Nenia Salonitana » wrote:
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
..kazu ovi na radiju da ce vise brazilci dobit kritike za ovu pobjedu, nego mi sto smo izgubili.
ono, mi moramo bit pobjednici pa kako god da okrenes..
turci.. svi su oni turci..i brazilci i sudac i fifa i svi..turci..

turci.. svi su oni turci..i brazilci i sudac i fifa i svi..turci..
nisam bas siguran ni u kadar.. ok, mozda ovo jeste najbolje sto imaju u ovom trenutku, al nekako mi malo..a unda » wrote: .. a drz, ne daj, razvlaci balun. dosadno, kao i svaka prva utakmica mundijala.
ovaj brazil je los. ono, pojedinacno su oslicni, ali timski..
ok, prva je utakmica, ali ne vidim kako oni misle ovako bit svjetski prvaci. podsjecaju me na taljance nekad, provlacit ce se..
- Nenia Salonitana
pobjednici i gubitnici.
isuse, udavit ću se.

isuse, udavit ću se.

-
visekratni klon
Neće valjda bit produženja...a unda » wrote:..kazu ovi na radiju da ce vise brazilci dobit kritike za ovu pobjedu, nego mi sto smo izgubili.
..a ono, vidi sa da svaki od njih moze s balunom sta oce. jedini je problem sto izgleda da ne znaju sta oce..Zmaj021 » wrote:
nisam bas siguran ni u kadar.. ok, mozda ovo jeste najbolje sto imaju u ovom trenutku, al nekako mi malo
svaka prosjecna, ozbiljna reprezentacija tuce ove brazilce bez problema..
pitanje je koliko ovdje i ima ozbiljnih reprezentacija.. spanci bi trebalo da su dobri, a ovo ostalo tetka teco..a unda » wrote: ..a ono, vidi sa da svaki od njih moze s balunom sta oce. jedini je problem sto izgleda da ne znaju sta oce..
svaka prosjecna, ozbiljna reprezentacija tuce ove brazilce bez problema..
-
visekratni klon
..a unda » wrote:..jebate, bacio sam krivi listic. tj, bacio sam pravi listic..
Ajme, treba ovo preživit, bijes kad govno dođe doma.
aj mu rec..zivio japan..
..nikad sladjih 20 kuna?..a unda » wrote:..nasao sam listic..macke su ga valjda bacile na pod, igrale se s njim, sta li..
..a ono, oni im poklonili gol, a ovi kao ono..kad su jedan, valjda ce jos koji, ko ce trcat..Zmaj021 » wrote:to je to.. brazil nista posebno, hrvatska na izgled moze dosta, a opet, bez ucina.. tako mi je i djelovalo pred pocetak
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Došao je, mrtav pijan. I izašao opet. Divna će bit noć, ovako i onako bi bilo tako. Bože, kako ga mrzim.

-
- Information
-