Ima li sreće bez seksa?
-
visekratni klon
O bože nodense., Dva dosadila meni, jedan mene ostavio jer smo imali bolesnu vezu i klali se do iznemoglosti.
-
visekratni klon
Al ne mislim samo na veze, imam ja volje i kad me netko jako zainteresira. Drugi je par cipela što ili ništa ne poduzmem zbog okolnosti ili me taj netko neće.
Zurim se spat jer me ceka dugi dan ali cu vljda stic procitat odgovor sutra.nodens » wrote:
Hmm, da vidimo.
Zainteresirana za seks 'kad imaš s kim'. Valjda mogu pretpostavit da trenutačno nemaš. A s obzirom da nisi ni djevica, to znači da si nekad imala s kim, i bila zainteresirana.
Pokušavam shvatit tu jednadžbu. Nekad imala, sad nemaš - ako zanemarimo nekakve morbidne scenarije tipa 'poginio tako što mu pao klavir na glavu', proizlazi da se 'nešto' moralo dogoditi da taj interes nestane.
A to 'nešto', je li to bila 'spoznaja' nečega što je od ranije postojalo, ili spoznaja neke naknadne promjene? bio 'dobar' pa se prometnuo u 'lošeg' - ili bio 'loš' od početka, ali tebi trebalo duže da to shvatiš?
Ili se naprosto radi o dosadi, o potrošenosti? Nešto kao svijeća. Gori dok ima voska i onda se ugasi.
Sto tebe najvise muci u vezama....to sto imaju pocetak i kraj?
Sto ne traju zanavjeka?
Sto se mijenjaju?
Kakva ti je to uopce pretpostavka da bi stvari bile nepodlozne promjeni kad jedino stalno na svijetu jest mijena?
O pocetku i kraju nema smisla ni govorit, cijeli nas zivot, sve sto spoznajemo u zivotu je odredjeno pocetkom i krajem. Jer smo mi takvi i sve oko nas je takvo.
Razumljiv mi je strah od neizvjesnosti nakon smrti, dobro to kompenziraju religije, ali za ovog zemaljskog zivota nije lose prihvatiti ono sto nam je dano (naravno, ako mozes, ako ne, onda nemoj) nego izmisljati toplu vodu koja je zapravo hladna.
Ili je uopce nema.
Sta fali iluzijama ako ti omogucavaju ljepsi zivot?
Pogotovo ako ih nisi svjestan nego mislis da su stvarnost.
Mislis li da ti nemas iluzija o tome kako nemas iluzija?
-
visekratni klon
Ma on to oduvijek pita. I uvijek mu odgovorimo. I dalje se pita. 
meni se znalo dogoditi da sam zatelebana ko mala mulica, ali se nisam mogla zamisliti u krevetu s tom osobom. eventualno ljubljenje i držanje za rukice. seks ne.visekratni klon » wrote:Al ne mislim samo na veze, imam ja volje i kad me netko jako zainteresira. Drugi je par cipela što ili ništa ne poduzmem zbog okolnosti ili me taj netko neće.
oni koji su mi seksualno privlačni su obično ili oženjeni ili djeluju toliko jebežljivo da bi ih najradije prvo poslala na kompletno testiranje na sve spolne bolesti pa mi splasne želja. možda griješim, i meni je ta stvar (vrlo) često na pameti, a živim čednije od opatice. a i nije jak libido= nevjernost.
-
visekratni klon
Meni to uvijek uključuje jedno i drugo. Al da, neki su me više privlačili od drugih i to obično tko je gora osoba više me privuče seksualno.
za oženjene sam obično u fazi poricanja zaljubljenosti.visekratni klon » wrote:Meni to uvijek uključuje jedno i drugo. Al da, neki su me više privlačili od drugih i to obično tko je gora osoba više me privuče seksualno.
meni ne nužno gora osoba, samo drugačija. oni predobri i u kojima ne vidim niti mrvicu naznake nekakve trknutosti vjerojatno nisu za vodene sportove.
-
visekratni klon
Ja imam te podjele- bio bi dobar dečko, ali ne bi me napalio do maksimuma i one koji su zavodnici i gadovi i izazivaju eksploziju.
Eto, odabrala sam stremiti dobrim dečkima i nadati se onoj bridget jones spoznaji 'dobri dečki se ne ljube tako. o, itekako se ljube tako.'
