Mogla bi se zaljubit u nekog i kad znam da nikad neće bit klasičnog seksa zbog bolesti, al to ne znači da tu osobu ne bi željela ljubit i svašta nešto s njom što ima seksualnu notu u sebi, iako možda nema šanse za klasičan sex, al mora bit šanse za ostvarenje neke vrste seksualnog zadovoljstva. Svašta mogu zamislit, al da se zaljubim u nekog kog ne poželim poljubit, to ne.Pješčana » wrote:dobro, ja ću sad napisati ono što sam smatrala očitim cijelo vrijeme:
šta je s parovima u kojima je jedna strana bolesna/invalid, i nije sposobna ševiti se?
slobodno mi odgovorite i za opciju takvog stanja od upoznavanja i za opciju kad se nešto desi usred veze/braka
Postoji li zaljubljenost bez seksa?
Happy Easter!
Dobro, postavit ću stvari drugačije- da li je uopće moguće (nastaviti?) biti zaljubljen u nekog ako osjetiš da si fizički ne odgovarate?Perzefona » wrote:
Kužim što govoriš, ali opet ne kužim kako bi se to moglo dogoditi. Ne, ne želim ni skužiti.![]()
Mislim, pa vidiš i prije nego se nađeš s nekim među plahtama njegove tjelesne reakcije i ponašanje u svojoj blizini.
Poljubac koji ti ne odgovara, miris, okus nečijeg vrata, koža koja ti ne paše pod rukom...
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ne.Morticia » wrote:
Dobro, postavit ću stvari drugačije- da li je uopće moguće (nastaviti?) biti zaljubljen u nekog ako osjetiš da si fizički ne odgovarate?
Poljubac koji ti ne odgovara, miris, okus nečijeg vrata, koža koja ti ne paše pod rukom...
miris je prebitan, ako mi ne miriši dobro, gotovo je
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mortiša, pa sve je moguće u zaljubljenosti. Nije to ništa racionalno pa da možemo postaviti neka pravila i granice. Moguće je ostat zaljubljen u osobu punu "mana", također je moguće odljubit se u roku keks. Zbog pizdarije.
Ali drugo je kad već nakon zaljubljenosti zavoliš tu osobu, vežeš se s njom dublje itd.Pješčana » wrote:nisam mislila da itko da teoretko mišljenje o mogućoj svojoj takvoj situaciji, ali svjesni smo bolesnika i invalida oko sebe. ja bih rekla da određeni broj njih ima nekog(doma). ajmo bit hrabri i reći da ih netko voli. mada sexa više neće biti
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pa dobro, onda nemojte biti takve bukve bukvastične
i sve shvaćati doslovno.
Kad kažem seks mislim na tu fizičku, stastvenu, taktilnu, okusnu i mirisnu sferu odnosa.
Kad kažem seks mislim na tu fizičku, stastvenu, taktilnu, okusnu i mirisnu sferu odnosa.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ajme Bože, neeeee...Morticia » wrote:
Dobro, postavit ću stvari drugačije- da li je uopće moguće (nastaviti?) biti zaljubljen u nekog ako osjetiš da si fizički ne odgovarate?
Pa i ja to govorim. Mislim, trebalo bi definirati seks.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Da, očito smo svi drugačiji.BoDerek » wrote:Mortiša, pa sve je moguće u zaljubljenosti. Nije to ništa racionalno pa da možemo postaviti neka pravila i granice. Moguće je ostat zaljubljen u osobu punu "mana", također je moguće odljubit se u roku keks. Zbog pizdarije.
Meni to što si ne odgovaramo na fizičkoj razini nije mana. Ni njegova ni moja.
Meni je to jednostavno nešto preko čega ne mogu prijeći, ne znam kako da to objasnim.
Ne zato što ga zbog toga "krivim" nego zato što mi je potrebno.
Ne, nisam neka nimfomanka s luđačkim libidom. Sasvim sam prosječna žena kojoj se nekad i ne seksa.
