ovak može i moja baka prognozirat... BiH će pobjedit... a možda i neće...karambol » wrote:Danas dobio pivo zbog Kostarike...
Imam filing da će Bosna dobit 2/2 jer su prvu igrali s kočnicom. Ove će zbunjole pregaziti, ako ih Sušić ne bude motivirao duže od 7 minuta...![]()
Nigerijci, svi su oni (Afrikanci) kao djeca. Vole se igrat, zajebavat...nije to ništa ozbiljno, ali mogu zajebat stvar ukoliko netko zna od njih napraviti složnu škvadru. Ovi mi ne izgledaju tako. Mrvu bolje od Kameruna.![]()
Argentina i dosadni Iranci...Gaučosima fali nekoga napucat golovima da bi sebi napucali ego. Ovi su, unatoč autobusnoj obrani, kao stvoreni za to.
Nijemci pak, prema najozbiljnijoj afričkoj ekipi, neće imati milosti i ako im ovi daju priliku lomit će ih do zadnje minute što je, cca 5 komada...![]()
Moglo bi sve biti izokrenuto. Iran uzme bod Argentini, Bosanci se prije tekme posvade na pasmater svak sa svakim i vesela Nigerija ih isprati kući s 3+ iza leđa, a Švabe...najgore što im može biti je x na poluvremenu...![]()
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
'if you fall, i'll be there' (floor)
pa jest.. al pošto mora neko zajebat, ovog puta bi to mogli bit njemci, čisto zato što se to od njih najmanje očekuje.. izi mani, cu ajnfah..karambol » wrote:Danas dobio pivo zbog Kostarike...
Imam filing da će Bosna dobit 2/2 jer su prvu igrali s kočnicom. Ove će zbunjole pregaziti, ako ih Sušić ne bude motivirao duže od 7 minuta...![]()
Nigerijci, svi su oni (Afrikanci) kao djeca. Vole se igrat, zajebavat...nije to ništa ozbiljno, ali mogu zajebat stvar ukoliko netko zna od njih napraviti složnu škvadru. Ovi mi ne izgledaju tako. Mrvu bolje od Kameruna.![]()
Argentina i dosadni Iranci...Gaučosima fali nekoga napucat golovima da bi sebi napucali ego. Ovi su, unatoč autobusnoj obrani, kao stvoreni za to.
Nijemci pak, prema najozbiljnijoj afričkoj ekipi, neće imati milosti i ako im ovi daju priliku lomit će ih do zadnje minute što je, cca 5 komada...![]()
Moglo bi sve biti izokrenuto. Iran uzme bod Argentini, Bosanci se prije tekme posvade na pasmater svak sa svakim i vesela Nigerija ih isprati kući s 3+ iza leđa, a Švabe...najgore što im može biti je x na poluvremenu...![]()
E.
Tako ja laprdam ovim "kladioničarima" i onda netko uplati, dobije i dođe se zahvalit rundom. Najbolje je kad tako serem, a oni nakon dobitka misle kako su me poslušali i zbog moje sugestije uplatili dobitni tip...
Uh...trebao sam ić u politiku...Bandiću, kupi prnje, jeboteirud!
ma ti bez frke više ne možeš bit normalnavisekratni klon » wrote:Meni nema prvenstva ovih dana i uživam.Ok, ne znam što radim na ovoj temi.
susjed je naime nestao i nemam pojma gdje je, gotovo pa brinem, jel u zatvoru, na otoku ili u bolnici.mater mu dolazi tu, al on je nestao ono popodne prije kameruna.
-
visekratni klon
..ne nego smanjis duvan za pola, a ostalo klada..Zmaj021 » wrote:
samo mi hrani maštu.. racionaliziram uveliko.. za jednu kutiju mogu uplatit 6 tiketa, jebote.. šest..
..gle ovo..
npr fiksevi..
Nigerija-BiH 2... 1,95
Njemačka-Gana 4+...2,10
Argentina-Iran 4+... 2,30
Brazil-Kamerun 4+... 1,9
Svicarska-honduras 1... 1,45
BIH-Iran 1... 1,45
i onda sistem, ne znam 5/8
Portugal-SAD 5+... 6,00
Španjolska-Australija 5+... 4,25
Nizozemska-Čile 5+... 6,00
Italija-Urugvaj 5+... 7,5
Engleska-Kostarika 5+...5,5
Argentina-Nigerija 5+... 4,7
Francuska-Ekvador 4+... 3,1
i aj, stavimo npr hrvatska-mehiko 5+... 8,5
ovako..
5 pogodaka ..2400
6 pogodaka..17.500
ovo ostalo uopce necu govorit kolko je love..
i evo, sad malo sarat, dumat, mijenjat.. uopce nisam stavljao one grcke, rusije, belgije..
..sta, moglo bi proc pet parova.
aj, pa dojavi..karambol » wrote:Pošto imam prediktabilne snove odoh sanjati sutrašnje rezultate. Ne mogu garantirati zaradu, ali uzbuđenje svakako...onome tko prepiše...
pa ja se s ovim slazem, sta..karambol » wrote:Danas dobio pivo zbog Kostarike...
nadodao bih jos da afrikanci i ovi bliski istoci, naglo padaju kako se drugo poluvrijeme razvija, kao da imaju force i koncentracije odigrat u vrh glave sat vremena..
..pa to bi bilo to..a unda wrote: ..ne nego smanjis duvan za pola, a ostalo klada..![]()
a taman sam smanjio na 15 dnevno.. i onda je krenula ova zajebancija i.. u pm
koliko je ovo?..gle ovo..![]()
npr fiksevi..
Nigerija-BiH 2... 1,95
Njemačka-Gana 4+...2,10
Argentina-Iran 4+... 2,30
Brazil-Kamerun 4+... 1,9
Svicarska-honduras 1... 1,45
BIH-Iran 1... 1,45
puno ti je ovih od 5+.. malo to racionalnije rasporedit, a stavit 6/8?i onda sistem, ne znam 5/8
Portugal-SAD 5+... 6,00
Španjolska-Australija 5+... 4,25
Nizozemska-Čile 5+... 6,00
Italija-Urugvaj 5+... 7,5
Engleska-Kostarika 5+...5,5
Argentina-Nigerija 5+... 4,7
Francuska-Ekvador 4+... 3,1
i aj, stavimo npr hrvatska-mehiko 5+... 8,5
ovako..
5 pogodaka ..2400
6 pogodaka..17.500![]()
ovo ostalo uopce necu govorit kolko je love..![]()
i evo, sad malo sarat, dumat, mijenjat.. uopce nisam stavljao one grcke, rusije, belgije..
..sta, moglo bi proc pet parova.i, naravno, moraju proc svi fiksevi..
![]()
![]()
..kazes ti, jebo sistem, daj ti meni ove fikseve..
..ma da, naravno, je, moze.. ovo sam onako, na brzinu, za ideju, trebalo bi to malo tantrat mantrat, pogledat, mijenjat, malko racunat, ali jelda da je zanimljivo....
puno ti je ovih od 5+.. malo to racionalnije rasporedit, a stavit 6/8?
i to sve za dvi kune?!.. e, pa jebalo majku..
pa miriše.. izi mani.. $$
ne, fakat se crta puno golova, bar mi to tako zamišljamo
..ma da, naravno, je, moze.. ovo sam onako, na brzinu, za ideju, trebalo bi to malo tantrat mantrat, pogledat, mijenjat, malko racunat, ali jelda da je zanimljivo..
i to sve za dvi kune?!.. e, pa jebalo majku..![]()
e sad, meni je najveći problem objasnit si zašto igrat, uopšte.. zeza je dobra i ovako, a što se tiče para.. ne znam, plašim se.. šta ako dobijem? štaš ti ako dobiješ?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ovi latinosi svi igraju ko navijeni... ono... honduras-ekvador a ko da gledam borusiju dortmund... 
