..pa eto, mozda je zabavnije, ali i da je petar kresimir u funkciji to me podsjeca na ono kad je andora htjela kupit top, pa su joj francuzi i spanjolci zabranili jer je taj top imao domet veci od ne znam, 20.. 30 kilometara..MightyMe wrote:Ma jasno, al ovo je zabavnije.
Valjda je, bili su svi brodovi ono na zapadnoj obali prije biće misec dana kad je bia dan mornarice.
O vladi Zokija M.
-
visekratni klon
Super mi je pratiti kronologiju mikijevog petljanja vamo tamo veleizdajnici i muljanja pa do otvorenog pozivanja na Hitlera. 
Nista vi ne razumite, nistavisekratni klon wrote:Super mi je pratiti kronologiju mikijevog petljanja vamo tamo veleizdajnici i muljanja pa do otvorenog pozivanja na Hitlera.
-
visekratni klon
Naravno. A Nijemci dan danas zahvalni Hitleru.miky0 wrote:
Nista vi ne razumite, nista
Mozda toga obican puk i nije svijestan, ali vrhuska jeste. Samo su nastavili gdje on stadohvisekratni klon wrote:
Naravno. A Nijemci dan danas zahvalni Hitleru.
-
visekratni klon
Reci ti meni, voliš li ti Hiću?miky0 wrote:
Mozda toga obican puk i nije svijestan, ali vrhuska jeste. Samo su nastavili gdje on stadoh
Kako cu volit budalasa koji je moju rasu smatrao nevrijednom?visekratni klon wrote:
Reci ti meni, voliš li ti Hiću?
Zavidim mu na koji je nacin izdigao svoj narod iz pepela, te na koji je nacin francuzima objasnio da njemacka vise nije duzna ratnu odstetu njima, vec su oni njima
-
visekratni klon
Znači to je onako više strahopoštovanje, divljenje?miky0 wrote:
Kako cu volit budalasa koji je moju rasu smatrao nevrijednom?
Zavidim mu na koji je nacin izdigao svoj narod iz pepela, te na koji je nacin francuzima objasnio da njemacka vise nije duzna ratnu odstetu njima, vec su oni njima
Pa znaš, nije takvima potrebno da ih voliš. Dovoljno je da im se diviš toliko da marširaš i dižeš ruku.
Zasto? Valja uzet ono dobro, a to je rarazjebat veleizdajnikevisekratni klon wrote:
Znači to je onako više strahopoštovanje, divljenje?
Pa znaš, nije takvima potrebno da ih voliš. Dovoljno je da im se diviš toliko da marširaš i dižeš ruku.
-
visekratni klon
Zbilja. Kako se dosad nitko to nije sjetio- ajmo uzet ono dobro od nacizma? Toliki politolozi, sociolozi, kojekakvi analitičari, pa da nikom baš nije palo na pamet iskoristiti taj nacizam, valorizirati ga, uzeti plemenite ideje od njega? Čudno. Mora da si revolucionar. Tko zna, možda će netko za par dana u nekim od portala koje čitaš pisati o tome.miky0 wrote:
Zasto? Valja uzet ono dobro, a to je rarazjebat veleizdajnike
kako je smatrao nevrijednom, a saveznici mu bili, skupa s njim svijet njegov stvarali.miky0 wrote:
Kako cu volit budalasa koji je moju rasu smatrao nevrijednom?
kako je on to izdignuo narod iz pepela? izdignuo ga iz pepela da bi ga skoro u prah pretvorio..
eto, mene stvarno zanima kolko ja vas takvih u ovom drustvu. bojim se da vas nije malo. ili, kako je hico rekao.. inteligencija pojedinca nije bitna..
a ima i ona da propaganda mora bit tako pojednostavljena da nadje onog i najmanje inteligentnog u masi.
A odakle ti info da nije? Npr. Englezi, rusi, ameri, kinezi,...zapravo sve clanice G7visekratni klon wrote:
Zbilja. Kako se dosad nitko to nije sjetio- ajmo uzet ono dobro od nacizma? Toliki politolozi, sociolozi, kojekakvi analitičari, pa da nikom baš nije palo na pamet iskoristiti taj nacizam, valorizirati ga, uzeti plemenite ideje od njega? Čudno. Mora da si revolucionar. Tko zna, možda će netko za par dana u nekim od portala koje čitaš pisati o tome.
-
visekratni klon
Što su to uzeli od hitlera?miky0 wrote:
A odakle ti info da nije? Npr. Englezi, rusi, ameri, kinezi,...zapravo sve clanice G7
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ajmo, dzada, razlaz... 
Imate svoju temu bez mene i mikya pa razglabajte o Hici kolko vas volja.
Ovo je tema o Zoki.
Koji je, nisam to vec dugo spomenuo, djubre odurno i lazljivo...
Ovo je tema o Zoki.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Proizvodnju, banke, nacionalne interese, vojne interese, samostalnost,...visekratni klon wrote:
Što su to uzeli od hitlera?
pa koja je to vasa tema? reklamiranje nacizma?Euklid wrote:Ajmo, dzada, razlaz...
