ponovite proceduru..a unda » wrote: bio sam gluv do nedavno. onda sam morao ic na odcepljivanje.
a ne radi. ne ra di..
vjerujem da ovako radi prava podrška..
ponovite proceduru..a unda » wrote: bio sam gluv do nedavno. onda sam morao ic na odcepljivanje.
a ne radi. ne ra di..
kojeg drajvera? imam upitnika more..Zmaj021 » wrote:probaj apdejt drajvera.. jesi već? imaš li upitnika u divajs menadžeru?
instališi team viewer, pa prepusti kontrolu.. ako imaš muda...a unda » wrote: kojeg drajvera? imam upitnika more..
xp vindoze. evo sad sam skinuo neki realtek. ko zna sta ce sve zabucat. ukljucim slusalice, a ono potece voda u banju.
ako pođe voda, na dobrom si putu..a unda » wrote: kojeg drajvera? imam upitnika more..
xp vindoze. evo sad sam skinuo neki realtek. ko zna sta ce sve zabucat. ukljucim slusalice, a ono potece voda u banju.
..a unda » wrote: ko zna kakav bi ti virus pustila..
ali ako je tu, to znači da su drajveri ok.. pih..a unda » wrote: ima. ali nema tamo nista zanimljivo..
..nemam ti aj tu ikonu, ali ako ej nemam, naci da ni tu enma nista zanimljivo.Zmaj021 » wrote:
ali ako je tu, to znači da su drajveri ok.. pih
ajd desni klik na ikonu Computer na desku, pa Properties
Sta ti je? Da znas kako je pucalo malo prije nad splitom, ne bi tako govorija, vidis da je Undi grom sprzija kompic
E, organizirana država. A ne mi...imamo Međugorje, Sudca, Bracu, Milanovića, Bozanića, Trsat, Ludbreg, Bistricu, Cistu Provo, Sinj, Senjsku ruku, katedrale, konkatedrale, sve svece i svetice i neke blaženike i - ništa. Ćorak...Zmaj021 » wrote: ništa od njih da onolika raja ne moli
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests