad sam se sjetio.Zekoslawa » wrote:To ti je brujanje babljih guzica koje se približavaju.
* za neupućene, nemam nikakav fetiš na bablje guzice,
Da bablje guzice...
EDIT: bože što se meni sve u podsvijesti vrti kad se pet sati poslije odjednom sjetim babljih guzica...
-
visekratni klon
A šta ti se ima inače vrtit nego buduća karijera, to je dobro, vidi se da si usredotočen na cilj. 
A je za to je oznaka... al' ja sam skroz zaboravio na to.
-
visekratni klon
Trebala bih kopati, al mislim da sam ti to ja i prorekla.Sjarel » wrote:A ček i ti znaš što su bablje guzice?
Da mi se stalno to vrti po glavi, onda bi mi to prvo palo na pamet.
Pa da, treba na taj posao gledat kao na altruizam, cin pomoci potrebitima, tako nekako. Nesto ko medicinske sestre gerijatriskog usmjerenja.Sjarel » wrote: A je za to je oznaka... al' ja sam skroz zaboravio na to."Bablje" nema neku posebnu vezu, iako se to nešto češće njima radi.
ima i dedeka slicnih potreba.
A punka je ipak pinka.
E sad ste me zbunili, ja mislila da je pranje babljih guzica posao koji ce uvijek imati perspektivu i biti trazeno.Sjarel » wrote:Moguće. Sjećam se da sam nekom rekao da makne stvarni podatak pa je zamjenjeno time. Nisam siguran ti ili Zec.
Sve vise i vise, kako se ljudima ne umire.
-
visekratni klon
Našla sam, da, to mi je prvo palo na pamet kad sam editirala.Sjarel » wrote:Moguće. Sjećam se da sam nekom rekao da makne stvarni podatak pa je zamjenjeno time. Nisam siguran ti ili Zec.
-
visekratni klon
Karl će sigurno imat perspektivu, on zna s babama.Bara huda » wrote: E sad ste me zbunili, ja mislila da je pranje babljih guzica posao koji ce uvijek imati perspektivu i biti trazeno.
Sve vise i vise, kako se ljudima ne umire.
Je, je, i meni je simpatican
Uvik mi ga je drago vidit.
visekratni klon » wrote: Karl će sigurno imat perspektivu, on zna s babama.
Fala.Bara huda wrote: Je, je, i meni je simpatican![]()
Uvik mi ga je drago vidit.![]()
-
visekratni klon
Iako bi mogao raditi i kao đavolji odvjetnik. 
Da ti budem iskren. Rađe bi to radio...visekratni klon » wrote:Iako bi mogao raditi i kao đavolji odvjetnik.
Nećem raditi normalan posao
-
visekratni klon
Treba te stavit kao nekog savjetnika negdje. I onda kad ti se netko požali na štajaznam kvar neke lampe ti kažeš: ta lampa je sigurno pregorjela zbog vašeg rukovanja, ali inače je vrsna lampa. Lupetam, vjerojatno opet imam neku gangrenu.
E tako.visekratni klon » wrote: Treba te stavit kao nekog savjetnika negdje. I onda kad ti se netko požali na štajaznam kvar neke lampe ti kažeš: ta lampa je sigurno pregorjela zbog vašeg rukovanja, ali inače je vrsna lampa. Lupetam, vjerojatno opet imam neku gangrenu.
-
visekratni klon
Baro, noć.
Zato jer imam temperaturu i nekako sam njonjava osim ispada bijesa na susjeda jučer. To su znaci gangrene, sjećam se.
Zato jer imam temperaturu i nekako sam njonjava osim ispada bijesa na susjeda jučer. To su znaci gangrene, sjećam se.
Trudit ćemo se.
Bok, laku noć.Bokic!
To su simptomi bilo kakve nešto veće upale. Nisi se žalila da imaš pokvarene zube. Prošli put te je, koliko se sjećam, aktivno boljelo.visekratni klon » wrote: Zato jer imam temperaturu i nekako sam njonjava osim ispada bijesa na susjeda jučer. To su znaci gangrene, sjećam se.
-
visekratni klon
Pa moram vadit ovaj što je konzumov kruh slomio prošle godine. Tko zna na što je to otišlo.Sjarel » wrote: To su simptomi bilo kakve nešto veće upale. Nisi se žalila da imaš pokvarene zube. Prošli put te je, koliko se sjećam, aktivno boljelo.
Ne znam, sumnjiva sam si.
Tko zna što ću noćas sanjati, opet nekog nesuđenog bivšeg. Doduše, ne žalim se.
-
- Information
-