Koliko sam čuo, Zoki je trenirao boks pa sad ti vidi...miky0 wrote:
Ne znan kakav bi aco bio nasuprot zokija, ali sta mislite kako bi se veleizdajnik ponasao nasuprot mene
O vladi Zokija M.
Nes ti, a ja sam cilo lito liza po beherovkikarambol wrote:
Koliko sam čuo, Zoki je trenirao boks pa sad ti vidi...
ovako:miky0 wrote:
Ne znan kakav bi aco bio nasuprot zokija, ali sta mislite kako bi se veleizdajnik ponasao nasuprot mene
neće da mi se učita video sa zakijem i bagom
..pa jel itko uopce ima sanse nasuprot tebe?miky0 wrote:
ja mislim da bi ga u cetvrtoj minuti razgovora uhvatio napad besmisla i napravio bi sepuku..
jebiga, ne mogu pogledat video, a baš sam tila...a unda wrote:..evo, pojavio se link. mislio sam da je duzi bio razgovor.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/prem ... 55822.html
..meni je reklama za libres uloske.. sta je tebe dopalo?
nebitno, ne sumnjam ja da je zoki bio sjajan u nastupu
i sad meni to i dalje nije jasno.
kako? kako, unda, kako se dogodilo to da takav jedan čovjek, a među tolikim političkim šljamom i mediokritetima, da baš on ispadne takav redikul i niškoristi
oću reć, nebitno je kolko zoki je ili nije (ne)sposoban. nebitno mi je trenutno i kakve su mu bile namjere. ali kako mu je toliko situacija izmakla kontroli?? kolki pegula moraš bit da s takvim nazovimo potencijalom dobiješ takav efekt.
mislim, izmakla mu je kontrola čak uzimajući u obzir i svekoliki cirkus oko njega i uz svesrdno pomaganje svakoga i svačega ne bi li ispao što veći redikul.
jer čak i u mojim očima, a kod mene ima gro kredita
koji je njegov problem, eto to bi volila znat
p.s. ovo sam trebala stavit na temu: "bilo koja politička tema bez mikija i euklida"
..a unda wrote:..evo, pojavio se link. mislio sam da je duzi bio razgovor.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/prem ... 55822.html
..meni je reklama za libres uloske.. sta je tebe dopalo?
Satra ga je Zoki.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mozda zato sto je neradnik i ljencina?
Sto se na poslu ne pojavljuje prije 10 a odlazi prije 16, a trebao bi crnciti od 8-20 kakva je situacija?
Sto mu sjednice vlade traju niti pola sata?
Salim se... dobar je Zoka... ma odlican...
Sto se na poslu ne pojavljuje prije 10 a odlazi prije 16, a trebao bi crnciti od 8-20 kakva je situacija?
Salim se... dobar je Zoka... ma odlican...
'if you fall, i'll be there' (floor)
zašto meni ne radi videoMightyMe wrote:
Satra ga je Zoki.
je, mora da jebeno stršiEuklid wrote:Mozda zato sto je neradnik i ljencina?
evo evo radi 
preko firefoxa ne merem, a IE radi
idem gledat
idem gledat
Nemas sta vidit. Proliv od covika, jos veci proliv od politicara, i najveceg proliva od premijera.Beau wrote:evo evo radi
idem gledat
S cim se pohvalija a da je od interesa naroda? Barem s jednom jedinom pojavom?
Ma dobar je zoki, nema sta
Ja sam stvarno genije, ma ja sam stvarno isprid svog vremena
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=776565
Kao da im ja otvaran oci
Veselu me ove stvari, jer sve vise uvidjan da ce jednom ovaj napaceni narod naplatit veleizdajnicima sve propuste. Sve.Blokirani idu na Europski sud: Tužba protiv Vlade RH za genocid nad Hrvatima zbog
dužničkog ropstva
Kao da im ja otvaran oci
I normalno, spušit će još više para na te tužbe. I onda će plakat kako su još blokiraniji nego prije.miky0 wrote:Ja sam stvarno genije, ma ja sam stvarno isprid svog vremena
Veselu me ove stvari, jer sve vise uvidjan da ce jednom ovaj napaceni narod naplatit veleizdajnicima sve propuste. Sve.
Kao da im ja otvaran oci
nije proliv. baš je dobarmiky0 wrote:
Nemas sta vidit. Proliv od covika, jos veci proliv od politicara
djeluje tako dražesno, iskreno i uvjerljivo
ma da?MightyMe wrote:
Dobija je moj glas za dogodine.
a vjerojatno i moj
Pa barem si ti djelovala normalno. Sta ti se dogodiloBeau wrote: nije proliv. baš je dobar
djeluje tako dražesno, iskreno i uvjerljivo![]()
Nece izgubit. Vrlo lako se dokaze zelja vladajucih za genocidnost prema vlastitom narodu. Vrlo lakoMightyMe wrote:
I normalno, spušit će još više para na te tužbe. I onda će plakat kako su još blokiraniji nego prije.
pa normalna sam i daljemiky0 wrote:
Pa barem si ti djelovala normalno. Sta ti se dogodilo
pa oli si ti ćorav i gluh, miki?
pusti sad sve što inače 'znaš' i misliš o njemu.
ali zar ti ne vidiš razliku između njega i bilo kojeg random političara u nas? ovako čisto u retorici, ponašanju, intelektu?
Kupija me s onon rečenicon da su bolji od konkurencije za glavu. U prijevodu, mi smo govna, al oni su još veća.Beau wrote: ma da?
a vjerojatno i moj
A za koga ću glasat, Holica ostaje ka nekakav izbor, al popularnost ORAHa je isključivo temeljena na njezinoj pojavi. A i prijatelj mi kaže da onaj neki njezin iz stranke, bitni tip, je takav jebivjetar da se takvi teško nađu. Predava mu je na faksu. Daklem, sve je to isti kurac. Predviđam/priželjkujem neku koaliciju ORAHa i SDPa di će ORAH imat nadzornu ulogu da ovi ne rade sranja.
Ti stvaro zelis lose ovom covikuMightyMe wrote:
Dobija je moj glas za dogodine.
e toMightyMe wrote: Kupija me s onon rečenicon da su bolji od konkurencije za glavu. U prijevodu, mi smo govna, al oni su još veća.![]()
nadam se i ja koaliciji. inače smo najebali. ljevica će se raspršit između oraha i sdpa i odmosmo u tri pizde mile materineA za koga ću glasat, Holica ostaje ka nekakav izbor, al popularnost ORAHa je isključivo temeljena na njezinoj pojavi. A i prijatelj mi kaže da onaj neki njezin iz stranke, bitni tip, je takav jebivjetar da se takvi teško nađu. Predava mu je na faksu. Daklem, sve je to isti kurac. Predviđam/priželjkujem neku koaliciju ORAHa i SDPa di će ORAH imat nadzornu ulogu da ovi ne rade sranja.
Ne, sanader je za njega doktor znanosti. On je samo narcisoidni glupan, kojeg je sanader svojevremeno sprica di bi ga vidijaBeau wrote: pa normalna sam i dalje
pa oli si ti ćorav i gluh, miki?
pusti sad sve što inače 'znaš' i misliš o njemu.
ali zar ti ne vidiš razliku između njega i bilo kojeg random političara u nas? ovako čisto u retorici, ponašanju, intelektu?
-
- Information
-