Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 864 times
- Been thanked: 1656 times
Bit će, snaći će se on. Forum jednostavno nije prijateljski nastrojen prema administriranju, vjeruj mi na riječ. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
ne radi mi baš ovaj forum.
gore u plavom prozoru sad piše " Absolution Free phpBB3 Style" umjesto Trkeljanje;
odrezan mi je forum s desne strane tako da ne vidim zadnjih par riječi svih postova, a nema trakice da pomičem prozor lijevo/desno.
Što se događa? umire? gotovo?
gore u plavom prozoru sad piše " Absolution Free phpBB3 Style" umjesto Trkeljanje;
odrezan mi je forum s desne strane tako da ne vidim zadnjih par riječi svih postova, a nema trakice da pomičem prozor lijevo/desno.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
To piše i meni, ali sve mi se normalno učitava. 
Potpisi su za budale.
I meni sve normalno, osim šta piše Absolution umjesto TrkeljanjeStitch » wrote:To piše i meni, ali sve mi se normalno učitava.
Jok. Ne umire barem do iduće jeseni.Pješčana » wrote:ne radi mi baš ovaj forum.
Zavisi na kojem pretraživaču gledaš. Meni na laptopu piše isto taj absolution i neka sranja, ali popravit će to Majti čim izroni iz dubina Jadranskog mora.
Ne tuguj Zecko. Sad će to Majti porihtati. Samo da se ufura.Zekoslawa » wrote:A zašto se više ne vidi naslov teme? Jel se može to vratit?
Kad se mislis vratit s godisnjegMightyMe » wrote:Aj vatat rake govnjare.
Jebemu, ovakav forum izgleda invalidan skroz naskroz
ne mogu ovo ni pročitati što pišete, jer mi je razrezana stranica, i okomiti plavi stupac mi sve reže na desnoj strani.
Trkeljanje se gore vratilo, slova su nestala.
ne vidim brojeve stranica, pol smajliža, pol BBCodea..nita :503:
Trkeljanje se gore vratilo, slova su nestala.
ne vidim brojeve stranica, pol smajliža, pol BBCodea..nita :503:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
To je zato što imaš monitor veličine razglednice, a ja zaboravio stavit donji limit na širinu foruma. Sad bi trebalo biti dobro.
Što se tiče gornjeg limita, trenutno je na 1500px. Trenutno imam samo monitor od laptopa ispred sebe, znači 15.4'' pa ne mogu vidjet jel to preusko, taman ili preširoko. Tako da molim ekipu s velikim monitorima da mi, za njihovo dobro, daju upute. Dankešun.
Što se tiče gornjeg limita, trenutno je na 1500px. Trenutno imam samo monitor od laptopa ispred sebe, znači 15.4'' pa ne mogu vidjet jel to preusko, taman ili preširoko. Tako da molim ekipu s velikim monitorima da mi, za njihovo dobro, daju upute. Dankešun.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
-
- Information
-