Eto, odabrala sam stremiti dobrim dečkima i nadati se onoj bridget jones spoznaji 'dobri dečki se ne ljube tako. o, itekako se ljube tako.'
Tako jeSplenda » wrote:ja sam odabrala dobro se poseksati. asap.![]()
veze su debelo precijenjene. što možeš u vezi, a da ne možeš sama ako od frendova nitko neće? otići u kino, na koncert, kazalište, u slastičarnicu na sladoledni kup za dvoje? pih, ne treba mi za to dečko.
Ali emocije su 'psiha'.Splenda » wrote:al si raščerečio moj post.![]()
beneficija aranžmana bi bila emocionalna komponenta. prvo ti gura prste, a poslije te tom istom rukom gladi po kosi dok te ljubi.![]()
ne ovise emocije o racionalnom, niti racionalno o emocijama.
Tako izgleda muškarac koji je zateleban, ili pak muškarac koji iz nekog razloga želi da žena misli da je 'zateleban'.Splenda » wrote:kak vidim da je zateleban....o hipoteCkom čovjeku pričam.![]()
inače zaljubljen čovjek ovako nekako izgleda i ponaša se![]()
Meni inače nije jasno kako žene tak 'lako' povjeruju da je itko 'zateleban' u njih.
(Slično je to kao kad mnogi muškarci zaista vjeruju da su 'neodoljivi'...)
Zanimljiv popis.Splenda » wrote:primjeri sirovine: raspudić, predrag raos, darko milinović, mamić(i), šuker, ona mizogina spodobica karl lagerfeld...goran navojec
To ovisi valjda kolko ima tih dlaka na nogama...Splenda » wrote:probaj biti redovit i recimo 6 mjeseci svaka 3 tjedna si oderat dlake&kožu s 2/3 nogu, prepona, pazuha pa mi se javi ako i dalje misliš da depiliranje nije negativna strana, ne samo kao predradnja za seks, nego općenito.
Inače, pa muškarci si manje više redovito stružu dlake s lica.
visekratni klon » wrote:O bože nodense., Dva dosadila meni, jedan mene ostavio jer smo imali bolesnu vezu i klali se do iznemoglosti.
Parametri tog 'interesa' za osobu, međutim, nisu mi jasni. Kao 'osobe' me mogu (na neki način) 'zainteresirati' i stare babe i muškarci. Ne razumijem odakle u toj priči o 'interesu', ikakva želja za seksom s dotičnom. Meni želja za seksom proizlazi iz nagona, a ne iz 'interesa za osobu'. A taj nagon se okida pretežno uslijed vizualnog stimulansa, ono, milijuni godina evolucije bla bla bla.visekratni klon » wrote:Al ne mislim samo na veze, imam ja volje i kad me netko jako zainteresira. Drugi je par cipela što ili ništa ne poduzmem zbog okolnosti ili me taj netko neće.
(Tj. ne nužno doslovno vizualnog, dovoljna je i mašta, tj. zamišljanje nečeg vizualnog, npr. na forumu LOL).
Da, sve to skupa - a objasnio sam i zašto; jer se to svodi na pitanje 'biti' (srži, smisla) same te 'veze'.Bara huda » wrote:Sto tebe najvise muci u vezama....to sto imaju pocetak i kraj?
Sto ne traju zanavjeka?
Sto se mijenjaju?
Znaš kako glase tri temeljna pitanja filozofije, po Immanuelu Kantu?
Što mogu znati?
Što trebam činiti?
Čemu se smijem nadati?
Onda Kant 'objedinjuje' ta tri pitanja u jedno jedino: 'Što je čovjek?' Sjećam se da je meni to zvučalo uber glupo u srednjoj školi.
Enivej, tako i ovo gore. Tvoja pitanja se mogu svesti na razmatranje biti/smisla same 'veze'. Ako sam unaprijed svjestan 'kraja' - onda nemam volje ni počinjati. Jer, čemu?
Bara huda » wrote:Kakva ti je to uopce pretpostavka da bi stvari bile nepodlozne promjeni kad jedino stalno na svijetu jest mijena?
O pocetku i kraju nema smisla ni govorit, cijeli nas zivot, sve sto spoznajemo u zivotu je odredjeno pocetkom i krajem. Jer smo mi takvi i sve oko nas je takvo.
Voulez-vous (ah-ha)
Take it now or leave it (ah-ha)
Now is all we get (ah-ha)
Nothing promised, no regrets
Pa ja ništa ne izmišljam, nego samo pitam. Meni se isto čini da nema vode, ni hladne ni tople.Bara huda » wrote:Razumljiv mi je strah od neizvjesnosti nakon smrti, dobro to kompenziraju religije, ali za ovog zemaljskog zivota nije lose prihvatiti ono sto nam je dano (naravno, ako mozes, ako ne, onda nemoj) nego izmisljati toplu vodu koja je zapravo hladna.![]()
Ili je uopce nema.
Sjećaš li se možda onih reklama gdje neki lupeži prodaju 'magične plave križeve' ili 'čarobne prstene iz Luxora'?Bara huda » wrote:Sta fali iluzijama ako ti omogucavaju ljepsi zivot?
Pogotovo ako ih nisi svjestan nego mislis da su stvarnost.
Mislis li da ti nemas iluzija o tome kako nemas iluzija?
Postoje naivni ljudi, pogotovo stariji i neobrazovani, koji zaista povjeruju u te budalaštine. I kupe si, recimo, 'magični plavi križ'.
Takva kupovina sigurno ih čini donekle sretnima - jer iščekuju da će im taj magični objekt nešto 'donijeti'. A Desanka Maksimović ionako kaže da je 'sreća lepa samo dok se čeka'.
Čini li to ove lupeže stoga 'dobročiniteljima'?
Ziher imam i ja nekih iluzija, inače. Ali sam spreman ih raspršiti čim toga postanem svjestan - a neću im tepati kao nečem 'zgodnom'.
Čudno kako vas takva introspekcija ne natjera na razmišljanje o tome 'što' vas uopće seksualno privlači.Splenda » wrote:meni se znalo dogoditi da sam zatelebana ko mala mulica, ali se nisam mogla zamisliti u krevetu s tom osobom. eventualno ljubljenje i držanje za rukice. seks ne.![]()
oni koji su mi seksualno privlačni su obično ili oženjeni ili djeluju toliko jebežljivo da bi ih najradije prvo poslala na kompletno testiranje na sve spolne bolesti pa mi splasne želja. možda griješim, i meni je ta stvar (vrlo) često na pameti, a živim čednije od opatice. a i nije jak libido= nevjernost.
Tu se radi o sukobu prirodne privlačnosti, i socijalne kondicioniranosti po pitanju što je to 'loša' osoba.visekratni klon » wrote:Meni to uvijek uključuje jedno i drugo. Al da, neki su me više privlačili od drugih i to obično tko je gora osoba više me privuče seksualno.
Priroda ne poznaje koncept 'loše osobe' - to je civilizacijska izmišljotina. A priroda ti itekako sugerira da je on 'dobar' - za parenje.
A zamisli hipotetsku pilulu od koje se kasnije osjećaš isto kao i nakon 'dobrog seksa'?Splenda » wrote:ja sam odabrala dobro se poseksati. asap.![]()
veze su debelo precijenjene. što možeš u vezi, a da ne možeš sama ako od frendova nitko neće? otići u kino, na koncert, kazalište, u slastičarnicu na sladoledni kup za dvoje? pih, ne treba mi za to dečko.
Što nije to još jednostavnije, LOL. Rekoh, 'dobar seks' potiče lučenje oksitocina u mozgu... ziher se ta reakcija može postići i na umjetan način...
nije svrha jebanja orgazam, to možeš i drkanjem postići. kad je već zbunjujuće to isto trpati pod emocionalne benefite, ajmo reći da je to socijalna komponenta, čovjek je ipak društveno biće i treba mu za sreću povremeni kontakt s drugim dvonožnim stvorenjem.nodens » wrote:
Ali emocije su 'psiha'.Emocionalna dobrobit spada u 'psihičku' dobrobit - generira neki 'dobar osjećaj'. Ako to isto možeš dobiti od tablete, čemu se petljat s nekakvim oženjenim tikvanima koji tobože imaju 'emocije' spram tebe?
![]()
Tako izgleda muškarac koji je zateleban, ili pak muškarac koji iz nekog razloga želi da žena misli da je 'zateleban'.![]()
Meni inače nije jasno kako žene tak 'lako' povjeruju da je itko 'zateleban' u njih.Ne čudi me kad neka rasna ljepotica to povjeruje, ali moram priznat da me čudi kad prosječna Štefica to zamišlja.
(Slično je to kao kad mnogi muškarci zaista vjeruju da su 'neodoljivi'...)
Zanimljiv popis.![]()
To ovisi valjda kolko ima tih dlaka na nogama...![]()
Inače, pa muškarci si manje više redovito stružu dlake s lica.A metroseksualci i femihomoseksualci valjda rade sve to što i ti.
zašto si tako isključiv? mnoge "nemoralne" ljubavničko-preljubničke veze po svim segmentima mogu biti puno kvalitetnije od normalne "moralne" veze gdje nemaju ni "p" od poštovanja jedno prema drugome, ali eto to je moralno "ispravno" jer niti jedan od njih nije u braku s nekom trećom osobom.
zašto ti se čini toliko nemoguće da oženjeni tikvan ima emocija prema ljubavnici? u braku u kojem je sve u redu nema mjesta trećoj osobi. ne gura se ljubavnica tamo gdje nije pozvana.
što, a ne tko nas seksualno privlači?nodens » wrote:
Čudno kako vas takva introspekcija ne natjera na razmišljanje o tome 'što' vas uopće seksualno privlači.
Tu se radi o sukobu prirodne privlačnosti, i socijalne kondicioniranosti po pitanju što je to 'loša' osoba.
Priroda ne poznaje koncept 'loše osobe' - to je civilizacijska izmišljotina. A priroda ti itekako sugerira da je on 'dobar' - za parenje.
noga od stola, bog te jebo.
Opet gledam pizdarije na kabelskoj, na onom TLC, a oni su valjda specijalizirani za bizarnosti, ali i za budale. 
Obitelj koja se sastoji od muskarca i 4 zene te hrpu djecurlije.
Zasto bi netko htio imati 4 zene, pobogu? A nije seik da mu to dodje prirodno i dijelom tradicije.
Zasto te zene pristaju na to, kao da je on toliki baja pa bolje i da su makar tako s njim nego da budu s nekim tko baji nije ravan.
Kazu da im nije lako, da treba puno truda i rada da bi se njihov odnos gradio i njegovao, imaju dobrih i losih trenutaka.
nodens se cudi kako se ljudi ogranicavaju na jednu osobu, a evo ovaj se sluzbeno ogranicio na cetiri. Mozda je to rjesenje?
Sta kad mu dosade sve 4?
Zasto bi netko htio imati 4 zene, pobogu? A nije seik da mu to dodje prirodno i dijelom tradicije.
Zasto te zene pristaju na to, kao da je on toliki baja pa bolje i da su makar tako s njim nego da budu s nekim tko baji nije ravan.
Kazu da im nije lako, da treba puno truda i rada da bi se njihov odnos gradio i njegovao, imaju dobrih i losih trenutaka.
nodens se cudi kako se ljudi ogranicavaju na jednu osobu, a evo ovaj se sluzbeno ogranicio na cetiri. Mozda je to rjesenje?
Socijalni kontakt, nešto kao kava ili ručak? Ćevapi u somunu LOL?Splenda » wrote:nije svrha jebanja orgazam, to možeš i drkanjem postići. kad je već zbunjujuće to isto trpati pod emocionalne benefite, ajmo reći da je to socijalna komponenta, čovjek je ipak društveno biće i treba mu za sreću povremeni kontakt s drugim dvonožnim stvorenjem.![]()
Mislim da brkaš kategorije - što se čistog 'socijalnog' kontakta muškarci u principu preferiraju muško društvo. Kojekakvi team sports ili za geekove, mrežno igranje Warcrafta.
Ovo sa ženama je nešto drugo, a ne želja za socijalnim kontaktom.
To što jabuke mogu biti trule, ne znači da je čips zdrav.Splenda » wrote:zašto si tako isključiv? mnoge "nemoralne" ljubavničko-preljubničke veze po svim segmentima mogu biti puno kvalitetnije od normalne "moralne" veze gdje nemaju ni "p" od poštovanja jedno prema drugome, ali eto to je moralno "ispravno" jer niti jedan od njih nije u braku s nekom trećom osobom.
BTW, ja nisam spomenuo nikakvu 'moralnost' - ne može mi se to omaći, kad pazim na to. Nego samo gledam i pitam 'što' je to, na što se to svodi. Moralnost si ti uvela u priču.
