SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
I meni je ovo misterijozno...Margarita » wrote:Meni je misterij zašto se Mandžukić drži za uši kad da gol. Da se ne urekne?
'if you fall, i'll be there' (floor)
nisam, al ne žalim.. mala mi kvotaEuklid » wrote:Zmaju, jes ti uplatio taj listić?
Ako jesi, čestitam
Izgleda da nas je krenulo napokon![]()
18:00Šta ćemo danas...
Australija - Španija
Holandija - Čile
22:00
Kamerun - Brazil
Hrvatska - Meksiko
3+, 2, 3+, 1; kvota 23
profinjeni fudbaler, valjda.. obično se hvataju za neke druge erogene zoneMargarita » wrote:Meni je misterij zašto se Mandžukić drži za uši kad da gol. Da se ne urekne?
mehiko ikse, eustreija tuce, brasil 6+..
eto, sta drugo, sta drugo.. stas drugo igrat.
jedino sto drugo mos igrat je npr.. hratska mehiko 1u x, spanjolska eustrelija 1 u 2 i brazil kamerun, stajaznam +8,a ne da mi se to igrat
..mehikoooo.
eto, sta drugo, sta drugo.. stas drugo igrat.
jedino sto drugo mos igrat je npr.. hratska mehiko 1u x, spanjolska eustrelija 1 u 2 i brazil kamerun, stajaznam +8,a ne da mi se to igrat
..mehikoooo.
..to spusta flapsove jer oce poletit..Margarita » wrote:Meni je misterij zašto se Mandžukić drži za uši kad da gol. Da se ne urekne?
ima raznih značenja, od sela do sela.. al niš pozitivno
ovdje bi bilo.. otprilike.. da si čovjek reko bi 2 u glavu, a hinjska je varijanta eto kao nek bude neriješeno - nije poraz, al jeste poraz jel hr ide doma.. tako nekako
..a ne, ne. ja sam ko miki, bilo bi dobro da mehiko tuce s jedno tri gola razlike, ali racionalno je tu iks u glavu. osim toga, veci je koeficijent od 2.Zmaj021 » wrote: ima raznih značenja, od sela do sela.. al niš pozitivno
ovdje bi bilo.. otprilike.. da si čovjek reko bi 2 u glavu, a hinjska je varijanta eto kao nek bude neriješeno - nije poraz, al jeste poraz jel hr ide doma.. tako nekako
-
- Information
-