O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:26

visekratni klon » wrote:
Šta je, pms :zubo:
Ma nije samo već neko vrime promatran, i nisan ni jedanput naša da si argumentirano obrazložila svoje mišljenje. Uglavnom je to neko sraćkanje s visine, jer normalno, to šta ti pričaš je tako očigledno da je apsurdno uopće normalno raspravljat o tome.
..a unda wrote: pa nisam bas siguran da se radi o sili. ok, mozda i jest, ali ako treba tu sila, onda i silom.. ma bilo kako. :D
mislim, ne znam koje sve drzava ima mehanizme na raspolaganju, koje sve nacine,ali drzava treba stitit svoije interese pa makar i onim sto se smatralo silom. inace, koji je smisao drzave? :kokice:

i da, sve ce to..sto god to sve bilo, prestat.. pocet prestajat, puno brze i puno vidljivije nego sto se misli.. :kokice:
Na silu je jer, očito, postoji velika većina ljudi kojima to znači.

visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:27

Euklid » wrote:
:rofl:

Po 5. put... al bojim se da je uzaludno... nije tebe opralo zbog nepripadnosti nacionalnom ludilu... nego sto si navijala protiv... e, to je psihijatrija... :rofl:
Naravno, navijala sam protiv nasilja. I opet ću. I koliko god treba. To što ti to vidiš kao veleizdaju, a jebatga, to je desna logika. Što nije loše jer do kraja ovog prvenstva, mogli bi zanimljivi zaključci i introspekcije pasti.

Ne bi vjerovao, ne da ti išta dokazujem, ali dvije i šeste navijah za reprezentaciju. Otad je puno vode prošlo. Trenutno mislim da ono što leži ispod benigne igre je daleko izdajničkije, ako hoćeš takvim vokabularom nego moje navijanje protiv.
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:28

MightyMe » wrote: Ma nije samo već neko vrime promatran, i nisan ni jedanput naša da si argumentirano obrazložila svoje mišljenje. Uglavnom je to neko sraćkanje s visine, jer normalno, to šta ti pričaš je tako očigledno da je apsurdno uopće normalno raspravljat o tome.
Pa drago mi je da si konačno olakšao dušu, šta da ti velim. Ne sjeda ni meni tvoje prežvakano desničarenje, šta se može. :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Jun 2014, 23:31

visekratni klon wrote:
Naravno, navijala sam protiv nasilja. I opet ću. I koliko god treba. To što ti to vidiš kao veleizdaju, a jebatga, to je desna logika. Što nije loše jer do kraja ovog prvenstva, mogli bi zanimljivi zaključci i introspekcije pasti.

Ne bi vjerovao, ne da ti išta dokazujem, ali dvije i šeste navijah za reprezentaciju. Otad je puno vode prošlo. Trenutno mislim da ono što leži ispod benigne igre je daleko izdajničkije, ako hoćeš takvim vokabularom nego moje navijanje protiv.
Ajme, losijeg izvlacenja vec dugo ne vidjeh... :rofl:

Sigurno klerofasisticka zavjera stoji iza repke...
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 16 Jun 2014, 23:31

visekratni klon » wrote:

:facepalm:
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:32

Euklid » wrote:
Ajme, losijeg izvlacenja vec dugo ne vidjeh... :rofl:
Pa naravno da je izvlačenje. U biti želim zatrti sve hrvatsko kao i svaka komunjara. Eto, to je ta razina na kojoj bih ja trebala raspravljati i još i argumentirati. :D Toliko luda nisam. :zubo:
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:32

visekratni klon » wrote:
Pa drago mi je da si konačno olakšao dušu, šta da ti velim. Ne sjeda ni meni tvoje prežvakano desničarenje, šta se može. :zubo:
Ma men drago da san ja tebi desničar. :D
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:34

MightyMe » wrote:
Ma men drago da san ja tebi desničar. :D
Ne rekoh da si desničar nužno. ;) Možeš komotno biti i centrist, i oni desničare. Ljevičar nisi. Što me nije ni briga uostalom, ali kad već pričamo na Politici, tako ja to vidim. :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 16 Jun 2014, 23:34

