Ne.MightyMe wrote: Je, stvarno misliš da će ti reć.
Ova je Euklidova.Nenia Salonitana wrote: ili knjižničarku.
Undina je ova:
Ne.MightyMe wrote: Je, stvarno misliš da će ti reć.
Ova je Euklidova.Nenia Salonitana wrote: ili knjižničarku.
Da, to je nova riječ. Eto ti nabla...a unda wrote:
kako se to danas zove? nije autoportret nego..selfi, selfi se zove..![]()
eto tebi nabla...visekratni klon wrote:
Da, to je nova riječ. Eto ti nabla.

pa sve je ontopik, sta seksi cet, sta..visekratni klon wrote:Kako ja ništa više ne čitam, odakle ti to?![]()
Lipo bome, lipo, od teme ste mi napravili seks čet.
Nisi nikad dovršio onaj nastavak na ljisu što se nenia nadala da oš.
Di si to shvatio, danas sam učila...a unda wrote: pa sve je ontopik, sta seksi cet, sta..
pa sta ja znam..ja sam shvatio da ti se vise ne da citat, ucit, ne znam..
koji nastavak? a ono kad je isla pit vode pola sata..da, to je to..
..ne, ne..to je samo za odlikase i za one koji studiraju.. kao inspiracija. ti si svoje odstudirao, pusti nas da i mi to..ne znam, prevalimo preko ledja ili kako se to vec kaze..Euklid wrote:ufff, sexy knjižničarka s naočalama...![]()
dajte još tih nabli, mislim da kužim pomalo o čemu se tu radi a u početku mi se činilo jako komplkicirano...
Ti si rebambio s godinama i s nama. Prije si nama studentima davao savjete, a sad ti studiraš s nama...a unda wrote: ..ne, ne..to je samo za odlikase i za one koji studiraju.. kao inspiracija. ti si svoje odstudirao, pusti nas da i mi to..ne znam, prevalimo preko ledja ili kako se to vec kaze..
ucila si?visekratni klon wrote:
Di si to shvatio, danas sam učila.![]()
![]()
Da, taj nastavak.![]()
Ništa nije ontopik. Osim ako ste studirali na seksualnim akademijama.
Sutra...a unda wrote: ucila si?..aj, neka. ali sad opet ides ucit, jelda? kaces ako nes sad?
Meni si više pario ko profesor u penziji...a unda wrote: pa da.. davao dam savjete kolegama sa nizih godina..
ma, to je samo iskustvo, kakva penzija..visekratni klon wrote:
Sutra.![]()
Sad idem leć još uru dvi.
Meni si više pario ko profesor u penziji.
Čudan si mi odjednom...a unda wrote: ma, to je samo iskustvo, kakva penzija..
pa sutra je za sat i po.
uostalom, kad se ono misa sat..misa dan? jel to vec bilo u ovu subotu il ce u sljedecu..il onu jos iza?
jesi ju čuo?visekratni klon wrote: Nisi nikad dovršio onaj nastavak na ljisu što se nenia nadala da oš.
Za tu krizu nikad nije kasno.visekratni klon wrote:
Čudan si mi odjednom.![]()
Kao da se oćeš podmladiti. Pa nisi valjda u krizi srednjih?Tako kasno?
Stitch wrote:
Za tu krizu nikad nije kasno.![]()
Mladi komadi, nova odjeća, novi auto (dobro, Unda bi imao novo auto), nova frizura... Jebote, pa tko već od petnaeste ne bi imao krizu srednjih godina?
nije za zdravlje dobro tako rano početi uzimati plave tabletice.Stitch wrote:
Mladi komadi, nova odjeća, novi auto (dobro, Unda bi imao novo auto), nova frizura... Jebote, pa tko već od petnaeste ne bi imao krizu srednjih godina?
Unda nabavlja novi aparat i police za mačke. Gle čuda.Stitch wrote:
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 1 guest