Ali izostanak dobrog seksa na početku veze dobar mi je pokazatelj da će s vremenom doći do totalnog potopa.
To mi je onako... Kao da guram glavu u pijesak i odbijam vidjeti očito.
Perzefona » wrote: Ajme Bože, neeeee...
Pa i ja to govorim. Mislim, trebalo bi definirati seks.Jer meni je i poljubac sublimirani seks. I još puno toga, ali neću da me smatrate nastranom. Zapravo, opet moram potpisati Aisling: želja tijela za tijelom. Bez toga nema zaljubljenosti, slažem se.
Slažem se s vama, naravno.aisling wrote:E to je to - zaljubljenost, želja se javi prije realizacije. A meni je ta želja povezana sa zaljubljenosti, prema tome zaljubljujem se (u pravilu) prije sexa (realiziranog
).
To je ono što cijelo vrijeme i tvrdim. Moguće se u nekog zaljubiti i da se dogodi da si unatoč tome jednostavno ne odgovarate fizički, a onda zaljubljenost mine.
U pravilu.
Ma potpuno si me krivo shvatila. Bitan je sex itekako, i sve ostalo na fizičkoj razini. Samo sam se opirala ideji da je zaljubljenost uvjetovana nečim fizičkim, pa i seksom. Zbog toga je ispalo da mi je platonski važnije od fizičkog. Nije.Morticia » wrote:
Da, očito smo svi drugačiji.
Meni to što si ne odgovaramo na fizičkoj razini nije mana. Ni njegova ni moja.
Meni je to jednostavno nešto preko čega ne mogu prijeći, ne znam kako da to objasnim.
Ne zato što ga zbog toga "krivim" nego zato što mi je potrebno.
Ne, nisam neka nimfomanka s luđačkim libidom. Sasvim sam prosječna žena kojoj se nekad i ne seksa.
Ali izostanak dobrog seksa na početku veze dobar mi je pokazatelj da će s vremenom doći do totalnog potopa.
To mi je onako... Kao da guram glavu u pijesak i odbijam vidjeti očito.
I tu opet dolazimo do terminologijeMorticia » wrote:
Slažem se s vama, naravno.
To je ono što cijelo vrijeme i tvrdim. Moguće se u nekog zaljubiti i da se dogodi da si unatoč tome jednostavno ne odgovarate fizički, a onda zaljubljenost mine.
U pravilu.
Po meni to nije ni bila zaljubljenost, već samo zasviđanje.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
E jebiga, ovako možemo do preksutra. U mojoj terminologiji "sviđanje" ne postoji. Al zbilja.
Sad sam zbunitaBoDerek » wrote:E jebiga, ovako možemo do preksutra. U mojoj terminologiji "sviđanje" ne postoji. Al zbilja.
Kak onda zoveš onaj period otkad prvi put vidiš osobu do, ne znam, prvog snošaja ili čega već?
Očito se vrtimo u krug, da. 
Ne znam više, znam da mi se svašta u životu dogodilo.
Zaljubila sam se i odljubila, bilo je dobrog seksa i bez trunke zaljubljenosti, lošeg onda kad ga nije trebalo biti, svega i svačega.
Jedino što mi se nikad nije dogodilo da sam se zaljubila "naknadno".
Il' je kliknulo na prvu il' nije nikad, unatoč trudu i želji.
Zasviđanje.
Da, tješiš se.

Ne znam više, znam da mi se svašta u životu dogodilo.
Zaljubila sam se i odljubila, bilo je dobrog seksa i bez trunke zaljubljenosti, lošeg onda kad ga nije trebalo biti, svega i svačega.
Jedino što mi se nikad nije dogodilo da sam se zaljubila "naknadno".
Il' je kliknulo na prvu il' nije nikad, unatoč trudu i želji.
Zasviđanje.
Da, tješiš se.