mislim da nemamo nikakve šanse protiv mexica... možda parkirat autobus pred gol pa pred kraj probat istrčat koju kontricu...
mislim da nemamo nikakve šanse protiv mexica... možda parkirat autobus pred gol pa pred kraj probat istrčat koju kontricu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
stas objasnit? sta imas objasnit? ..naroicito ako ostaje u domeni igre. to je kao da se pitas..zasto se igram?Zmaj021 » wrote:
ne, fakat se crta puno golova, bar mi to tako zamišljamo
e sad, meni je najveći problem objasnit si zašto igrat, uopšte.. zeza je dobra i ovako, a što se tiče para.. ne znam, plašim se.. šta ako dobijem? štaš ti ako dobiješ?
mislim, ako te tu nesto muci, jebo ti to, nemoj igrat..
i nemas se sta plasit, pa nes dobit ono, deset miljuna..miljun. nije to ona vjerojatnost da ce te prije pogodit grom ko zna kolko puta, nego sto ce dobit loto, pa da se onda moras plasit ako dobijes..
ovdje se radi o sto dvista, trista kuna, iljadu, dvi, dvajst hipereventulano, ali bez brige, nes dobit ni to i onda se nemas cega bojat.
kad dobijes, kad dodjes do toga, to dog problema, do te love, onda ces se mislit oces se plasit ili ne, sta se unaprijed trtas?
kako sta ako dobijem? ne razumijem pitanje.
uostalom kolko dobio da dobio, nece mi puno pomoc. ono, oce nesto malo pokrpat za koji dan, ali problemi ostaju i gomilaju se..
Predvidjan da ce danasnje utakmice zavrsit 'vako:
argentina-iran 1
njemacka-gana X
nigerija-bih 2
ko ne stavi na ovo iljadu kuna je papak
argentina-iran 1
njemacka-gana X
nigerija-bih 2
ko ne stavi na ovo iljadu kuna je papak
jest to tako, al i nije to tako....a unda » wrote:
stas objasnit? sta imas objasnit? ..naroicito ako ostaje u domeni igre. to je kao da se pitas..zasto se igram?
mislim, ako te tu nesto muci, jebo ti to, nemoj igrat..
i nemas se sta plasit, pa nes dobit ono, deset miljuna..miljun. nije to ona vjerojatnost da ce te prije pogodit grom ko zna kolko puta, nego sto ce dobit loto, pa da se onda moras plasit ako dobijes..
ovdje se radi o sto dvista, trista kuna, iljadu, dvi, dvajst hipereventulano, ali bez brige, nes dobit ni to i onda se nemas cega bojat.
kad dobijes, kad dodjes do toga, to dog problema, do te love, onda ces se mislit oces se plasit ili ne, sta se unaprijed trtas?
kako sta ako dobijem? ne razumijem pitanje.ne znam, nesto cu. kupit za pase i macke, platit racune, sta ja znam sta cu. kako doslo tako oslo.
uostalom kolko dobio da dobio, nece mi puno pomoc. ono, oce nesto malo pokrpat za koji dan, ali problemi ostaju i gomilaju se..
da, pitam se zašto igram, zašto bih igrao, a čim se to pitam - jebo tu igru
kad su novci dio igre, onda to baš i nije igra.. nije samo igra.. no, šta je onda, šta sve može bit..
pomenuo sam kviz.. organizovan je u pabu, svake 2 sedmice, 22-25 ekipa po šest članova max, pred početak se skupi lova, 100 din po igraču i sve ide u humanitarne svrhe.. zajebancija, nešto saznaš, povuče te u literaturu van uobičajenih interesovanja..
kad stavim kladžu spram ove igre.. šta reć.. i nije neka igra
igra fudbal mi je interesantna i bez klađenja.. išlo se i na željo-velež, vojvodina-rad..
kad se sjetim svojih posjeta kladži.. znači toliko ih je bilo da ih se mogu, maltene, svih prisjetit, to je bilo iz radoznalosti, a poslije iz zajebancije, čisto kad sam s rajom već tu.. ono, došli da odgledamo nešto što nema na redovnom programu, pa haj da se uplati i tiketa.
ne znam, ne znam..
predikcija je ok i bez novca.. mašta.. šta, kako, hoće li, neće li..
