Hrvatski laburisti - Stranka rada

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 May 2014, 21:00

miky0 » wrote:
Potpisujes dokument u kojem garantiras da ne pripadas ni jednoj drugoj stranci.
pa potpises tako tri puta. :D

ako ti neko prigovori, kazes da si zaboravio. :D

ono, barem za pocetak, dok ne vidis di ti je bolje. :D
Ma zapravo bi volija da preuzme stranku neko koga znam, da se ne zahebajem ja kao anonimus.
sta, oces preuzet stranku? :D

pa kako to mislis odjednom..moras se najprije malo celicit. :D

Pa uvik se mora kalkulirat. A ne, ne zelim nikakvu protuuslugu, pa nismo hdzsdp.
..zasto se mora kalkulirat? :D ..mislis ono sto mislis, pa neces valjda prilagodjavat misljenje onako kako ti vise odgovara? ono, oportunist, karijerist, jel? :D

Sigurno ima ljudi koji mogu preuzet stranku, a da ostane normalna, samo je pitanje koliko su ljudi motivirani.
pa zasto ne bi bili motivirani? nest ti sad izbora, izgubili ste jedno mejsto u eu i sta sad. dogodine su opet izbori.
a sad su npr ovi, sublokalni u splitu, pa kotarevi, mjesne zajednice, sta li su, pa predsjednicki idu, pa opet eu, pa parlamentarni, pa svasta nesto, posla kolko oces..
pa necete sada svi past u depru jer niste prosli na ovim izborima. tek sad treba gurat.. :D

Ja da nakon lesara preuzmen stranku, ne bi bilo dobro za stranku jer sam nepoznat, jedino bi uspio spasit stranku agresivnim nacinom, dovodeci parlamentarnu demokraciju u pitanje.
mislim da ne bi bilo dobro i inace da ti sad preuzmes stranku. :D

nema ti nista od agresije, treba radit, muvat se, bit u djiru, reagirat, postavit se, pisat, citat, slikavat se, pickarat, suprotstavit se, agitirat, muvat, dogovarat se, lagat, snalazit se, presucivat, bit mudar.. sta ti mislis, da je bavljenje politikom lako? :D
osim toga, bolje ti je da si anoniman, sam cistis svoj put, sve je tvoj kapital, nisi duzan nikom, ali jest, jebiga, moras se eksponirat malo.
ne mos ni balun igrat ako ne trcis, napravis koji start i koji put stavis glavu tamo gdje drugi stave nogu.. :D
ljudi, kolege tvoje stranacke, glasaci, moraju znat ili vjerovat da na tebe mogu racunat, da ces se zauzet za njih, da ces ti neke stvari za njih ili u njihovo ime obavit, a to cesto i nisu bas stvari, ono, ciste i mirisne.. :D
A ko zna, mada mislim da se covik razocara u motiviranost ljudi za boljim sutra.
..jedino u koga se mogao razocarat to je u svoju stranku i u svoje clanove, a nesto sumnjam da jest. :D

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 27 May 2014, 21:16

..a unda » wrote:
pa potpises tako tri puta. :D

ako ti neko prigovori, kazes da si zaboravio. :D

ono, barem za pocetak, dok ne vidis di ti je bolje. :D

sta, oces preuzet stranku? :D

pa kako to mislis odjednom..moras se najprije malo celicit. :D

..zasto se mora kalkulirat? :D ..mislis ono sto mislis, pa neces valjda prilagodjavat misljenje onako kako ti vise odgovara? ono, oportunist, karijerist, jel? :D

pa zasto ne bi bili motivirani? nest ti sad izbora, izgubili ste jedno mejsto u eu i sta sad. dogodine su opet izbori.
a sad su npr ovi, sublokalni u splitu, pa kotarevi, mjesne zajednice, sta li su, pa predsjednicki idu, pa opet eu, pa parlamentarni, pa svasta nesto, posla kolko oces..
pa necete sada svi past u depru jer niste prosli na ovim izborima. tek sad treba gurat.. :D

