Izumiremo - SOS

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 27 Sep 2014, 22:43

Kolinda Kitarović wrote:Dobro, a šta ti misliš o mikijevom glasanju za markićku, euklide?
Mislim da vas trola :cerek:

A ukoliko je ozbiljan onda ti dovoljno govori do kojeg bezumlja ova vlast dovodi ljude.

Da čak i pametni ljudi s ljevice prilaze Markićki, gdje neće razni debili, ustaše i klerofašisti...

'if you fall, i'll be there' (floor)
jednokratni klon

Post 27 Sep 2014, 22:44

Ko da je to put. :facepalm: Samo će u veća govna s euvalit.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Sep 2014, 22:45

Euklid wrote: šta? nije govno nego se pas posra, hoćeš reć...
necu rec? ne znam. objasni sta je to govno, a sto je to pas.. :D

znao sam ja da cemo na kraju doc da se s tobom moze samo o govnima pricat.. :D
jednokratni klon

Post 27 Sep 2014, 22:46

..a unda wrote: necu rec? ne znam. objasni sta je to govno, a sto je to pas.. :D

Ojebemti, pljunula sam ekraj. Ajte svi kvragu. :rofl:
Euklid
old school

Post 27 Sep 2014, 22:47

..a unda wrote: pa sta ima veze kolko si puta ti nesto objasnjavao? prvo, kako znas da znas objasnit, adrugo..pa i jehove objasnjavaju i miklenic objasnjava po hiljadu puta..pa to im je posao ponavljat jedno te isto.. sto ne znaci da je nesto istina ako se dovoljan broj puta ponovi. :D

ma nemam pojma sto sam ubrao. probaj se koncentrirat, pa se mozda nesto i ubere. :D

e, i sta narod 1990. nije birao nesto drugo od ponudjenog? ili 1995..kad li su vec bili izbori? ko diktira ponudu politicara? bas svih? kako diktira? ja ne znam. aj kazi. :D
Popušta mi snaga polako. Zid bi već shvatio.
Šta zid? Cementu da sam govorio već bi mu bilo jasno ko nam je postavio Tuđmana... :tuzni:
Euklid
old school

Post 27 Sep 2014, 22:49

..a unda wrote: necu rec? ne znam. objasni sta je to govno, a sto je to pas.. :D

To i ja kažem.

Kad razgovaramo o govnima onda smo na svom terenu... :cerek:

Evo se i ex dohvatila govana, idem i snjom proćakulat... :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2014, 22:51

Kolinda Kitarović wrote:
Svako jutro pola šest
na štandu potpisujem
za moju Hrvatsku. :cheer:

VELEIZDAJA! :CHEER:
mislim, moram priznat da je jako dobro zamisljeno, narocito ako se sjetim onog referenduma od lani. cisto sumnjam da je markicka mogla nesto onakvo i ovakvo zamisit. tu je netko ko ima politiku i nase odnose ovdje u malom prstu. mora tu bit neki profi, bar jedan, ono, mora..

nevjerojatno je (odavno nisam imao tako preciznu upotrebu neke rijeci, cak i ako sam se necemu idealisticki nadao) na koji jednostavan nacin su uspjeli zblesat i zbunit citav jedan narod. nemilo se igra njime, nemilo..
mislim, nije da nisam bas nesto takvo ocekivao, ali da ce bit tako lako, e to nisam.. :D
Euklid
old school

Post 27 Sep 2014, 22:51

Kolinda Kitarović wrote:Ko da je to put. :facepalm: Samo će u veća govna s euvalit.
Ionako smo već u govnima preko glave.

Tak da je ljudima postalo svejedno jel proljev il kašasto...
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 27 Sep 2014, 22:53

Dakle, dosli smo dotle da je bojazan od izumiranja nacionalna primitivnost? Kako neprimitivni ljevicari gledaju na izumiranje vlastitog naroda? Molim Undin odgovor.
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2014, 22:53

Euklid wrote: To i ja kažem.

Kad razgovaramo o govnima onda smo na svom terenu... :cerek:

Evo se i ex dohvatila govana, idem i snjom proćakulat... :D
pa ne kazes ti nista. ti samo vrtis jedno te isto. objasni vise sta je sta. :D

a cuj, ako nudis govna za razgovor, ne znam zasto ti je netko drugi kriv za to.. :D
jednokratni klon

Post 27 Sep 2014, 22:54

..a unda wrote: mislim, moram priznat da je jako dobro zamisljeno, narocito ako se sjetim onog referenduma od lani. cisto sumnjam d aje markicka mogla nesto onakvo i ovakvo zamisit. tu je netko ko ima politiku i nase odnose ovdje u malom prstu. mora tu bit neki profi, bar jedan, ono, mora..

