možda ću još koji dan ove godine uloviti da mogu preživjeti vani bez sunčanih.
instant glavobolja na ono histerično blještavilo koje nas čeka uskoro.
vidjela već jednu neki dan. gležnjače i vruće hlačice predvečer. očito se išlo na kavicu ili van negdje. awwww.visekratni klon » wrote:Ljeto će biti kišno kao i prošlo i osim dva tjedna pakla, bit će normalno odnosno hladno za kučkice koje nose vruće hlačice i izgledaju kao k plus pregoreni tost.
Amaterkavisekratni klon » wrote:Ne može se više ni spavati s poplunom pa jebemti ovo.
Kaj je ovo? Oglas?Splenda » wrote:preko dana nekako, iako je bilo preko 20 C,skoro cijeli dan vani + sunce u glavu ubrdo do faksa.
ali ovo sad kad se naoblačilo, sparina pred kišu.![]()
putem doma sam tražila još jedan valjan razlog zašto je život vrijedan življenja još koju godinu (osim jebanja do iznemoglosti koje mi je u planu uskoro...kako reče jedan velik pjesnik, dosta mi je polovnjaka, hoću konačno muški da me se!)
nije.
A da nema tvoja opcenita frustriranost susjedima, faksom, kmecavcima, vremenom i ostalim zivotom korjen u....kako da kazem....seksualnom dijelu psihe?Splenda » wrote:preko dana nekako, iako je bilo preko 20 C,skoro cijeli dan vani + sunce u glavu ubrdo do faksa.
ali ovo sad kad se naoblačilo, sparina pred kišu.![]()
putem doma sam tražila još jedan valjan razlog zašto je život vrijedan življenja još koju godinu (osim jebanja do iznemoglosti koje mi je u planu uskoro...kako reče jedan velik pjesnik, dosta mi je polovnjaka, hoću konačno muški da me se!)
Bara huda » wrote: A da nema tvoja opcenita frustriranost susjedima, faksom, kmecavcima, vremenom i ostalim zivotom korjen u....kako da kazem....seksualnom dijelu psihe?![]()
Jednostavnije....uz dobar kurac, svijet izgleda ljepsi.
Makar i ne bio ljepsi, glavno da imas takav dojam.
A cuj, ako se jebes realno, mozda ti se realno pocne i jebat za faks.Splenda » wrote:
![]()
![]()
![]()
otvorena sam za mogućnost da sam preosjetljiva i da dramatiziram zbog nedostatka penisa u svim ostalim aspektima života, IZUZEV FAKSA.![]()
ne znam kakva bi to kurčina morala biti (možda neka koja istovremeno jebe i svira i moli za mir u svijetu) ili koliko bi se sperme morala nagutati da steknem drugačiji dojam o faksu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests