pa potpises tako tri puta.miky0 » wrote:
Potpisujes dokument u kojem garantiras da ne pripadas ni jednoj drugoj stranci.
ako ti neko prigovori, kazes da si zaboravio.
ono, barem za pocetak, dok ne vidis di ti je bolje.
sta, oces preuzet stranku?Ma zapravo bi volija da preuzme stranku neko koga znam, da se ne zahebajem ja kao anonimus.
pa kako to mislis odjednom..moras se najprije malo celicit.
..zasto se mora kalkulirat?Pa uvik se mora kalkulirat. A ne, ne zelim nikakvu protuuslugu, pa nismo hdzsdp.
pa zasto ne bi bili motivirani? nest ti sad izbora, izgubili ste jedno mejsto u eu i sta sad. dogodine su opet izbori.Sigurno ima ljudi koji mogu preuzet stranku, a da ostane normalna, samo je pitanje koliko su ljudi motivirani.
a sad su npr ovi, sublokalni u splitu, pa kotarevi, mjesne zajednice, sta li su, pa predsjednicki idu, pa opet eu, pa parlamentarni, pa svasta nesto, posla kolko oces..
pa necete sada svi past u depru jer niste prosli na ovim izborima. tek sad treba gurat..
mislim da ne bi bilo dobro i inace da ti sad preuzmes stranku.Ja da nakon lesara preuzmen stranku, ne bi bilo dobro za stranku jer sam nepoznat, jedino bi uspio spasit stranku agresivnim nacinom, dovodeci parlamentarnu demokraciju u pitanje.
nema ti nista od agresije, treba radit, muvat se, bit u djiru, reagirat, postavit se, pisat, citat, slikavat se, pickarat, suprotstavit se, agitirat, muvat, dogovarat se, lagat, snalazit se, presucivat, bit mudar.. sta ti mislis, da je bavljenje politikom lako?
osim toga, bolje ti je da si anoniman, sam cistis svoj put, sve je tvoj kapital, nisi duzan nikom, ali jest, jebiga, moras se eksponirat malo.
ne mos ni balun igrat ako ne trcis, napravis koji start i koji put stavis glavu tamo gdje drugi stave nogu..
ljudi, kolege tvoje stranacke, glasaci, moraju znat ili vjerovat da na tebe mogu racunat, da ces se zauzet za njih, da ces ti neke stvari za njih ili u njihovo ime obavit, a to cesto i nisu bas stvari, ono, ciste i mirisne..
..jedino u koga se mogao razocarat to je u svoju stranku i u svoje clanove, a nesto sumnjam da jest.A ko zna, mada mislim da se covik razocara u motiviranost ljudi za boljim sutra.