Ovo je tema o Zoki.
-
visekratni klon
Obrati pozornost da ti je comrade prvi počeo i da ovdje želi pričati o hitleru ne o Zokiju.Euklid wrote:Ajmo, dzada, razlaz...
Ovo je tema o Zoki.
- Euklid
- old school
Obracam paznju da ste prvi skrenuli s teme o Zoki... 
I da je link, pomocu kojeg bi svatko s inteligencijom vecom od broja cipela, shvatio da je Zoka djubre, odurno i lazljivo
pao za 3 stranice ovog topica... 
I da je link, pomocu kojeg bi svatko s inteligencijom vecom od broja cipela, shvatio da je Zoka djubre, odurno i lazljivo
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=776993
sta ga ne daju u ruke vlastitom gladnom narodu u ruke, pa da ga oni prcesuiraju na adekvatan nacin 
Koje americko licemjerjeKorumpirani sin diktatora mora prodati sva
ilegalno stečena dobra: Odlaze Ferrari, kipovi,
vila ...
Jos jednom dr.Kulic djeli moje misljenje
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=777293

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=777293
I vi stvarno ne biste sudili politickim destruktivnim terminatorima za veleizdajuZnanstvenik se osvrnuo i na glomazni administrativno -birokratski apart
u Hrvatskoj .
" Prezaposlenost u državnoj upravi jedino je sigurna za plaće onih koji
tamo rade. I ako mi ne budemo znali smanjiti taj neproduktivni dio
zaposlenosti i stvoriti produktivnu zaposlenost , to će nam učiniti EU ili
Europska komisija . Ali ne preko ove vlasti, nego preko one koju će
postaviti EU . A ako na to pristanemo , onda nas čeka golem broj
nezaposlenih iz državne uprave, prema mojoj procjeni 60-70 tisuća ,
tako da očekujem daljnji rast nezaposlenosti ", naglasio je .
Tragična je država koja želi živjeti od turizma
Kulić je procjene o tome da će Hrvatska živjeti od turizma ocijenio kao
tragičan promašaj .
" Jedan od najvećih promašaja je što se smatralo da će trgovačkom
orijentacijom Hrvatska dobiti sve , te da treba napustiti proizvodnju . To
je prvo raskrižje gdje je vlast pogriješila . A što se tiče onoga da ćemo
živjeti od turizma, tragična je i država i društvo koje čeka prihode od
turista" .
HDZ i SDP uništili industriju , HSS razorio poljoprivredu
Kao glavne krivce za uništavanje hrvatske industrije , Kulić je prozvao
HDZ i SDP , a HSS je optužio za devastiranje poljoprivrede .
Na samome kraju intervjua, Kulić se osvrnuo na ekonomsku politiku
hrvatske vlasti u posljednjih deset godina.
" Sve ideje koje su bile na ekonomskom planu išle su u smjeru
zaduživanja i rasprodaje imovine .. . Treba zaustaviti te odluke hrvatske
političke oligarhije jer oni kraja nemaju . A to što se čini , čini se u funkciji
i interesu projekta vladanja, a nikako ne projekta razvoja života na
prostoru Hrvatske", zaključio je Kulić za Glas Slavonije.
- Euklid
- old school
Ne sekiraj se miky, pa vidis da ne razumiju ni kad je neki trend u plusu ili minusu a kamoli sta znaci potpuna destrukcija hrvatskog gospodarstva.
Docim je Kulic za njih potpuni SF...
Docim je Kulic za njih potpuni SF...
-
visekratni klon
Država propada. 
Drama, drama, bježmo svi.
..ja bih rado. ali gdje i kako? ono kako.. veci mi je problem.visekratni klon wrote:Država propada.
pa, ne propada drzava. nazalost. ona ce nastavit postojat. tj, kako bih rekao, ona i postoji tim mehanizmom propadanja. dakle, drama je drama, bijeg je bijeg, propadanje je propadanje, a drzava je drzava..
-
visekratni klon
Ma šta ja znam, malo se rugam njima dvojici, ali ono, ne znam što misliti o tome uopće. Ne znam detalje. Da pravo kažem, ne želim ni misliti o njima. To ionako nije sad, danas. Ako bude, bude...a unda wrote: ..ja bih rado. ali gdje i kako? ono kako.. veci mi je problem.
pa, ne propada drzava. nazalost. ona ce nastavit postojat. tj, kako bih rekao, ona i postoji tim mehanizmom propadanja. dakle, drama je drama, bijeg je bijeg, propadanje je propadanje, a drzava je drzava..
ma znam da se rugas, oni imaju svoje gorivo..visekratni klon wrote:
Ma šta ja znam, malo se rugam njima dvojici, ali ono, ne znam što misliti o tome uopće. Ne znam detalje. Da pravo kažem, ne želim ni misliti o njima. To ionako nije sad, danas. Ako bude, bude.
-
- Information
-