Ovisi koliko imaš mašte, da ne kažem koliko si luda, tako brzo i mine ta želja.Morticia » wrote:
Slažem se s vama, naravno.
U pravilu.
Onaj slatki osjećaj koji ti je još uvijek na vrhu jezika iz sjećanja kad si samo maštala i zamišljala ipak se ne ispere svaki puta sa realnošću. Istina je da si neki ljudi jednostavno ne odgovaraju, no ne odgovaraju si stvarni ljudi. Oni koje smo ljubili s glavom u jastuku prije spavanja su nam itekako odgovarali, pa ako u međuvremenu ne naleti netko stvaran i sladak moguće je još malo održavat iluziju. Jest gorak, al ako ga ne probavam više zapamtit ću ga ko slatkog i još malo bit zaljubljena ako mi tako paše. Nisam baš uvijek na on & off dugme
Happy Easter!
Zgodan mi je, napet mi je, zatreskanost, zaljubljenost.Herp » wrote:
Sad sam zbunita
Kak onda zoveš onaj period otkad prvi put vidiš osobu do, ne znam, prvog snošaja ili čega već?
"Sviđa mi se" mije nekako premlako. Sviđa mi se majica.
Pfuf...
Kako misliš iluziju? Kako nečiji poljubac može biti dobar ako je bio loš?
Ok, recimo da razumijem, držiš se za "ono nešto", koliko ide.
Ali nije to duga vijeka.
Ali nije to duga vijeka.
Ne, zbilja tako mislim
Zaljubljenost je nešto ipak trajnije, nešto što ostavlja traga i urezuje se u nas nepovratno; zaljubljenost je tek korak od ljubavi. Tako da zbilja ne baratam olako tim pojmovima.
Ma dobro, zajebavam te. 
Nemam pojma, ustvari se slažem s tobom. Bila sam zaljubljena tek nekoliko puta u životu, voljela svega dvaput, a sviđala mi se masa njih.
Nemam pojma, ustvari se slažem s tobom. Bila sam zaljubljena tek nekoliko puta u životu, voljela svega dvaput, a sviđala mi se masa njih.
Uf, ne znam kako bih ti to objasnila.Morticia » wrote:Pfuf...
Ali nije to duga vijeka.
Znaš kad s nekim igraš psihološke igrice, kad te netko mentalno rajca, i stalno se osjeća između vas dvoje nekakav fluid, malo podjebavanje malo privlačnost, i već tu osjetiš kakvog je sentimenta osoba, već tad znaš da se neće ljubit zubima jebiga
BoDerek » wrote:
Zgodan mi je, napet mi je, zatreskanost, zaljubljenost.
"Sviđa mi se" mije nekako premlako. Sviđa mi se majica.
Napet mi je, štajaznam, dostavljač CityExa koji dođe u firmu dvaput tjedno.
Zatreskanost mi implicira određene psihoze.
Al' činjenica je da ako si u toj fazi u kojoj jesi (ti, ja, bilo tko)- to je samo korak do "konzumacije". 
Ovisi koliko si (ti, ja, bilo tko
) jak i racionalan (što ja nisam uopće, meni u takvoj situaciji gaćice padaju garant
), ali tanka je granica, uistinu tanka.
Opasan je taj rub po kojem (ti, ja, bilo tko
) hodaš. 
Ovisi koliko si (ti, ja, bilo tko
Opasan je taj rub po kojem (ti, ja, bilo tko
Aha, vidiš da je vrag odnio šalu pa se izvlačiš.Morticia » wrote:Ma dobro, zajebavam te.
Ae, tako i ja otprilike.Morticia » wrote:Nemam pojma, ustvari se slažem s tobom. Bila sam zaljubljena tek nekoliko puta u životu, voljela svega dvaput, a sviđala mi se masa njih.
Umorila sam se malo
. Zaključna riječ: sve mislimo jednako, samo svaka vuče nekom svom detalju. Terminologija nam se razlikuje.
-
- Information
-