dva sina. ante jakov i marko.
nikad nisam čula da spominju njegovu djecu, pa sam mislila da nema
Ustvari kad ovako malo bolje razmislim, uopce nije lose sta je zoki premijer i predsjednik uzaludnog krila zlocinacke organizacije. Prije ce doc kraj veleizdajnicimaEuklid wrote:"SDP-ova pozicija će biti tragična tako dugo dok se ne budu imali snage riješiti potpuno poludjelog `rimskog cara` na čelu. Dok se ne riješe Milanovića, SDP će i dalje tonuti. Milanović je trenutno fokusiran na razbijanje otpora unutar stranke i time razbija stranku", smatra Gjenero i navodi da će, nastavili se s tim, SDP biti potpuno uništen.
"Bilo bi tragično da zbog Milanovićeve nesposobnosti dođe do daljnjeg urušavanja SDP-a", navodi Gjenero
![]()
![]()
Jedino ne razumijem zašto bi to bilo tragično...
Ja sam naprosto konsterniran trkeljaskim forumasima kako ne vide veleizdaju od svojih izbornih izbora. Ali doslovno su sve unistili, od egzistencije do natalitetne zbilje.Euklid wrote:Leteći cirkus...
Koliko su strani investitori prepoznali napore Vlade pokazuje podatak da su izravne strane investicije u 2013. godini bile na razini iz 1996. godine![]()
Hrvatska je zbog loše administracije izgubila milijarde eura, a mnogi investitori pobjegli glavom bez obzira. Posljednji u nizu primjera je tvrtka "Slavonija Etanol". Radilo se o investiciji od 200 milijuna eura u tvornicu bio-etanola u Vukovaru. Nakon pet godina borbe s administracijom i rješavanja "papirologije", strpljivi investitor, koji je ranije isti projekt pokušao pokrenuti u Osijeku – otišao u Mađarsku.
![]()
Prema istraživanju "Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini" koje je financirano iz pretpristupnih fondova Europske unije, s administrativnim preprekama najčešće se susreću poduzeća iz proizvodnog sektora, koji bi trebao biti glavni motor razvoja.
Kako to izgleda u praksi najbolje ilustrira primjer riječkog poduzetnika Edija Filipovića, čija ljevaonica željeza nakon devet godina poslovanja, nakon posjeta inspekcije zaštite okoliša, odjednom postaje nelegalna. Naime, njegova ljevaonica kupovala je metalni otpad i koristila ga kao sirovinu za lijevanje.
Nakon što je promijenjen Zakon o otpadu, neopasni otpad ( u ovom slučaju staro željezo) niti jedna tvrtka ne smije kupovati bez posebne suglasnosti. Filipović je pokušao ishoditi i tu dozvolu, no ispostavilo se da to nije moguće, jer se tvrtka ne nalazi u isključivo industrijskoj zoni, već mješovitoj, u kojoj nije moguće vršiti „obradu i skladištenje neopasnog metalnog otpada“. Treba napomenuti da je na toj lokaciji ljevaonica poslovala desetljećima ranije, a Filipović ju je kupio od propalog poduzeća i obnovio djelatnost.
Filipovićeva tvrtka je na kraju propala, radnici završili na ulici, a on je kao inženjer elektrotehnike pronašao posao u Finskoj i odselio iz zemlje.![]()
Ne, uopće pa ne trebamo reformu javne uprave koja ne da koči, nego uništava proizvodni sektor...
Ma nisu, di bi oni... nego si ti, miky, kako reče unda, nacist...miky0 wrote:
Ja sam naprosto konsterniran trkeljaskim forumasima kako ne vide veleizdaju od svojih izbornih izbora. Ali doslovno su sve unistili, od egzistencije do natalitetne zbilje.![]()
Viruj mi, bolje se osjecan odkad sam na suprotnoj strani od njegaEuklid wrote:
Ma nisu, di bi oni... nego si ti, miky, kako reče unda, nacist...
Kako to ide preko noći?miky0 wrote:
Viruj mi, bolje se osjecan odkad sam na suprotnoj strani od njega
Kako preko nociKolinda Kitarović wrote:
Kako to ide preko noći?
Ma ne, nego da si ti na suprotnoj kažeš i da se sad bolje osjećaš.miky0 wrote:
Kako preko nocipa on je oduvik veleizdajnik, hdzsdpeov covik, ja nisam to od 2 iljadite godine
Pa zar nije bolje bit nasuprotnoj strani od veleizdajnikaKolinda Kitarović wrote:
Ma ne, nego da si ti na suprotnoj kažeš i da se sad bolje osjećaš.
Pa sad si rekao da se bolje osjećaš OTKAD si na suprotnoj strani. A to si koliko znam već dulje vrijeme. Ali danas si priznao da ti je drag nacionalsocijalizam pa te zato pitam, osjećam da misliš na tu suprotnu stranu.miky0 wrote:
Pa zar nije bolje bit nasuprotnoj strani od veleizdajnika
Nije mi drag, ali nam je nuzan u razotkrivanju veleizdajnika s ljevice i desnice. Ukratko, glasaca hdzsdpeaKolinda Kitarović wrote:
Pa sad si rekao da se bolje osjećaš OTKAD si na suprotnoj strani. A to si koliko znam već dulje vrijeme. Ali danas si priznao da ti je drag nacionalsocijalizam pa te zato pitam, osjećam da misliš na tu suprotnu stranu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests