Mijau!
- Nenia Salonitana
evo mene ujutro, neovisno o tome koliko sam sati spavala

- Nenia Salonitana
Prepoznajem se takođerNenia Salonitana wrote:evo mene ujutro, neovisno o tome koliko sam sati spavala![]()
Gledam i plačem
If it fits I sits
- Nenia Salonitana
preslatko.
pogotovo oni mali što stanu u šalicu.
jedino mi bilo nelagodno gledati kako se ona jedna mačka uvlači u vazu. kako će van.
jedino mi bilo nelagodno gledati kako se ona jedna mačka uvlači u vazu. kako će van.
Ona kojoj samo rep i zadnje noge strše i okreće repom kao kazaljkama? Meni je presmiješna
A valjda ako može unutra, može i van
Mic za danas
http://cdn.grumpycats.com/wp-content/up ... C04428.jpg
Mic za danas
http://cdn.grumpycats.com/wp-content/up ... C04428.jpg
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Pojma nemam di pišem jerbo nemam onog prozorčića ispod postova pa sam kliknila na dnu na postreply ,pa evo sam sad tu ..
enivej, tema o mačkama
i ja sam mačkoljubac
prije tri mjeseca nam stigla nova maca, nisu ju htjeli raznorazni udomitelji, bez duše ni udovoljit svojoj djeci pa je mačka išla od ruke do ruke dok nije moja kćer donila
jedva je bila tek odvučena od mame mačke kad je stigla a sad je to već komad mačke
ne znam kwljit slike pa vam neću pokazat, a rado bi
iako je naša stara mačka ljepša jer je siva, tzv rusko plava mačka
ali se uvrijedila i otišla van kuće , sa dsamo dođe jednom dva put dndvno frknuti i nešto pojest
pas voli obje, zaigran s njima ali se sad stara ljuti i na njega pa samo frkće i kezi zube
mala je do sad sjedila samnom u radnoj sobi al je poželila izać pa malo oprljila dlake s repa jer se spekla na sviću koju ja bajdvej držim na prozoru da mi miriše dok radim
mislim da nije ni skužila da je opekla par dlaka
eto
ako sad vidim da samm ovo sve pisala uzalud , ispalit ću
inače mi je ovaj forum uništen reklamama, ne znam kako ih uklonit
jel se i vama pojavljuju?
edit: objavljen post...
enivej, tema o mačkama
i ja sam mačkoljubac
prije tri mjeseca nam stigla nova maca, nisu ju htjeli raznorazni udomitelji, bez duše ni udovoljit svojoj djeci pa je mačka išla od ruke do ruke dok nije moja kćer donila
jedva je bila tek odvučena od mame mačke kad je stigla a sad je to već komad mačke
ne znam kwljit slike pa vam neću pokazat, a rado bi
iako je naša stara mačka ljepša jer je siva, tzv rusko plava mačka
ali se uvrijedila i otišla van kuće , sa dsamo dođe jednom dva put dndvno frknuti i nešto pojest
pas voli obje, zaigran s njima ali se sad stara ljuti i na njega pa samo frkće i kezi zube
mala je do sad sjedila samnom u radnoj sobi al je poželila izać pa malo oprljila dlake s repa jer se spekla na sviću koju ja bajdvej držim na prozoru da mi miriše dok radim
mislim da nije ni skužila da je opekla par dlaka
eto
ako sad vidim da samm ovo sve pisala uzalud , ispalit ću
inače mi je ovaj forum uništen reklamama, ne znam kako ih uklonit
jel se i vama pojavljuju?
edit: objavljen post...
kurvanjski avatar, a
- Nenia Salonitana
mačke su ko djeca.
starije dijete se nadurilo.
protiv reklama si skini ovo.
https://adblockplus.org/
starije dijete se nadurilo.
protiv reklama si skini ovo.
https://adblockplus.org/
Evo i ja instalirao ovo, i sada imam gori uz traku ABP ikonu koja izgleda poput STOP znaka, i to je vajda ok, ali sta znace neki brojevi koji se pored znaka vrte
- Nenia Salonitana
broj pokazuje koliko blokiranog imaš na određenoj stranici.
a ako ti slučajno negdje neka reklama nije blokirana, klikni na taj znak i prijavi reklamu.
a ako ti slučajno negdje neka reklama nije blokirana, klikni na taj znak i prijavi reklamu.
Aha, hvala sveznalicoNenia Salonitana wrote:broj pokazuje koliko blokiranog imaš na određenoj stranici.
- Nenia Salonitana
dao si mi ideju za guglanje, vidi što sam našla

bez komentara.

bez komentara.
-
jednokratni klon
Božemeprosti, nije za smijat se što čine životinjama, ali ta zelena mačka je nenadjebiva.

-
jednokratni klon
Karambolov link. Otvori ga, onako nešto.....a unda wrote:..di ti vidis zelenu macku?
duvka, a?![]()
-
- Information
-