topic za ljude Nenijine volje!
topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..
- Nenia Salonitana
preimenujmo ga:

- Nenia Salonitana
vozač autobusa je upalio grijanje.
za faks svjesno moram gledati i tražiti materijale. jedva čekam da to što pišem napišem i da se vratim nazad u svoj autistični svijet. jebe mi se za aktualnosti, trivijalnosti o kojima moram pisati. baš sam zatrpana smećem do vrha glave i preko.
za faks svjesno moram gledati i tražiti materijale. jedva čekam da to što pišem napišem i da se vratim nazad u svoj autistični svijet. jebe mi se za aktualnosti, trivijalnosti o kojima moram pisati. baš sam zatrpana smećem do vrha glave i preko.
- Nenia Salonitana
divno poslijepodne u diiiivnom društvu. 
povrh toga, vidjela sam u prolazu dečka s kojim sam se prvi put poljubila. dan mi je postao potpun.
ogadio mi se život ponovo. zbog tog sam debila nekoliko mjeseci mislila da nije nešto u redu sa mnom jer mi se gadi ljubljenje, a stvar je u tome da tuđa slina do nosa nije baš privlačna objektivno. da mi je znati tko je njega učio ljubiti, lassie.
sreća da onaj malokurcati moron koji mi je ogadio nešto drugo živi van grada. ajde, da i on ima jednu pozitivnu osobinu.
povrh toga, vidjela sam u prolazu dečka s kojim sam se prvi put poljubila. dan mi je postao potpun.
ogadio mi se život ponovo. zbog tog sam debila nekoliko mjeseci mislila da nije nešto u redu sa mnom jer mi se gadi ljubljenje, a stvar je u tome da tuđa slina do nosa nije baš privlačna objektivno. da mi je znati tko je njega učio ljubiti, lassie.
sreća da onaj malokurcati moron koji mi je ogadio nešto drugo živi van grada. ajde, da i on ima jednu pozitivnu osobinu.
- Nenia Salonitana
bljuje mi se pri pomisli gdje moram danas

ovo

ovo

- Nenia Salonitana
srećom ne. nema šanse da bi ostala da me ono zateklo na sredini 3. godine. sterala bi sve u vražju mater pa kud puklo da puklo.
82% vlage, prepone su mi se oznojile.
morala bi suknje navuć ovih dana, pa da bude, moja se pere al' i lufta.
82% vlage, prepone su mi se oznojile.
morala bi suknje navuć ovih dana, pa da bude, moja se pere al' i lufta.
-
jednokratni klon
Aa, apsolvent?
Mislila sam da ti je počela nastava pa da zato kukaš.
Ja bih crkla da opet moram na predavanja. Al nekako se veselim novoj ak. godini ako sve bude ok. Da više to riješim.
Mislila sam da ti je počela nastava pa da zato kukaš.
Ja bih crkla da opet moram na predavanja. Al nekako se veselim novoj ak. godini ako sve bude ok. Da više to riješim.
- Nenia Salonitana
- Nenia Salonitana
kada je jedan poznati, ne bi ga sada imenovao apsolvent, student apsolvent
on je bio jako poznat, bio je prvo poznat kao apsolvent, mislim to podrazumijeva da je bio poznat i kao student
i taj student apsolvent se zapravo sam prepoznao u jednom od ogledala luja 16
kad se prepoznao, shvatio je da je apsolvirao i da se zapravo sprema svršetak fakulteta i da treba dosta učiti
a bio je jako poznat po tome što je učio, bio je jako talentiran u poznavanju bilo koga. on je upoznavao profesore sa studentima. to mu je bio posao da upoznaje profesore sa studentima.
jedno prilikom došao je jedan poznati student kod nepoznatog profesora, i sada apsolvent ih je trebao upoznati...
/pa malo opisuje kako su se rukovali poznati student i nepoznati prof, i poznati student s našim poznatim apsolventom i tako su se upoznali
/
al to nije sve, nakraju se napravila velika fešta. i onda su svi poznati i nepozvani bili pozvani na tu veliku feštu koja se zapravo zvala EŠTAFE, eštafe je bila poznata još u starog rima, u 9st je zapravo prvu izmislio kralj eštafe koji je imao svoju veliku vojsku koju je zvao eštaf, i on je izmislio eštafe i onda su se svi veselili osim jednog čovjeka koji je MORAO PAZITI DA NE BI ZMIJA UŠLA U NEČIJE PODRUČJE, i tako kad bi zmija ušla, onda bi on samo štapom mahnuo i to bi značilo da je eštafe gotov.
on je bio jako poznat, bio je prvo poznat kao apsolvent, mislim to podrazumijeva da je bio poznat i kao student
i taj student apsolvent se zapravo sam prepoznao u jednom od ogledala luja 16
kad se prepoznao, shvatio je da je apsolvirao i da se zapravo sprema svršetak fakulteta i da treba dosta učiti
a bio je jako poznat po tome što je učio, bio je jako talentiran u poznavanju bilo koga. on je upoznavao profesore sa studentima. to mu je bio posao da upoznaje profesore sa studentima.
jedno prilikom došao je jedan poznati student kod nepoznatog profesora, i sada apsolvent ih je trebao upoznati...
/pa malo opisuje kako su se rukovali poznati student i nepoznati prof, i poznati student s našim poznatim apsolventom i tako su se upoznali
al to nije sve, nakraju se napravila velika fešta. i onda su svi poznati i nepozvani bili pozvani na tu veliku feštu koja se zapravo zvala EŠTAFE, eštafe je bila poznata još u starog rima, u 9st je zapravo prvu izmislio kralj eštafe koji je imao svoju veliku vojsku koju je zvao eštaf, i on je izmislio eštafe i onda su se svi veselili osim jednog čovjeka koji je MORAO PAZITI DA NE BI ZMIJA UŠLA U NEČIJE PODRUČJE, i tako kad bi zmija ušla, onda bi on samo štapom mahnuo i to bi značilo da je eštafe gotov.
- Nenia Salonitana
mance je ikona.
da malo grintam, nisam dugo
.....morala bi napravit jedan seminar.
ne da mi se . jer sam nema dugo završila s pisanjem jednog drugog seminara, što sam mislila da će mi biti među zadnjih 5 ispita, ali raspored je taj koji je odlučivao što ću i kad ću. 
a lagano živčanim i nad ovim jednim predmetom jer je krš i knjiga i skripta. al radije i to : čaj: nego seminariiiii.
da malo grintam, nisam dugo
a lagano živčanim i nad ovim jednim predmetom jer je krš i knjiga i skripta. al radije i to : čaj: nego seminariiiii.
- Nenia Salonitana
spava mi se, a ne mogu ići ko kokoš spavati u 21.30 jer neću moći zaspati.

- Nenia Salonitana
3 dana menge, 1 dan pms-a. to je minimalno potraćenih dana u životu jedne žene svaki mjesec.
i to sam velikodušna bila, jer 4. i 5. dan menge isto nije dan iz snova, a pms mi ponekad zna trajati i od 7. dana prije menge.
da nam je jezebel ovdje, ona bi rekla da njoj pms zna započeti odmah nakon ovulacije, 14 dana prije menge.
ovisi o dužini ciklusa, al nek bude u prosjeku 12 mengi godišnje. kroz 40 plodnih godina. jalova žena, nije mogla ili htjela imati djecu.
12x4= 48 dana godišnje. više od mjesec i pol godišnje je ženi zakurac.
48x40= 1920 dana = 5.26 jebenih godina najboljeg perioda u životu je ženama razjebano, ukradeno, šugavo, nikakvo!
heeeej, više od 5 prokletih godina života!

fuj bože, ako postojiš , ti si jedna prava muška šovinistička svinja!
samo sam to došla napisati, idem spavati.
i to sam velikodušna bila, jer 4. i 5. dan menge isto nije dan iz snova, a pms mi ponekad zna trajati i od 7. dana prije menge.
da nam je jezebel ovdje, ona bi rekla da njoj pms zna započeti odmah nakon ovulacije, 14 dana prije menge.
ovisi o dužini ciklusa, al nek bude u prosjeku 12 mengi godišnje. kroz 40 plodnih godina. jalova žena, nije mogla ili htjela imati djecu.
12x4= 48 dana godišnje. više od mjesec i pol godišnje je ženi zakurac.
48x40= 1920 dana = 5.26 jebenih godina najboljeg perioda u životu je ženama razjebano, ukradeno, šugavo, nikakvo!
fuj bože, ako postojiš , ti si jedna prava muška šovinistička svinja!
samo sam to došla napisati, idem spavati.
-
visekratni klon
Meni pms traje negdje od tjedan do dva. Za ubit se. Ako sam pet dana u mjesecu normalna. Nastojim ga ignorirati što sam starija, al sugar craving i ubitačna nadrkanost nisu nešto za ignore. Fizička aktivnost pomaže.
- Nenia Salonitana
meni je 3-4 dana pred mengu koma. kako se glupa vagina nada da će možda dobiti djetešce kao podstanara
, šalje tijelu signale da čuva vodu i hranjive tvari. znam biti napuhnuta kao da sam požderala cijelu pizzu, a pojela nešto lagano. 
a dan prije menge čistim frižider, jedem i što inače ne volim, glavno da trpam nešto u sebe. njuh mi je pseći, a često se poklopi da baš za ručak imamo nešto prženo ili teškog mirisa.
skoro postajem tipično žensko, cendra mi se na tužne vijesti, poput one u kojoj 29godišnjakinja najavljuje kako se planira ubiti prije nego joj rak poždere mozak i prije nego se svede na to da ju muž i familija gledaju kako bali i sere po krevetu.
iritabilnost mi je kao i katici iz vampirskih, karakterna osobina, a ne simptom.
u pms-u se samo mrvicu pojača.
a dan prije menge čistim frižider, jedem i što inače ne volim, glavno da trpam nešto u sebe. njuh mi je pseći, a često se poklopi da baš za ručak imamo nešto prženo ili teškog mirisa.
skoro postajem tipično žensko, cendra mi se na tužne vijesti, poput one u kojoj 29godišnjakinja najavljuje kako se planira ubiti prije nego joj rak poždere mozak i prije nego se svede na to da ju muž i familija gledaju kako bali i sere po krevetu.
iritabilnost mi je kao i katici iz vampirskih, karakterna osobina, a ne simptom.
u pms-u se samo mrvicu pojača.
Pms minimalno sedam dana, a prepoznajem ga jedino po nenormalnom apetitu.
Iznenadilo me sto zadnje vec dve, tri menge nemam glavobolju i nisam trulex

Iznenadilo me sto zadnje vec dve, tri menge nemam glavobolju i nisam trulex
-
visekratni klon
Volim kad muškarci koriste pravi kalendar kao kalendar za pms/ms.Euklid wrote:Dobro, kad vi mislite da ćemo vas jebat?![]()
Po ovom ispada 29. veljače jedini dan na raspolaganju...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
visekratni klon wrote:
Volim kad muškarci koriste pravi kalendar kao kalendar za pms/ms.Da, sve dobijemo negdje pred kraj mjeseca.
nisam zbog toga naveo 29. veljače kao jedini dan...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-