Exy nam brani livog premijera koji je instalirao za ministra katolibana, a nas optuzuje za desnicarenje. Exy, moze li gore? :facepalm:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Jun 2014, 23:37

:rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

miky0 » wrote:Exy nam brani livog premijera koji je instalirao za ministra katolibana, a nas optuzuje za desnicarenje. Exy, moze li gore? :facepalm:
Eto, džabe ja govorim. Branim ga utoliko što smatram da je među ponuđenima najbolja opcija. Karamarko i vaše opskurne obiteljaške frakcije za mene nisu opcija. Ezdepe pravi kompromise s desnicom oduvijek i da, povremeno desničari, ali i dalje je uljuđenija i zdravija opcija od onih koje predlažete.
MightyMe

visekratni klon » wrote:
Ne rekoh da si desničar nužno. ;) Možeš komotno biti i centrist, i oni desničare. Ljevičar nisi. Što me nije ni briga uostalom, ali kad već pričamo na Politici, tako ja to vidim. :ne zna:
Uglavnom, teško ti sida šta neman identičan svjetonazor ka i ti. Srića da san liberalan, pa meni ne smeta to tvoje. :D
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:38

MightyMe » wrote: Uglavnom, teško ti sida šta neman identičan svjetonazor ka i ti. Srića da san liberalan, pa meni ne smeta to tvoje. :D
Ne. Nego mi povremeno idu na kurac neke rečenice bilo koga od vas tu tri napisane ovdje jer imamo različite svjetonazore i to je normalno, idem i ja vama na kurac i to je isto normalno. Nisam ja ta koja je tebi imala potrebu reći da mi tvoj opus sraćkanja ide na kurac. :mig:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Jun 2014, 23:40

MightyMe » wrote:
Na silu je jer, očito, postoji velika većina ljudi kojima to znači.
ok, ali ako je tako, onda smo katolibanija. mislim, nema trece. nema sad malo jesam, malo nisam, malo cu izmedju, malo bi se jeba, al se ne bi jeba, malo cu pricat drugima kakav sam, malo sam kakav jesam.. :D
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:41

Pa kako bi mi to rekla kad se moje razgovaranje ovde sastoji od drugih stvari. :D
miky0
ST Leader

Post 16 Jun 2014, 23:41

visekratni klon » wrote:
Eto, džabe ja govorim. Branim ga utoliko što smatram da je među ponuđenima najbolja opcija. Karamarko i vaše opskurne obiteljaške frakcije za mene nisu opcija. Ezdepe pravi kompromise s desnicom oduvijek i da, povremeno desničari, ali i dalje je uljuđenija i zdravija opcija od onih koje predlažete.
Euklide, rijesili smo problem nase zbilje na politici za sva vremena. Sad je razotkrivena istina, ona istina koju ja i ti mjesecima govorimo :S
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:42

MightyMe » wrote:Pa kako bi mi to rekla kad se moje razgovaranje ovde sastoji od drugih stvari. :D
Pa da, ti kao i euklid i miki mislite da imate argumente, ja mislim da ja imam, a zapravo svatko za svakog misli da nema pojma. Šta sam krivo rekla :zubo:
miky0
ST Leader

Post 16 Jun 2014, 23:44

visekratni klon » wrote:
Ne. Nego mi povremeno idu na kurac neke rečenice bilo koga od vas tu tri napisane ovdje jer imamo različite svjetonazore i to je normalno, idem i ja vama na kurac i to je isto normalno. Nisam ja ta koja je tebi imala potrebu reći da mi tvoj opus sraćkanja ide na kurac. :mig:
Ne ides ti meni na kurac. To sto se ne slazemo, ne znaci da nas trkeljanje ne spaja :grli:
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:45

miky0 » wrote:
Euklide, rijesili smo problem nase zbilje na politici za sva vremena. Sad je razotkrivena istina, ona istina koju ja i ti mjesecima govorimo :S
:rofl: :rofl: :rofl:

Pa ti si puko, majke mi. :S Pa kad sam ja rekla da je sdp nepatvorena ljevica, lijeva do jaja, kad, ako i jesam, kvotaj, možda sam popila. I dalje to ne znači da je jednak hadezeu. Nije. Ma koliko vi željeli da je. Da im je dati još par mandata, nekud bi ovo krenulo i bilo bi bolje, ali vi ne možete dočekati i kontam, zabavnije je kruha i igara nego da nam bude gore da bi kasnije bilo bolje.