..i sad da idem u memlu kladionice..ma ok, al da vidim zašto.. hoću li manje pušit?
ma, kompliciras. oces sam sebe nagovarat..Zmaj021 » wrote:
jest to tako, al i nije to tako..
da, pitam se zašto igram, zašto bih igrao, a čim se to pitam - jebo tu igru
kad su novci dio igre, onda to baš i nije igra.. nije samo igra.. no, šta je onda, šta sve može bit..
pomenuo sam kviz.. organizovan je u pabu, svake 2 sedmice, 22-25 ekipa po šest članova max, pred početak se skupi lova, 100 din po igraču i sve ide u humanitarne svrhe.. zajebancija, nešto saznaš, povuče te u literaturu van uobičajenih interesovanja..
kad stavim kladžu spram ove igre.. šta reć.. i nije neka igra
igra fudbal mi je interesantna i bez klađenja.. išlo se i na željo-velež, vojvodina-rad..
kad se sjetim svojih posjeta kladži.. znači toliko ih je bilo da ih se mogu, maltene, svih prisjetit, to je bilo iz radoznalosti, a poslije iz zajebancije, čisto kad sam s rajom već tu.. ono, došli da odgledamo nešto što nema na redovnom programu, pa haj da se uplati i tiketa.
ne znam, ne znam..![]()
predikcija je ok i bez novca.. mašta.. šta, kako, hoće li, neće li..
..i sad da idem u memlu kladionice..ma ok, al da vidim zašto.. hoću li manje pušit?
ovdje samo idem u lutriju ovu hrvatsku, to je ono, korektno, nema tih ikonografija kladionica negativnih.. cist, sluzben, pristojan, drzavni porez na budale.
.. i to ovako, tu i tamo, neko svjetsko, evropsko prvenstvo, odigrat nesto ludje. je, i bingo znam uplatit.. ali ga dugo ne gledam, ono, cekam oce li se pojavit da je neko dobio, a nije se javio..
kvizove ono, mrzim..
Koga bi ste volili vidit za prvaka svita? Ja kostariku, poslin nas, naravno 
Euklid » wrote:1. listić:
Švicarska-Francusk X
koeficijent: 3,8
ulog: 500kn
dobitak 1900kn
2. listić:
Švica- Francuska 1.pol X 2,15
Italija_Kostarika više golova u 2.pol 1,60
Honduras-Ekvador više golova u 2.pol 1,55
Ukupno: 5,33
Ulog: 100kn
Dobitak 533kn
3. listić:
Francuska-Švica 2:2 12,0
Italija Kostarika minuta 1. gola 31-40 6,20
Honduras-Ekvador točno 3 gola 4,0
ukupno: 297,6
ulog: 10kn
dobitak: 2976kn
Aj reci da nisu dobitni listići bili...
Cili jedan par bi pogodija.
a jbga, nije li to najveća zajebancija u životu....a unda wrote: ma, kompliciras. oces sam sebe nagovarat..![]()
iliti, kako bit krezub, a da se to ne vidiovdje samo idem u lutriju ovu hrvatsku, to je ono, korektno, nema tih ikonografija kladionica negativnih.. cist, sluzben, pristojan, drzavni porez na budale.
.. i to ovako, tu i tamo, neko svjetsko, evropsko prvenstvo, odigrat nesto ludje. je, i bingo znam uplatit.. ali ga dugo ne gledam, ono, cekam oce li se pojavit da je neko dobio, a nije se javio..![]()
![]()
jest, zavisi dosta od šlifa sastavljača pitanja; bude skroz bezze pitanja, al ko i šta može zamijenit dovitljivost šest ljudi oko pitanja koje niko baš ne zna, al svi imaju ideju šta bi moglo bit.. mislim, koje se tu teze, analogije, šta već, povlače i provlače.. ono, fol je u neznanju.kvizove ono, mrzim....masa povrsnih nesistematiziranih trivijalnih podataka. nema mi tu nikakvog nekog, ne znam sta.. izazova mozda. natjecanje u tome ko znat nepotrebnu pizdariju vise.
![]()
a ti nikad nisi loto uplatio?Zmaj021 » wrote: a jbga, nije li to najveća zajebancija u životu..
iliti, kako bit krezub, a da se to ne vidi![]()
jest, zavisi dosta od šlifa sastavljača pitanja; bude skroz bezze pitanja, al ko i šta može zamijenit dovitljivost šest ljudi oko pitanja koje niko baš ne zna, al svi imaju ideju šta bi moglo bit.. mislim, koje se tu teze, analogije, šta već, povlače i provlače.. ono, fol je u neznanju...sušta suprotnost tv kvizovima
ne znam, meni su tiu kvizovi bezveze. bolje organizirat ko moze duze stajat na jednoj nozi ili ko ce u krace prepricat rat i mir..
pa jesam, al ono, nije mi neka igra....a unda wrote: a ti nikad nisi loto uplatio?..ili jesi, ali neces nikad vise?
![]()
a ti stoji..ne znam, meni su tiu kvizovi bezveze. bolje organizirat ko moze duze stajat na jednoj nozi ili ko ce u krace prepricat rat i mir..![]()
..
prije nekoliko godina, kako smo stalno rekreativno igrali fudbal, a bilo nas prilično, napravimo ti mi mini ligu s četiri tima.. super. poslije prve sezone liga naraste na jedno 10 timova.. sve super, raja se zajebava, novi ljudi, nove fore, ma ko u priči
par sezona poslije, imali smo 4 lige s po 10 timova.. ludilo, al šta.. ljudi se popalili, počeli ozbiljno shvatat.. dovodilo se igrače iz velikog fudbala, počelo se ulijetat klizećim, svađe, incidenti, umalo tuče.. ode rekreacija, ode zajebancija, ode igra.
poenta priče.. nema je
ma. kukas.Zmaj021 » wrote:
pa jesam, al ono, nije mi neka igra..![]()
a ti stoji..
..
prije nekoliko godina, kako smo stalno rekreativno igrali fudbal, a bilo nas prilično, napravimo ti mi mini ligu s četiri tima.. super. poslije prve sezone liga naraste na jedno 10 timova.. sve super, raja se zajebava, novi ljudi, nove fore, ma ko u priči![]()
par sezona poslije, imali smo 4 lige s po 10 timova.. ludilo, al šta.. ljudi se popalili, počeli ozbiljno shvatat.. dovodilo se igrače iz velikog fudbala, počelo se ulijetat klizećim, svađe, incidenti, umalo tuče.. ode rekreacija, ode zajebancija, ode igra.
poenta priče.. nema je
doduse, mozda u ovo vrijeme ne bi bilo bas glupo kad se osnuje ta neka ligica i neka vlastita igra, nekako je zastititi, i kad je neko preuzme, neka plati. a ti opet osnujes nesto sto te veseli..
..i eto, opet danas u trosak. ses kuna. 
mislio sam 4 kune, ali se dogodilo..ne znam, nesto se dogodilo, da sad puno ne pricam, sta i kako, jel greska neka, jel ovo jel ono, ali dopao me i treci listic. zovem ga tajnim listicem..
mislio sam 4 kune, ali se dogodilo..ne znam, nesto se dogodilo, da sad puno ne pricam, sta i kako, jel greska neka, jel ovo jel ono, ali dopao me i treci listic. zovem ga tajnim listicem..
-
- Information
-