Enivej, naravno da se slažem da postoje takve 'zakonite' LOL veze u kojima, što kažeš, nema ni p od poštovanja. Bilo bi blesavo poricati takvo nešto. Ja takve veze i ne bih nazvao 'moralnim'; prije bih rekao da je temelj takve veze nekakav malograđanski obzir, nego 'moralnost'. No to što postoje takve veze, zapravo ničim ne 'pomaže' ovom drugom, koliko se meni čini.
Nisam rekao da nema 'emocije'.Splenda » wrote:zašto ti se čini toliko nemoguće da oženjeni tikvan ima emocija prema ljubavnici? u braku u kojem je sve u redu nema mjesta trećoj osobi. ne gura se ljubavnica tamo gdje nije pozvana.
Emocije su jeftine, nije to neki spektakl, zapravo. U biti ne znam ni što točno misliš pod 'emocije'.
Koja je ono ženska imala u potpisu 'men have two emotions: horny and hungry. If you see him without an erection, make him a sandwich'?
Nego, evo jedan misaoni pokus. Zamisli da si u toj.. 'vezi' (kako da to nazovem?) s oženjenim, da si mu 'ljubavnica'. I onda zamisli da ima još 6 ljubavnica osim tebe, i da prema svima ima 'emocije'. Zvuči li ti OK takva situacija? Ili imaš nekih preferenci po tom pitanju, ono, ako si već ljubavnica, da budeš 'jedina' ljubavnica?
-
visekratni klon
Bogamudragog, kakav genecki materijal, kakva priroda, je, vrijedi možda za jednog od nabrojanih, ali za neke ne vrijedi jer em nisu bili mladi, em nisu bili najzdraviji. Znam kako ovo zvuči.
Ne želim jebat starce sa protezom.
Al oću reć, nije to nego baš civilizacijski bug, da te određeno ponašanje/ličnost privlači. Koje može imitirati i negenecki idealna jedinka. Ako sam rekla nebulozu, to je jer umirem od sinusa.
Al oću reć, nije to nego baš civilizacijski bug, da te određeno ponašanje/ličnost privlači. Koje može imitirati i negenecki idealna jedinka. Ako sam rekla nebulozu, to je jer umirem od sinusa.
Ne razumiješ... to je teško filozofsko pitanje, who or what.
Naravno da te 'netko' privlači - ali jebote led, pa svaki čovjek je 'netko', zar ne?
Joj Tea, pa bar to nije teško objasnit.Tea Tree » wrote:Opet gledam pizdarije na kabelskoj, na onom TLC, a oni su valjda specijalizirani za bizarnosti, ali i za budale.
Pa da, valjda to.Tea Tree » wrote:Zasto te zene pristaju na to, kao da je on toliki baja pa bolje i da su makar tako s njim nego da budu s nekim tko baji nije ravan.
Pa da, to je nekakvo polurješenje.Tea Tree » wrote:Kazu da im nije lako, da treba puno truda i rada da bi se njihov odnos gradio i njegovao, imaju dobrih i losih trenutaka.![]()
nodens se cudi kako se ljudi ogranicavaju na jednu osobu, a evo ovaj se sluzbeno ogranicio na cetiri. Mozda je to rjesenje?![]()
Sta kad mu dosade sve 4?
Gene Simmons se nakon brojnih svaleracija skrasio s jednom zenom, a nije da ga je netko tjerao ili da je morao.
Kako god, nisam nikad cula za nekog zenskara koji bi htio imati obitelj od 4 zene i hrpu djece. To nije isto kao imati povremene ljubavnice, bez obaveza, brige i pameti. Ovo je kao regularna zena i djeca pa puta 4.
To je koncept od kojeg se zenskarima i nezenskarima dize kosa.
Ne mogu se ufurati da je iz perspektive tih zena to prirodno prihvatljivo, kao sto bi bilo da su tuljanice u pitanju.
Da je to tocno, zene bi i inace blagonaklonije gledale na muzevo kurvanje, ne bi pizdile, razvodile se i jos se nastojale obracunati s ljubavnicom.
Kako god, nisam nikad cula za nekog zenskara koji bi htio imati obitelj od 4 zene i hrpu djece. To nije isto kao imati povremene ljubavnice, bez obaveza, brige i pameti. Ovo je kao regularna zena i djeca pa puta 4.
To je koncept od kojeg se zenskarima i nezenskarima dize kosa.
Ne mogu se ufurati da je iz perspektive tih zena to prirodno prihvatljivo, kao sto bi bilo da su tuljanice u pitanju.
-
visekratni klon
-
- Information
-