topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..
-
visekratni klon
A šta ja znam, neki su zbilja tako mislili.
Sad sam skužila. 
AmaterkoZekoslawa wrote:PMS sedam dana, MS pet dana, PPMS tri dana, ovluacija jedan dan, ciklus 26 dana. Dakle, imam deset dana lufta svaki misec.
MS 7 dana, ciklus 24 ( ok, samo ponekad 26). Sve ostalo ko tebi
-
visekratni klon
Meni je 6 dana. I varira od 26 do 30. Najranije je dvaput bilo 25. A najkasnije 40 i nešto.
Sigurna sam da će muški dio trkelja jako cijeniti izlaganje ovakvih podataka.
Sigurna sam da će muški dio trkelja jako cijeniti izlaganje ovakvih podataka.
Nikad, nikad u zivotu iznad 26.
Davno prije je bilo manje i od 24

Davno prije je bilo manje i od 24
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 821 times
- Been thanked: 1563 times
Lažete sve odreda. MS vam traje od pet do sedam dana, a na PMS otpada ostatak vremena. I to je otprilike to. 
Potpisi su za budale.
-
visekratni klon
Tako neki težak dan. Sve mi sjelo, prisjelo, južina, pms, gnavljenje dosadnog idiota proteklih dana. Sad kad je sve valjda prošlo, ja se osjećam šugavo. Bila u knjižnici i prošetala, al kad dođem doma, bljak.
- Nenia Salonitana
bila cijeli dan doma. troma sam i pospana. što od vremena, što od hrane i nekretanja.
-
visekratni klon
Naišla na nešto o Saturnovom povratku.
Nikad nisam vjerovala u te stvari nešto aktivno i pretjerano, dio mene se uvijek boji da fanatično ne zaglibi u neku ku ku zonu.
Ali ima smisla, meni se prekid jednog dijela života desio taman između 28-29-e i bilo je opako.
Kažu da ove zvijezde iz kluba 27, da je za to kriv Saturn. Scary shit.
Koliko traje taj povratak, do koje godine?
Nenia, unda?
Nikad nisam vjerovala u te stvari nešto aktivno i pretjerano, dio mene se uvijek boji da fanatično ne zaglibi u neku ku ku zonu.
Kažu da ove zvijezde iz kluba 27, da je za to kriv Saturn. Scary shit.
Koliko traje taj povratak, do koje godine?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nenia Salonitana wrote:bila cijeli dan doma. troma sam i pospana. što od vremena, što od hrane i nekretanja.
možda imaš problema s clamidiom... jedan od simptoma je bezvoljnost i umor...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
traje dok ti se tranzitni saturn ne odmakne za 7 stupnjeva od natalnog.
najjače se osjeća +/- 1 stupanj od egzaktnog.
znaš to pogledat na tranzitnoj karti?
najjače se osjeća +/- 1 stupanj od egzaktnog.
znaš to pogledat na tranzitnoj karti?
- Nenia Salonitana
bitch please, čak i miki bolje podjebava.Euklid wrote:
možda imaš problema s clamidiom... jedan od simptoma je bezvoljnost i umor...
- Nenia Salonitana
radije unda. on se time bavi par desetljeća.Beau wrote:nenia, mogla bi ti nama radit oroskope
ja još učim.
On je vec napravio. A znas kakav je on, sve zbrljaviNenia Salonitana wrote:
radije unda. on se time bavi par desetljeća.![]()
ja još učim.
Imam osjecaj da bi ti to napravila paaa...malo razumljivije, ako nista
-
visekratni klon
Koja mrtva južina, cijeli grad se usmrdio, odurno je. Danima već.
Dobila sam novog susjeda, podstanara. Hvala, Murphy, hvala. Ovaj ima navadu dovoditi curu u jedan i po u noći i to ulaze kao da su maltene gazde, deru se, smiju, pričaju do pet ujutro, ona stenje
itd.
Jako mi je zabavno.
Bacila sam im vodu, ni trznuli nisu. Ni. Trznuli.
Ne znam šta reć. Eto. Jel moguće da jedino ja imam ovakve susjede? Jel vi normalno spavate noću?
Mislim, jel to nešto normalno pa se ja bezveze bunim? Ono, šta, njihov je stan, imaju pravo lajati do pet iako se čuju pored zatvorenih prozora.
Zar nije mogla primiti neke studentice, žene su u prosjeku mirnije ako nisu baš neke kurvetine kao ona onomad što povraća po dvorištu sa sinom joj. Ok, žena ima problema, kći joj ima rak, družile smo se u osnovnoj, bed mi. Ali jebemu, iz stresa u stres, pa dokle.
Nisam htjela kukati ni obazirati se dok nisam vidjela da mu je to navika svaku noć. A jebote.
Dobila sam novog susjeda, podstanara. Hvala, Murphy, hvala. Ovaj ima navadu dovoditi curu u jedan i po u noći i to ulaze kao da su maltene gazde, deru se, smiju, pričaju do pet ujutro, ona stenje
Jako mi je zabavno.
Ne znam šta reć. Eto. Jel moguće da jedino ja imam ovakve susjede? Jel vi normalno spavate noću?
Zar nije mogla primiti neke studentice, žene su u prosjeku mirnije ako nisu baš neke kurvetine kao ona onomad što povraća po dvorištu sa sinom joj. Ok, žena ima problema, kći joj ima rak, družile smo se u osnovnoj, bed mi. Ali jebemu, iz stresa u stres, pa dokle.
Nisam htjela kukati ni obazirati se dok nisam vidjela da mu je to navika svaku noć. A jebote.
- Nenia Salonitana
meni nije napravio.Beau wrote: On je vec napravio. A znas kakav je on, sve zbrljavi
Imam osjecaj da bi ti to napravila paaa...malo razumljivije, ako nista
hvala na komplimentu, budem jednom...još se moram malo izvježbati.

-
visekratni klon
Ti nisi bila tad tu, radio je to prije dvi godine.
Pitaj ga sad.
Pitaj ga sad.
- Nenia Salonitana
svaku noć se jebu.visekratni klon wrote:Koja mrtva južina, cijeli grad se usmrdio, odurno je. Danima već.
Dobila sam novog susjeda, podstanara. Hvala, Murphy, hvala. Ovaj ima navadu dovoditi curu u jedan i po u noći i to ulaze kao da su maltene gazde, deru se, smiju, pričaju do pet ujutro, ona stenjeitd.
Jako mi je zabavno.
Ne znam šta reć. Eto. Jel moguće da jedino ja imam ovakve susjede? Jel vi normalno spavate noću?Mislim, jel to nešto normalno pa se ja bezveze bunim? Ono, šta, njihov je stan, imaju pravo lajati do pet iako se čuju pored zatvorenih prozora.
![]()
koja kurvetina.
ta mu sigurno kad ima mengu daje...
a da im probaš reći da se sve čuje onako usput kad ih sretneš na hodniku?
ili gurnut kućni red pod vrata?
- Nenia Salonitana
poslala sam mu pm.visekratni klon wrote:Ti nisi bila tad tu, radio je to prije dvi godine.![]()
Pitaj ga sad.
-
visekratni klon
Viknula sam tiše malo, noć je, i to skroz uljudnim tonom. Zatvorio je prozor, međutim i dalje se čuje, pored mog i njegovog zatvorenog jer su glasna gamad.Nenia Salonitana wrote:
svaku noć se jebu.![]()
koja kurvetina.![]()
ta mu sigurno kad ima mengu daje...![]()
a da im probaš reći da se sve čuje onako usput kad ih sretneš na hodniku?![]()
ili gurnut kućni red pod vrata?
Onda sam u četiri ujutro bacila kabao vode. Ej, ni trznuli nisu.
Jebe im se. Ovdje uvijek dođe netko kome se živo jebe za sva pravila i kućni red.
-
visekratni klon
Dotle ti nama napravi. Zanima me oću i u tvom imati dva faksa.Nenia Salonitana wrote:
poslala sam mu pm.
Gatara mi je u četvrtoj godini rekla da ću imati para i živjeti u inozemstvu. Sad imam 29. Sve manje vjerujem u to.
- Nenia Salonitana
visekratni klon wrote:
Dotle ti nama napravi. Zanima me oću i u tvom imati dva faksa.![]()
Gatara mi je u četvrtoj godini rekla da ću imati para i živjeti u inozemstvu. Sad imam 29. Sve manje vjerujem u to.Mojoj babi je prorekla duboku starost, a ona je već je dosta stara, zato se nekako još uvijek nadam.
tehnički, nije fulala. već sada živiš u drugoj državi, raspala se SFRJ.
još samo da dobro prodaš ono zemljište.
-
visekratni klon
Nenia Salonitana wrote:
tehnički, nije fulala. već sada živiš u drugoj državi, raspala se SFRJ.![]()
još samo da dobro prodaš ono zemljište.
Al nije rekla druga država nego baš vani.
Ah, za zemljište sam doznala da mogu napraviti lijepi poljski zahod na njemu.
Kako pjeva Rozga, ja sam rođena bez prava da nešto naslijedim i imam.
-
- Information
-