Aj, jesi ti dobra sa moderatorima politike? Ako jesi, pitaj ih kad ce mi skinit parcijaluKolinda Kitarović wrote:
O bože.Ništa.
![]()
Aj ti o Zoki.
Obiteljaši - novi referendum
..kazi mi mikimiky0 wrote:
Nisan jos da potpispotpisat cu zadnjeg dana, tako da u slucaju nedovoljnog broja, moj glas presudi hdzsdpu
miky0 wrote:
Aj, jesi ti dobra sa moderatorima politike? Ako jesi, pitaj ih kad ce mi skinit parcijalu
ja nisam s njima dobar, ali ipak imam insajderske informacije, one tajne informacije sa moderatorskog.
..i mogu ti rec da nema nikakve sanse u dogledno vrijeme da ti dignu parcijalu. pouzdano znam da te najmanje jedan moderator od tamo, u stopu prati sta pises na trkeljanju i ..kako sam cuo, ne mogu citirat, ali vjerujem tim izvorima, kazu da.. nema jebene sanse da ti dignu parcijelu. ne zele tamo na politici ono sto pises ovdje.
Osjecat cu se isto kao i nogometas koji dade gol u finalu svjetskog prvenstva..a unda wrote: ..kazi mi miki, kakav je to osjecaj kad o tebi nesto ovisi, kadte neko nesto pita, kad nesto ovisi o tvom sudu.. presudi? jel to dobar osjecaj, a?
![]()
I pretpostavio sam..a unda wrote:
ja nisam s njima dobar, ali ipak imam insajderske informacije, one tajne informacije sa moderatorskog.![]()
..i mogu ti rec da nema nikakve sanse u dogledno vrijeme da ti dignu parcijalu. pouzdano znam da te najmanje jedan moderator od tamo, u stopu prati sta pises na trkeljanju i ..kako sam cuo, ne mogu citirat, ali vjerujem tim izvorima, kazu da.. nema jebene sanse da ti dignu parcijelu. ne zele tamo na politici ono sto pises ovdje.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ne žalosti se, miky... pa to da te tamo ne žele ti je samo komplimentmiky0 wrote:
I pretpostavio sam
Jbt. tamo smodovi imaju nacističke citate u potpisu... i to one najbrutalnije.
A forumaši mogu imat nickove prema osuđenim ratnim zločincima jer... pazi sad... da se ne povrijede osjećaji njihovih suboraca koji su možda forumaši.
To što su i članovi obitelji njihovih žrtava također mogući forumaši nije bitno...
Nije to mjesto za tebe, miky...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Slazem seEuklid wrote:
Ne žalosti se, miky... pa to da te tamo ne žele ti je samo kompliment
Jbt. tamo smodovi imaju nacističke citate u potpisu... i to one najbrutalnije.
A forumaši mogu imat nickove prema osuđenim ratnim zločincima jer... pazi sad... da se ne povrijede osjećaji njihovih suboraca koji su možda forumaši.
To što su i članovi obitelji njihovih žrtava također mogući forumaši nije bitno...
Nije to mjesto za tebe, miky...
- Nenia Salonitana
ne čitam ga inače, ali ovaj put jesam....šalković spominje mikija pred kraj kolumne
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/shal ... 53490.html
Ne mogu otvorit link, pliz c/pNenia Salonitana wrote:ne čitam ga inače, ali ovaj put jesam....šalković spominje mikija pred kraj kolumnehttp://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/shal ... 53490.html
- Nenia Salonitana
I umjesto svih tih srčanih, divljih mladih revolucionara, scenom harači Željka Markić, drma, žari i pali, što bi legendarni Ćiro rekao, galvanizira mase. Pa iako fizionomijom i bojom glasa podsjeća na kakvu šutljivu gospođu koja žuri kući s Dolca s placovinom pod rukom da ostvari svoj krajnji domet i skuha mužu ručak, Željka Markić ipak, bez jebemti, skuplja stotine tisuća potpisa za stvari koje su davateljima potpisa čak i slabo razumljive.

Aha, pa sta nisam shvatio, ni ti me nisi naucilaNenia Salonitana wrote:I umjesto svih tih srčanih, divljih mladih revolucionara, scenom harači Željka Markić, drma, žari i pali, što bi legendarni Ćiro rekao, galvanizira mase. Pa iako fizionomijom i bojom glasa podsjeća na kakvu šutljivu gospođu koja žuri kući s Dolca s placovinom pod rukom da ostvari svoj krajnji domet i skuha mužu ručak, Željka Markić ipak, bez jebemti, skuplja stotine tisuća potpisa za stvari koje su davateljima potpisa čak i slabo razumljive.
- Nenia Salonitana
gledam im fejs stranicu, toliko sam dokona
rasp'd'ć im je potpiso.

rasp'd'ć im je potpiso.