nevjerojatno je (odavno nisam imao tako preciznu upotrebu neke rijeci, cak i ako sam se necemu idealisticki nadao) na koji jednostavan nacin su uspjeli zblesat i zbunit citav jedan narod. nemilo se igra njime, nemilo..
mislim, nije da nisam bas nesto takvo ocekivao, ali da ce bit tako lako, e to nisam.. :D
Da provede referendum tko želi skočit sa zgrade, svi bi potpisali. Osvaja Ustav na juriš. Ovaj referendum će joj biti veći uspjeh i od prošlog. A ja se pitam, zašto je zaboga vlada ne zaustavi???
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 27 Sep 2014, 22:55

I majti, objasni ono o svedjanima :ne zna:
..a unda
Undaminator

Euklid wrote:
Popušta mi snaga polako. Zid bi već shvatio.
Šta zid? Cementu da sam govorio već bi mu bilo jasno ko nam je postavio Tuđmana... :tuzni:

sta bi shvatio? da ti ponavljas jedno te isto? pa ok, ponavljas, to shvacam..misliom, ne treba tubit neki lumen za shvatit.. :D

e, i, ko nam je popstavio tudjmana i ako mos onda rec i kako, vidim da ti sve znas. nije valjda da prepisujes od negdje pa onda ako nema na slabahteru, e jebiga..:D

jel imas nesto svoje, neke svoje izvore, informacije i misli, jel se uopce sta pitas ili volis sve na gotovo? :D
Euklid
old school

..a unda wrote: mislim, moram priznat da je jako dobro zamisljeno, narocito ako se sjetim onog referenduma od lani. cisto sumnjam d aje markicka mogla nesto onakvo i ovakvo zamisit. tu je netko ko ima politiku i nase odnose ovdje u malom prstu. mora tu bit neki profi, bar jedan, ono, mora..

Naravno da ima cijelu mašineriju stručnjaka koji joj osmišljavaju i strategiju i taktiku.
Ona je tu samo istureni pijun i kad im ne bude više od koristi brzo će je se riješiti.

Dovoljno je proučiti kako su pažljivo birali referendumsko pitanje na 1. referendumu.
Cijelu znanost su napravili od jednog pitanja.
Ozbiljni su to ljudi.
I opasni...
Dominicus

Post 27 Sep 2014, 22:58

Pa evo, meni je ta ideja baš zgodna, kreativna, a naročito rekreativna...
Ali ja bih da mi Miky prvo objasni zašto zapravo treba spašavat naciju? :ne zna:
Miky? :kokice:
Otrov za udavače
Euklid
old school

Post 27 Sep 2014, 22:58

..a unda wrote:

sta bi shvatio? da ti ponavljas jedno te isto? pa ok, ponavljas, to shvacam..misliom, ne treba tubit neki lumen za shvatit.. :D

e, i, ko nam je popstavio tudjmana i ako mos onda rec i kako, vidim da ti sve znas. nije valjda da prepisujes od negdje pa onda ako nema na slabahteru, e jebiga..:D

jel imas nesto svoje, neke svoje izvore, informacije i misli, jel se uopce sta pitas ili volis sve na gotovo? :D
Pa Zoka, jeba ga ćuk... :cerek:
Euklid
old school

Post 27 Sep 2014, 23:00

Kolinda Kitarović wrote:
Da provede referendum tko želi skočit sa zgrade, svi bi potpisali. Osvaja Ustav na juriš. Ovaj referendum će joj biti veći uspjeh i od prošlog. A ja se pitam, zašto je zaboga vlada ne zaustavi???
Nadam se da ti je sad jasno kolko je Zoka bio kratkovidan kad nije poslušao GONG i uveo preferencijalno glasovanje.

Šalim se... ;)
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2014, 23:03

Euklid wrote:
Naravno da ima cijelu mašineriju stručnjaka koji joj osmišljavaju i strategiju i taktiku.
Ona je tu samo istureni pijun i kad im ne bude više od koristi brzo će je se riješiti.

Dovoljno je proučiti kako su pažljivo birali referendumsko pitanje na 1. referendumu.
Cijelu znanost su napravili od jednog pitanja.
Ozbiljni su to ljudi.
I opasni...
pa dobro, di je ta masinerija, tko je..sta ti mislis tko je? imas li neku ideju, kako je to organizirano, zasto, zasto jedan , pa drugi referendum, koja je razlika, koja nije razlika..?

mislim, ima tu puno pitanja i ne trazim od tebe odgovore, nego me zanima, prioces, put, pristup, jel ti sebi postavljas ta pitanja.. jer mislim da bi trebao ako vec mislis da te to zanima..ono, igrat se, igrat sah sa sobom, pa onda pokusat izvuc tu nesto svoje, a ne citat indeks i potpisivat se na tudja misljenja i onda bit srewtan i zadovoljan sto to mozes dovoljan broj puta ponavljat dokna nos ne izadje.. :D
jednokratni klon

Post 27 Sep 2014, 23:03

Euklid wrote:
Nadam se da ti je sad jasno kolko je Zoka bio kratkovidan kad nije poslušao GONG i uveo preferencijalno glasovanje.

Šalim se... ;)
Ma mene muči i to preferencijalno općenito, čak i da nije dio Markićkinog paketa, jesmo li mi zreli za to? Svi su oduševljeni s tim, ali ne znam...
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2014, 23:05

Dominicus wrote:Pa evo, meni je ta ideja baš zgodna, kreativna, a naročito rekreativna...
Ali ja bih da mi Miky prvo objasni zašto zapravo treba spašavat naciju? :ne zna:
miki voli naciju. ljubav ne trazi razlog.. :D

to pod a. a pod be..

mrzit i volit je lako.
mislit je tresko.

:D :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2014, 23:06

Euklid wrote:
Pa Zoka, jeba ga ćuk... :cerek:
a pa eto, i sad sta? aj, sta? to je sve sto imas rec? :D
Euklid
old school

Post 27 Sep 2014, 23:11

..a unda wrote:
pa dobro, di je ta masinerija, tko je..sta ti mislis tko je? imas li neku ideju, kako je to organizirano, zasto, zasto jedan , pa drugi referendum, koja je razlika, koja nije razlika..?

mislim, ima tu puno pitanja i ne trazim od tebe odgovore, nego me zanima, prioces, put, pristup, jel ti sebi postavljas ta pitanja.. jer mislim da bi trebao ako vec mislis da te to zanima..ono, igrat se, igrat sah sa sobom, pa onda pokusat izvuc tu nesto svoje, a ne citat indeks i potpisivat se na tudja misljenja i onda bit srewtan i zadovoljan sto to mozes dovoljan broj puta ponavljat dokna nos ne izadje.. :D
Ma šta ću ti te komplicirane stvari objašnjavat kad ni ove jednostavne ne razumiješ... :ne zna:
Euklid
old school

Post 27 Sep 2014, 23:14

..a unda wrote: a pa eto, i sad sta? aj, sta? to je sve sto imas rec? :D
Aj reci jesam ti prije 3 dana objašnjavao ko je vlasnik, i ko kontrolira većinu tiskanih i digitalnih medija u Hrvatskoj?
Jesam.
I šta sam polučio?
Absolutno ništa.

Eto, aj sad ti malo...
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2014, 23:17

Euklid wrote:

Šalim se... ;)
ma..kad si ti prvu put cuo za preferncijalno glasanje? od kada uopce razmisljas o tome, ma uopce o tehnologijama tih izbora? :D
zasto bi to neko preferencijalno glasanje bilo dobro, zasto ne bi bilo dobro? u kakvom kontekstu da, u kakvom kontekstu ne?

jel ova vlada mogla to prije napraviti? je? nije? zasto nije? jel to trebala prvo napraviti cim je dosla na vlast? drugo? osmo?
zasto jeova markicina ideja dosla u ovom trenutku? zasto lani nije bilo ovog referenduma, a referendum obraku sad?

jel ti žrtfazumijes d ame uopce ne zanima ju tvoji odgovori, narocito ne sada, jer si ti ta neka pitanja..a ima ih jos kolko oces..
sad je kasno i da ih postavljas i da odgovaras na njih, da razmisljas o njima..mislim, kasno u smislu ove sad price.. :D

tj, izmisli neko pitanje i pokusaj na njega odgovorit ili ka samo postavit takop da mozemo simulirati razne opcije, ali ne da ga izmislis tako da je odmah odgovor..esdepehadeze, veleizdaja. :D

mislim to sve ako oces, ako neces..amo onda pametno razgovarat i inteligentno..tko je dakle kriv? mislim, ono.. :D :D
Dominicus

Post 27 Sep 2014, 23:17

..a unda wrote: miki voli naciju. ljubav ne trazi razlog.. :D

to pod a. a pod be..

mrzit i volit je lako.
mislit je tresko.

:D :D
Ae, tresko, tresko... Pensare stanca. :zubo:
Al ne treba ljubav podcjenjivat u spoju s mišljenjem, to je uostalom filo-sofia, samo ne kužim baš tu naciju kao predmet ljubavi.
Bit će da sam zakinut, eto.
Dakle, ona je biće prema kojoj se ljubav iskazuje seksom i oplodnjom? :anto baković:
Nacija kao supruga, majka, surogat-majka ili rasplodna krava? :ne zna:
Otrov za udavače
  • Information