Epidemija ebole
Sta kazete na ovo? Sranje ka i pticja griba, i ono drugo sta je bilo prije desetak godina ili mnogo ozbiljnije?
Ja mislim da je ovo zavrsetak svijeta kakvog poznajemo, jer je ovaj broj od gotovo 8 miljardi ljudi za resurse koje ovaj planet posjeduje -SKROMAN.
Duboko vjerujem da lijek postoji, i da su se interesne skupine zastitile, da bi nasim pomorom nastavili normalan zivot, i koristili sve blagodati koje ovaj planet nudi malom broju stanovnistva.
Ja mislim da je ovo zavrsetak svijeta kakvog poznajemo, jer je ovaj broj od gotovo 8 miljardi ljudi za resurse koje ovaj planet posjeduje -SKROMAN.
Duboko vjerujem da lijek postoji, i da su se interesne skupine zastitile, da bi nasim pomorom nastavili normalan zivot, i koristili sve blagodati koje ovaj planet nudi malom broju stanovnistva.
Recite vi sta ocete, ali sad su mi dosli gosti iz spanjolske i rekli su mi da su ih na zagrebackom aeredromu iskontrolirali kao najvece bolesnike. A kad su mi to rekli, odma se lose osjecam, da nemam obavezujuce obaveze, isa bi lec odma. Jeli moguce da su me vec zarazili ebolom
ako se vise ne cujemo, ebola je kriva 
Imam 37...manje 2 cili dan. Imam osjecaj da je toplomjeru zivica zapela i da ne ide dalje 
Ostajte mi dobro i cuvajte se. Ako me sin ikad bude zelio naslijedit u svrgavanju veleizdajnikela, podrzite gakarambol wrote:
To je to. Mislim da si gotov. Zbogom Miky...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
da nemaju španjolsku gripu...miky0 wrote:Recite vi sta ocete, ali sad su mi dosli gosti iz spanjolske i rekli su mi da su ih na zagrebackom aeredromu iskontrolirali kao najvece bolesnike. A kad su mi to rekli, odma se lose osjecam, da nemam obavezujuce obaveze, isa bi lec odma. Jeli moguce da su me vec zarazili ebolom![]()
ako se vise ne cujemo, ebola je kriva
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne bi valjalo. Triba bi kurva, i slusat gazdu da veze konja di ovaj rekne. A ne ka ja, uvik suprotnokarambol wrote:
Bit će isti tata, a?
E znam kako ti je, 37 + nešto sitno već skoro tjedan danamiky0 wrote:Imam 37...manje 2 cili dan. Imam osjecaj da je toplomjeru zivica zapela i da ne ide dalje
Nego, jel imaš proljev, glavobolju, bol u mišićima, osjećaš slabost, rigaš, krvariš?
Ne, a?
Onda nije ebola
Mislim, ni kod mene, al prehlada na n-tu je sranje po sebi
A onda vjerojatno nije ebolablue wrote: E znam kako ti je, 37 + nešto sitno već skoro tjedan dana
Nego, jel imaš proljev, glavobolju, bol u mišićima, osjećaš slabost, rigaš, krvariš?![]()
Ne, a?
Onda nije ebola![]()
Mislim, ni kod mene, al prehlada na n-tu je sranje po sebi
Uzimam tvoj recept, samo bez duvanablue wrote:Deci kave, zaslađene fajn () i 2-3 cigatrete i da vidiš kako ide
Ovaj rigo je jer samo muški valjda mogu pit zaslađenu kavu, još i preferiraju takvu, fuuuj
Bio je sars. I mjerili su svima temperaturu, bez obzira od kud su stigli.Pero wrote:Pa što, kad je bila ptičja gripa mene su u Maleziji isto iskontrolirali kao potencijalnog nosioca zaraze, a doletio sam iz Amsterdama. Ti tvoji Španjolci su nešto jako osjetljiva stvorenja.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
visekratni klon
Bojite li se?
Ja izbjegavam svaku vijest, čak i ovu temu nisam čitala nego ovlaš. Bojim se da mi se hipohondrija ne ponovi kao nesretne jeseni 2009-e kad sam odlučila spiskati lovu za koena na tamiflu i ne izlaziti iz kuće.
Tješi me što se prenosi kao sida, a ne kao gripa, ali stigne mutirati.
I svejedno me strah pa ne razmišljam o tome. Dok mater ne dođe reć kako ih je u Srbiji toliko i toliko. Ajd, bar više nismo u Juzi. 
Inače, za ebolu znam već godinama, čula sam davno za rijetku afričku bolest od koje se raspadneš u sedam dana. Ni slutila nisam da će gadost ikad doći u ove krajeve. Bila mi je simbol sveg užasa.
Ja izbjegavam svaku vijest, čak i ovu temu nisam čitala nego ovlaš. Bojim se da mi se hipohondrija ne ponovi kao nesretne jeseni 2009-e kad sam odlučila spiskati lovu za koena na tamiflu i ne izlaziti iz kuće.
Tješi me što se prenosi kao sida, a ne kao gripa, ali stigne mutirati.
Inače, za ebolu znam već godinama, čula sam davno za rijetku afričku bolest od koje se raspadneš u sedam dana. Ni slutila nisam da će gadost ikad doći u ove krajeve. Bila mi je simbol sveg užasa.
-
visekratni klon
Mrš, zlo jedno. :šut nogom:MightyMe wrote:Čuja san da je u Bibinjama neki tip zaražen. Al neće da objave zbog panike. Da je jeba po Africi ko Hektor.
-
- Information
-