A i sam si reka da je potribno minjat drzavu iz temelja. U cemu je problem..a unda wrote: .. pa sta radis onda tamo? vidis da su isti kao i svi.
..a kako bi ti da stranka, politicka stranka, parlementarna stranka preuzme vlast??
ti bi ko hitler, jelda?
O vladi Zokija M.
A koju si ti poantu vidija..a unda wrote: nisam ja tu poantu vidio.
a sta rade onda laburisti s njima u saboru? oni ne smrde?
Puno se toga nedemokratskim putem moze napravit. Puno..a unda wrote: prvo, sto je nemos promijenit. drugo, a sta se iz temelja samo stranackom vojskom da nesto napravit, ono, udari i to?
A koju jesi..a unda wrote: nisam ja tu poantu vidio.
a sta rade onda laburisti s njima u saboru? oni ne smrde?
Bolje i to, nego kontinuirano glasat za hdzsdp ko ti..a unda wrote:
..pa si ti onda odlucio ic u stranku da bi tim putem nedemokratski nesto napravio?..mocno.
..i onda nam je stranka neka kriva.
Puno nas je koji ne glasamo za hdzsdp..a unda wrote: ne znam ja sta je bolje, ti znas. puno vas je takvih. puno..![]()
Sta je pjesnik zelio ustvari rec..a unda wrote: ..ako imas samo kumpira, jest ces kumpire. volja naroda. mislim, nes valjda za osvetu ne jest ni kumpire?
Kako cu te ja svatit, kad ni ti samog sebe nisi svatija..a unda wrote: ..kad shvatis, onda mozda sve krene nabolje..
sta se zakuhalo, mora se pojist. kumpiri, kupiri. govna, govna..
Aj knacno si prizna da cu bit dobar i poslusan kad dam svojz glas tvom hdzsdpu..a unda wrote: takvi su im najdrazi....vise im vridi jedan takav glas protiv, nego pet za.
I na kraju balade, sta velis o njegovoj zadnjoj kolumni?..a unda wrote: ..da, da. ajde ti tuda.....pokusaj zajunit, mozda bude lakse..
I sta velis za premijera koji je unistija drzavu..a unda wrote: dobra kolumna. a da je napisao i puno boljih, jest.
Za sve iz hdzsdp..a unda wrote: ..na kojeg mislis?
jel to znaci da ih je vise, svi ili je samo jedan?miky0 wrote:
Za sve iz hdzsdpkakvo ti je to pitanje
mislim, pitao si za premijera, ne za premijere..
inace, nijedan nas dosadasnji premijer, skupa s franjom bogom tudjmanom, nije unistio ovu drzavu, a nije je ni stvorio, btw. ni je dan..
Aha, teorije zavjera i tebe uvatila..a unda wrote: jel to znaci da ih je vise, svi ili je samo jedan?![]()
mislim, pitao si za premijera, ne za premijere..![]()
inace, nijedan nas dosadasnji premijer, skupa s franjom bogom tudjmanom, nije unistio ovu drzavu, a nije je ni stvorio, btw. ni je dan..
-
- Information
-