..ne smijem ja vise..aj stavi ti koji onaj svijecnjak..Euklid wrote:@unda
daj radije stavi još onih nabli...
Study inspiration
- Nenia Salonitana
visekratni klon wrote:
Nable te dabogda.![]()
E, toga mi daj.![]()
![]()
idealan ambijent.
drven, masivan namještaj. <3 osvjetljenje taman po mom ukusu. <3 <3
ove lampice pored polica <3
ako ti se grlo osuši, nadohvat ruke sokići.
fotelje, kauč. <3 noći i noći bi prespavala na tom kauču. <3 <3

jel se tebi uci ili..sta?Nenia Salonitana wrote:
![]()
![]()
idealan ambijent. drven, masivan namještaj. <3 osvjetljenje taman po mom ukusu. <3 <3 ove lamice pored polica <3
ako ti se grlo osuši, nadohvat ruke sokići.![]()
fotelje, kauč. <3 noći i noći bi prespavala na tom kauču. <3 <3
A više manje...a unda wrote: ..ispovjest kako je majti dosao do nabli..
Još fali par djelova, al to je više manje to.
Ma šta da riješin? Onu brljotinu? Manje ti i miki skupa izlaprdate nego šta je ono...a unda wrote: aj ti rijesi onu funkciju sta sam je stavio..![]()
kako glasi ona funkcija, a lolo?
..pa aj kad je brljotina, aj, nacrtaj je caskom. os hint?MightyMe wrote: A više manje.
Još fali par djelova, al to je više manje to.
Ma šta da riješin? Onu brljotinu? Manje ti i miki skupa izlaprdate nego šta je ono.
- Nenia Salonitana
uči mi se između ostalog i to...a unda wrote:
jel se tebi uci ili..sta?![]()
-
visekratni klon
Da, vidi se od malih nogu ta predispozicija. Ja sam piskarala od malih nogu, recimo.MightyMe wrote:
Pa ne baš egzaktno.
Prva sjećanja su mi vezana sa žicama, strujom, baterijama, rastavljanjem do jedne igračke da vidim kako funkcionira, u većini slučajeva i nemogućnosti sastavljanja iste. To me fasciniralo dok nisam ugledao kompjuter. E to mi je bilo čudesno. Veći dio djetinstva sam sanjao postat programer jer me jednostavno fasciniralo da klikneš botun i kompjuter nešto napravi. Uglavnom nisam imao ideju što bi programirao, ali me pomisao okupirala. To me mučilo sve negdje do 2008., kada sam bio 8. razred i kad sam odlučio naučit programirat. I naučio sam se. To znanje je eksponencijalno raslo, ali paralelno uz to su mi se opet vratile one žice i raznorazne dodatne gluposti. Pa sam se tako malo mislija i izabra ovo.
Šta se tiče društvenih znanosti, okružen sam od kad sam bio mali dečec. Mater me čuvala i držala repeticije pa san tako skoro i progovorija engleski. A i učila me pivat na engleski. Srića da tad nije bilo toliko kamera i sranja jer bi još neko ima traume od toga
Ima još kod mene društvenjaka i umjetnika, al ja nisan taj. Iako me često zanimaju takve stvari pa se satima znam udubit u čitanje raznoraznih zakona i gluposti, razlika anglosaksonskog i ovog našeg prava i tako to. A jezici mi ovako idu, rekla meni ova profesorka iz latinskog da se vidi da iman nos. A i mater. Dosta me nekad zanima etimologija nekakvih riči i izraza, zanimaju me raznorazni jezici pa na takve stvari potrošin nebulozne količine vrimena. A od svih predmeta, samo san hrvatski u srednjoj ima 3.
Nisu meni prirodne znanosti bile dosadne kad bih ih razumjela
Jezike, imala sam i ja talenta, ali lijenost, lijenost...
Fizika je više kul nego programerstvo.
Nisi izdrža
Uglavnom, vidilo se da je nešto sumnjivo jer ima 500 zagrada i svaka množi svaku. To će ti reć da možeš problem rastavit na miljun malih jer je s desne strane 0. Ako je bilo koja od tih jednaka 0, sve pobije. Znači uzmeš jednu po jednu zagradu i izjednačiš s 0. Tjedan dana posli, dobiješ ovo.
-
visekratni klon
I opet gusce. Vas dva starca ste sigurno imali profe nad kojima ste slinili.
Čim vas ova tema asocira na guzice.
To je i meni problem s jezicima.visekratni klon wrote:
Da, vidi se od malih nogu ta predispozicija. Ja sam piskarala od malih nogu, recimo.![]()
Nisu meni prirodne znanosti bile dosadne kad bih ih razumjelaali nisu mi bile ljubav.
Jezike, imala sam i ja talenta, ali lijenost, lijenost...Htjela me profa talijanskog metlom otjerat na taj faks, ali eto. Jezike stalno treba obnavljati.
Fizika je više kul nego programerstvo.
-
visekratni klon
Da. Kad sam bila prisiljena raditi ih tijekom godine, super je išlo. Al ovako sama... :zijev:MightyMe wrote:
To je i meni problem s jezicima.
..a nisam htio da se mucis, da trazis okolo grafik kalkultore, pa onda sve ono ic tipkat..sta ja znam, mozda te uvatilo ic tipkat sve ono..MightyMe wrote: Nisi izdrža
Uglavnom, vidilo se da je nešto sumnjivo jer ima 500 zagrada i svaka množi svaku. To će ti reć da možeš problem rastavit na miljun malih jer je s desne strane 0. Ako je bilo koja od tih jednaka 0, sve pobije. Znači uzmeš jednu po jednu zagradu i izjednačiš s 0. Tjedan dana posli, dobiješ ovo.
-
visekratni klon
Unda, što si ti studirao? Imam neki dojam da je tu bilo više stvari. 
Više manje je sve tako.visekratni klon wrote:
Da. Kad sam bila prisiljena raditi ih tijekom godine, super je išlo. Al ovako sama... :zijev:
Ma je, nisan toliko popizdija...a unda wrote: ..a nisam htio da se mucis, da trazis okolo grafik kalkultore, pa onda sve ono ic tipkat..sta ja znam, mozda te uvatilo ic tipkat sve ono..
- Nenia Salonitana
ili knjižničarku.visekratni klon wrote:I opet gusce. Vas dva starca ste sigurno imali profe nad kojima ste slinili.Čim vas ova tema asocira na guzice.

pa ono, vidi se da je nacitana. i da je zavrsila u roku.Nenia Salonitana wrote: ili knjižničarku.
[img/]http://www.paigeturnah.com/blog/wp-cont ... rarian.jpg[/img]
-
- Information
-