To i dalje ne znači da neke ministre, a pogotovo stranke u koaliciji ne bi ispalila iz topa.
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:45

..a unda » wrote: ok, ali ako je tako, onda smo katolibanija. mislim, nema trece. nema sad mlo jesam, malo nisam, malo cu izmedju, malo cu pricat drugima kakav sam, malo sam kakav jesam.. :D
Jebiga, onda po tome jesmo, i opet kažen, ne možeš na silu iz ljudi izbit to njihovo katolibanstvo iz njih. Mene veseli šta se to sve više i više razrijeđuje, makar nemaš taj dojam. I veseli me šta su mi najveći problem po tom pitanju jehovini svjedoci kad me uvate u 9 ujutro u mudantama na vratima i uvate me pilat. Uvjeren san u to da ćemo polako nadoć i da će se sve posložit. Ali jebiga triba vrimena. Ka šta u Iraku nemoš instalirat demokraciju na dva klika, tako ne možeš ni prominit svijest ljudi ovde. :ne zna:
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:47

miky0 » wrote:
Ne ides ti meni na kurac. To sto se ne slazemo, ne znaci da nas trkeljanje ne spaja :grli:
Pa to i velim, ne idete mi vi kao vi na kurac, idu mi neke rečenice nekad na kurac iako mi je češće zabavno nego mi ide na kurac. A ako kome ja idem, a bože moj, šta ja mogu, briga me. :zubo: Drago mi da tebi ne idem. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Jun 2014, 23:47

miky0 » wrote:Exy nam brani livog premijera koji je instalirao za ministra katolibana, a nas optuzuje za desnicarenje. Exy, moze li gore? :facepalm:
uvijek moze gore.

mislim, nemoj bas tako, po prvi put u povijesti hrvatska ima pravog covjeka na mjestu ministra obrazovanja.. :D
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:50

A šta se tiče novog ministra obrazovanja, to je veliki reformist koji je na FER-u ukinija usmene i uvea to da se pragovi ocjena naštimavaju tako da raspodjela bude u obliku Gaussa. Ne triba reć da je to doživilo totalni fijasko, i da su sve vratili na staro čin je ovaj presta bit dekan. :D
miky0
ST Leader

Post 16 Jun 2014, 23:53

visekratni klon » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl:

Pa ti si puko, majke mi. :S Pa kad sam ja rekla da je sdp nepatvorena ljevica, lijeva do jaja, kad, ako i jesam, kvotaj, možda sam popila. I dalje to ne znači da je jednak hadezeu. Nije. Ma koliko vi željeli da je. Da im je dati još par mandata, nekud bi ovo krenulo i bilo bi bolje, ali vi ne možete dočekati i kontam, zabavnije je kruha i igara nego da nam bude gore da bi kasnije bilo bolje.

To i dalje ne znači da neke ministre, a pogotovo stranke u koaliciji ne bi ispalila iz topa.
Meni je stvarno zao sto ti ne vidis istinu, istinu u kojoj zoki radi sve da vrati vlast nikad jacem hadezeju. Toliko si zaludjena zokijem, petokolonasem svoje stranke. Steta sto si toliko zaludjena covikom koji je svoju stranku razjeba ko niko nikad u povijesti.
miky0
ST Leader

Post 17 Jun 2014, 00:00

..a unda » wrote: uvijek moze gore.

mislim, nemoj bas tako, po prvi put u povijesti hrvatska ima pravog covjeka na mjestu ministra obrazovanja.. :D
Nista zato, eno ti tamo balun, cuvaj svoje listice :zubo:
  • Information