Euklid wrote:
Nadam se da ti je sad jasno kolko je Zoka bio kratkovidan kad nije poslušao GONG i uveo preferencijalno glasovanje.
Šalim se...

ma..kad si ti prvu put cuo za preferncijalno glasanje? od kada uopce razmisljas o tome, ma uopce o tehnologijama tih izbora?

zasto bi to neko preferencijalno glasanje bilo dobro, zasto ne bi bilo dobro? u kakvom kontekstu da, u kakvom kontekstu ne?
jel ova vlada mogla to prije napraviti? je? nije? zasto nije? jel to trebala prvo napraviti cim je dosla na vlast? drugo? osmo?
zasto jeova markicina ideja dosla u ovom trenutku? zasto lani nije bilo ovog referenduma, a referendum obraku sad?
jel ti žrtfazumijes d ame uopce ne zanima ju tvoji odgovori, narocito ne sada, jer si ti ta neka pitanja..a ima ih jos kolko oces..
sad je kasno i da ih postavljas i da odgovaras na njih, da razmisljas o njima..mislim, kasno u smislu ove sad price..
tj, izmisli neko pitanje i pokusaj na njega odgovorit ili ka samo postavit takop da mozemo simulirati razne opcije, ali ne da ga izmislis tako da je odmah odgovor..esdepehadeze, veleizdaja.
mislim to sve ako oces, ako neces..amo onda pametno razgovarat i inteligentno..tko je dakle kriv? mislim, ono..