-
jednokratni klon
A vid rankače kraj njega. Majko mila. Iako, draže su mi te babe nego oni mladi fanatici zažarenih očiju. Zbog njih mi budućnost djeluje kao armagedon. Ako me prije ne ubije upala zuba.
- Nenia Salonitana
kolinda, za ove kažu da su volonteri iz tvog grada

-
jednokratni klon
Vidi se. 
Božemeprosti, ali ja Zadrane općenito smatram maloumnima, većinu njih. Ne daj mi bože da mi muž (nema u ovim godinama više smisla govorit dečko) bude Zadranin. Ili Splićanin. A Dubrovčanin božemeoslobodi. Ma Dalmatinac.

I ništa im ne vrijedi selidba na sjever, ostanu geni kameni. Znam, iz iskustva.
Božemeprosti, ali ja Zadrane općenito smatram maloumnima, većinu njih. Ne daj mi bože da mi muž (nema u ovim godinama više smisla govorit dečko) bude Zadranin. Ili Splićanin. A Dubrovčanin božemeoslobodi. Ma Dalmatinac.
- Nenia Salonitana
rankačaKolinda Kitarović wrote:A vid rankače kraj njega. Majko mila. Iako, draže su mi te babe nego oni mladi fanatici zažarenih očiju. Zbog njih mi budućnost djeluje kao armagedon. Ako me prije ne ubije upala zuba.
srce mi je slomljeno, pogledaj, ante im je potpisao.
[spoiler]http://uimeobitelji.net/ante-21-student-prava/[/spoiler]
-
jednokratni klon
I takav će sutra biti stub ovog društva. Stup. Votevr. Nabijem ga na demokraciju.Nenia Salonitana wrote:
rankača![]()
srce mi je slomljeno, pogledaj, ante im je potpisao.![]()
![]()
![]()
[spoiler]http://uimeobitelji.net/ante-21-student-prava/[/spoiler]
-
jednokratni klon
Jedino je žalosno što su oni jedini visoki. Ovo gore sve kepeci.
Kako sam došla na to? Zanemarite, pijem antibiotike i analgetike.
Od kad je demokracija rjesenje nasih problemaKolinda Kitarović wrote:
I takav će sutra biti stub ovog društva. Stup. Votevr. Nabijem ga na demokraciju.
- Nenia Salonitana
Kolinda Kitarović wrote:Vidi se.
kao ni kamenjarskim susjedima od preko granice.
mojim najdražim.
-
jednokratni klon
Ma to je sve balkanština. Počet ću kao i fašisti propitivati i o precima.Nenia Salonitana wrote:
![]()
kao ni kamenjarskim susjedima od preko granice.
mojim najdražim.
Miki, znamo, znamo streljački vod je rješenje.
- Nenia Salonitana
Kolinda Kitarović wrote:Jedino je žalosno što su oni jedini visoki. Ovo gore sve kepeci.![]()
jebeš to, visoke su im i čeone kosti.
meni muško mora imati lijepe crte lica, muževne, ali bez surovosti i grubosti.
ja ovuliram. gledam neki dan petra vlahova na telki, izblajhane traperice sa prorezima ( na konjini 40+
-
jednokratni klon
Da, ne smije imati neandertalsko čelo i taj neki brđanski raspored kostiju. Kao oni na slikama koncerta Mate miše kovača.Nenia Salonitana wrote:
jebeš to, visoke su im i čeone kosti.![]()
meni muško mora imati lijepe crte lica, muževne, ali bez surovosti i grubosti.![]()
ja ovuliram. gledam neki dan petra vlahova na telki, izblajhane traperice sa prorezima ( na konjini 40+![]()
), bijele tenisice ili mokasine (nisu iz bliza pokazali), nakvarcan u pičku materinu, standardno fazoniranih obrva, košuljica mu se razilazi na prsima
, gumbići samo što ne puknu od nabildanih ručica i pektoralnih. gledam ga i mislim si, nije baš moj tip, al je nekako sexy. mogla bi ga.
Vlahov?
-
- Information
-