O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 17 Sep 2014, 20:20

miky0 wrote:
Znan citat 2 i 2 :zubo:

E treba, treba :zubo: :bicedobro: stas s tom informacijom? Otrat gujicu clanskom iskaznicom :ne zna:

Sta s tim?

Nicije :S :zubo:
ok znas citat, al jel znas racunat? :D

pa eto, podsjecas me na sartrov pakao, ono, apropo horor rang lista hrvatske. :D

ne bi poreznike, ali bi drzavu, jelda? tebi tu nema nista nelogicno? ah, da, znas citat 2 i 2.. :D

aj, ako oces da ova tvoja drzava bude na tim evrovizijama bolje rangirana, aj, imam nesto sto ce funkcionirat.. nemoj izac na naredna.. jedno dva izbora. garantiram ti da ce odmah sve nabolje krenut.
eto, pa sad ti vidi sta ces.. :kokice:
:D

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 17 Sep 2014, 20:29

..a unda wrote: ok znas citat, al jel znas racunat? :D

pa eto, podsjecas me na sartrov pakao, ono, apropo horor rang lista hrvatske. :D

ne bi poreznike, ali bi drzavu, jelda? tebi tu nema nista nelogicno? ah, da, znas citat 2 i 2.. :D

aj, ako oces da ova tvoja drzava bude na tim evrovizijama bolje rangirana, aj, imam nesto sto ce funkcionirat.. nemoj izac na naredna.. jedno dva izbora. garantiram ti da ce odmah sve nabolje krenut.
eto, pa sad ti vidi sta ces.. :kokice:
:D
Na zadnje izbore koje sam glasa, glasa sam za keruma :zubo: i protiv eu :S. ne boj se, necu izac na slijedece, ni one nakon, i jos ako ih vise ikad bude, jer nemam za koga glasat :amen:
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2014, 20:33

miky0 wrote:
Na zadnje izbore koje sam glasa, glasa sam za keruma :zubo: i protiv eu :S. ne boj se, necu izac na slijedece, ni one nakon, i jos ako ih vise ikad bude, jer nemam za koga glasat :amen:
..pa eto, vidis da znam sta govorim. :D

aj, odlicno, samo ti nemoj izlazit na izbore i referendume i vidit ces, sve ce odjednom krenut na bolje.. :D
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2014, 20:49

..a unda wrote: ..pa eto, vidis da znam sta govorim. :D

aj, odlicno, samo ti nemoj izlazit na izbore i referendume i vidit ces, sve ce odjednom krenut na bolje.. :D
Je je, vidi se kako je baldasar bolji od keruma, i kako je ZA EU bolje od NE EU :facepalm: :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2014, 20:51

miky0 wrote:
Je je, vidi se kako je baldasar bolji od keruma, i kako je ZA EU bolje od NE EU :facepalm: :bicedobro:
..ma pusti ti.. samo ti nigdje ne glasaj i vidjet ces.. :D

a jos ako izadjes iz laburista, preporodit ce se.. pre po ro dit.. :D :D
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2014, 21:08

..a unda wrote: ..ma pusti ti.. samo ti nigdje ne glasaj i vidjet ces.. :D

a jos ako izadjes iz laburista, preporodit ce se.. pre po ro dit.. :D :D
I sta bi ti da ja radim, aj sta :gaah:
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2014, 21:18

miky0 wrote:
I sta bi ti da ja radim, aj sta :gaah:
..pa, eto, rekao sam ti. :D

sve dok ti budes glasao i bio u laburistima, nece bit dobro ovoj drzavi. o splitu da i ne govorimo. vjeruj mi, nece.. :D
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2014, 21:29

..a unda wrote:
..pa, eto, rekao sam ti. :D

sve dok ti budes glasao i bio u laburistima, nece bit dobro ovoj drzavi. o splitu da i ne govorimo. vjeruj mi, nece.. :D
Poslije mikija,
propalom drzavom,
teci ce...
med i mlijeko
:S

P.S...citas li se?
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2014, 22:08

miky0 wrote:
Poslije mikija,
propalom drzavom,
teci ce...
med i mlijeko
:S

P.S...citas li se?
..sta ps, sta poslije mikija? :D

ma vidit ces, samo ti apstiniraj od glasanja i sve ce bit ok. eto. dok si glasao za sve i svasta, drzava je propadala. aj sad probaj ne glasat, sta imas izgubit? kako i zasto, nije bitno, ali garantiram ti da ce bit bolje, puno bolje.. :D
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2014, 23:28

..a unda wrote: ..sta ps, sta poslije mikija? :D

ma vidit ces, samo ti apstiniraj od glasanja i sve ce bit ok. eto. dok si glasao za sve i svasta, drzava je propadala. aj sad probaj ne glasat, sta imas izgubit? kako i zasto, nije bitno, ali garantiram ti da ce bit bolje, puno bolje.. :D
Bit ce bolje da ja ne glasam, a nece bit gore kad ti svoj glas das hdzsdpu? Zanimljivo :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2014, 23:41

miky0 wrote:
Bit ce bolje da ja ne glasam, a nece bit gore kad ti svoj glas das hdzsdpu? Zanimljivo :bicedobro:
ma pusti ti mene. bitno je da ti ne glasas.. :D
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2014, 23:45

..a unda wrote: ma pusti ti mene. bitno je da ti ne glasas.. :D
Evo ti je dosa lesar, pa njemu ti to objasni :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2014, 23:46

miky0 wrote:
Evo ti je dosa lesar, pa njemu ti to objasni :D
..to je tvoj sef. objasni ti njemu, tj sebi, sta ti radis u laburistima.. :D
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2014, 23:51

..a unda wrote: ..to je tvoj sef. objasni ti njemu, tj sebi, sta ti radis u laburistima.. :D
Sefe, ja tiu laburistima radim...zapravo mislim svojom glavom.

Eto, jeli dobro objasnjenje?

A sad ti, njemu objasni zasto je dobro da ja ne glasam :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2014, 23:55

miky0 wrote:
Sefe, ja tiu laburistima radim...zapravo mislim svojom glavom.

Eto, jeli dobro objasnjenje?

A sad ti, njemu objasni zasto je dobro da ja ne glasam :zubo:
..tako mos i u hadezeu mislit svojom glavom. mos i u markicinoj stranci.. :kokice:

nemam ja sta njemu objsanjavat. i on misli d aje bolej da ti ne glasas i da promijenis stranku. vidis da je dao ostavku. razocaran covjek clanstvom, eto.. :raspa:
Nenia Salonitana

Post 18 Sep 2014, 00:02

..a unda wrote:
..tako mos i u hadezeu mislit svojom glavom. mos i u markicinoj stranci.. :kokice:

nemam ja sta njemu objsanjavat. i on misli d aje bolej da ti ne glasas i da promijenis stranku. vidis da je dao ostavku. razocaran covjek clanstvom, eto.. :raspa:
možeš. ako si koristoljubiva pizda i imaš dobar želudac. ako mogu, ovim putem bih pozdravila svog mentora :cerek: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 18 Sep 2014, 00:07

Nenia Salonitana wrote:
možeš. ako si koristoljubiva pizda i imaš dobar želudac. ako mogu, ovim putem bih pozdravila svog mentora :cerek: :rofl:
..a sta ti sad.. pa sta malo, ono, jel..malo danas mislis svojom glavom onako, a sutra onako, nes ti. jel bolje imat dobar zeludac ili prazan zeludac. :D
malo, ono,jel, ako mislis svojom glavom, onda mislis i na svoj interes, jel tako tako je.. :D

ko je mentor? nije valjda nj? avro? :D
dlesar

Post 18 Sep 2014, 00:09

Gospodo, mogu li Vas nešto pitati? Vi ga nadam se poznajete kada tu skupa pišete. Je li gdin Miky0 imao neke nasilne rečenice i prijetnje koje bi se mogle dovesti u vezu s laburistima?
..a unda
Undaminator

Post 18 Sep 2014, 00:12

dlesar wrote:Gospodo, mogu li Vas nešto pitati? Vi ga nadam se poznajete kada tu skupa pišete. Je li gdin Miky0 imao neke nasilne rečenice i prijetnje koje bi se mogle dovesti u vezu s laburistima?
..a s laburisticama.. to nista, ko njih sisa, jel? :kokice:
dlesar

Post 18 Sep 2014, 00:13

Vi ste neki zafrkant ovdje, vidim. I o dami i gospodi govorim, to nije pitanje.
..a unda
Undaminator

Post 18 Sep 2014, 00:14

dlesar wrote:Vi ste neki zafrkant ovdje, vidim. I o dami i gospodi govorim, to nije pitanje.
dobro, ja cu se onda javit kad se bude pricalo o drugovima i drugaricama.. :D
Nenia Salonitana

Post 18 Sep 2014, 00:29

..a unda wrote: ..a sta ti sad.. pa sta malo, ono, jel..malo danas mislis svojom glavom onako, a sutra onako, nes ti. jel bolje imat dobar zeludac ili prazan zeludac. :D
malo, ono,jel, ako mislis svojom glavom, onda mislis i na svoj interes, jel tako tako je.. :D

ko je mentor? nije valjda nj? avro? :D
nije. :durica: pobrkao si me s nekim. nisam ja na tom faksu. :durica: : deluzije: :iluzije:
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2014, 19:36

Dakle, dame i gospodo, veleizdajnici rade punom parom...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... ske-drzave
I Hrvatska u koaliciji SAD-a u borbi protiv Islamske države

Hrvatska javnost informaciju o toj važnoj odluci doznala je zaobilaznim putem,
preko američkog State Departmenta, a ne od vlastite vlade. Iz MVP-a naglašavaju:
Odavno smo rekli da ćemo biti dio koalicije...
...Sada je takav podcjenjivački odnos prema vlastitoj javnosti ponavlja. Iz ministarstva vanjskih poslova jučer nam je stiglo objašnjenje da je
Hrvatska »odavno rekla da će biti dio koalicije«, no ranije smo doista bili saznali samo da je hrvatska vlast načelno »sklona« podržati
američku inicijativu. Nitko još hrvatskoj javnosti nije prezentirao kakva je točno odluka u ovom slučaju donesena, tko ju je točno donio
i na kakav je točno aranžman Hrvatska ulaskom u koaliciju protiv IS-a pristala. Nitko nam nije rekao da će Hrvatska sudjelovati u
Obaminu ratu protiv IS-a.
Takav nevjerojatan pristup sadašnje koalicijske vlade tim je neobičniji kada znamo da je upravo prva SDP-ova koalicijska vlada, u
mandatu Ivice Račana, bila odgovorna za skandalozno potpisivanje znamenite Vilniuske izjave i bezglavo i nepromišljeno pristupanje
tadašnjoj američkoj »koaliciji voljnih« za napad na Irak, i to uz lažno opravdanje da Irak posjeduje oružje za masovno uništenje...
Unda, mogli bi djihadisti i prije nego mislis, pokucat na vrata.

Ajmo ljudi, imamo puno posla...obiteljaski referendum, objava rata islamskoj drzavi :facepalm: raspad hdza....ajmo, sta cemo :ne zna:
karambol

Post 22 Sep 2014, 19:46

Zaboravio si mini ledeno doba... :D
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2014, 19:49

karambol wrote:Zaboravio si mini ledeno doba... :D
A sta cemo sutra :ne zna:
  • Information