mislim da ne bi bilo dobro i inace da ti sad preuzmes stranku. :D

nema ti nista od agresije, treba radit, muvat se, bit u djiru, reagirat, postavit se, pisat, citat, slikavat se, pickarat, suprotstavit se, agitirat, muvat, dogovarat se, lagat, snalazit se, presucivat, bit mudar.. sta ti mislis, da je bavljenje politikom lako? :D
osim toga, bolje ti je da si anoniman, sam cistis svoj put, sve je tvoj kapital, nisi duzan nikom, ali jest, jebiga, moras se eksponirat malo.
ne mos ni balun igrat ako ne trcis, napravis koji start i koji put stavis glavu tamo gdje drugi stave nogu.. :D
ljudi, kolege tvoje stranacke, glasaci, moraju znat ili vjerovat da na tebe mogu racunat, da ces se zauzet za njih, da ces ti neke stvari za njih ili u njihovo ime obavit, a to cesto i nisu bas stvari, ono, ciste i mirisne.. :D

..jedino u koga se mogao razocarat to je u svoju stranku i u svoje clanove, a nesto sumnjam da jest. :D
Slazem se sa svim sta si reka, osim na onu agresivnost ili ne. Ne moram to bit ja, ali onaj koji preuzme stranku, ne moze ic pitomo, jer onda stranka gubi svoj smisao, ma mislim rec da postaje ono sta vec imamo, tipa hns, hsls, ls, i slicni, jer su svi izgubili svoj identitet. Ova stranka moze opstat jedino suprotnim nacinom od standardnog.
MightyMe

Post 27 May 2014, 21:18

Naglo se nema muda više. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 27 May 2014, 21:22

MightyMe » wrote:Naglo se nema muda više. :kokice:
Pametni ljudi kazu:

Jutro je pametnije od veceri :cerek:
Tea Tree

Post 27 May 2014, 22:47

miky, dok ti cekas neko jutro da bi bio pametniji od veceri, netko drugi vec mjerka predsjednicku poziciju, ako vec nije na njoj.
Ajde bogati, bolje da si anoniman. Ljudi su siti poznatih im lica politicara. Zeljni su svjeze krvi, ali ne bas doslovno. :D
Aj kad ce ti se opet potrefit prilika da predsjednik relativno male stranke, koje si ti clan, da ostavku?
Samo im nemoj puno spominjat streljacke vodove. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 May 2014, 23:01

Image

:zubo:

..miki, ja bih tek sad popizdio. nema ostavke.. :usama:

:D
Tea Tree

Post 27 May 2014, 23:14

..a unda » wrote:Image

:zubo:

..miki, ja bih tek sad popizdio. nema ostavke.. :usama:

:D
:rofl:
I to Šeks!
miky0
ST Leader

Post 28 May 2014, 09:36

Tea Tree » wrote:miky, dok ti cekas neko jutro da bi bio pametniji od veceri, netko drugi vec mjerka predsjednicku poziciju, ako vec nije na njoj.
Ajde bogati, bolje da si anoniman. Ljudi su siti poznatih im lica politicara. Zeljni su svjeze krvi, ali ne bas doslovno. :D
Aj kad ce ti se opet potrefit prilika da predsjednik relativno male stranke, koje si ti clan, da ostavku?
Samo im nemoj puno spominjat streljacke vodove. :D
Polako, treba vidit sta ce bit s ovom ostavkom, hoce li se usvojit, nece li i tako to :ne zna:

Znaci teice, da im ne spominjem kaznjenicke bojne i tako to :ne zna: ok, necu :cerek:
dlesar

Post 18 Sep 2014, 00:21

..a unda wrote: ..pa bravo, eto.. vidis.

a kazi mi..mislim, ako mos, a jel imas ti tamo dosta svojih istomisljenika? ono, slazete se i u nastupu, retorici, idejama.. oni slicno isto ovako pisu okolo po tim forumima, upiru, bore se.. ? :kokice:
mislim, jes ti sta novo naucio u toj stranci, pa si se prilagodio nekako ili te vec zatekao poznati, domaci teren, iste misli, iste ideje, napokon netko kome ne moras sve objasnjavat, ono, kuzite se odmah, isto disete? :kokice:
Prijatelji poručuju da se javno odriču da su ove ideje koje gospodin Miky0 propagira laburističke ideje.
  • Information