Joj kako bi ti ja zvala ženu da te nalupa.miky0 wrote:
Stvarno![]()
seks na ex..
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Sad sam ga zaplašila gore nego kao dlesar. 
Ma pusti ti moju zenu na miru. Veze nas samo list papiravisekratni klon wrote:
Joj kako bi ti ja zvala ženu da te nalupa.Sori, pod dojmom sam nevezano za tebe, zbog takvih što ozbiljno to misle. Joj joj. Sve žene zvat, sve namlatit.
-
visekratni klon
Tako je jedno društveno biće meni objašnjavalo ovo ljeto iako ga ja ne bih htjela i da nema ženu i "ja sam samo prijatelj" dok ga nisam torpedirala nekidan iz inboxa pa se ne može pomiriti s tim. A bebu ima doma.miky0 wrote:
Ma pusti ti moju zenu na miru. Veze nas samo list papiraaj dobro, ima jos stvari. Sta u konacnici nista ne znaci da ja upoznan neku novu prijateljicu. Ljudi su drustvena bica, zasto se zatvarat u 4 zida
Kako te nije sram to reć da vas veže samo papir?
-
visekratni klon
Svi ti koji se nude okolo imaju...a unda wrote: ..ima zenu zmaja..
a da je nju bilo ovdje dovest?
Ja sam mu davno rekla da je dovede.
A sad bi ti da ja tumacim smisao zivotavisekratni klon wrote:
Tako je jedno društveno biće meni objašnjavalo ovo ljeto iako ga ja ne bih htjela i da nema ženu i "ja sam samo prijatelj" dok ga nisam torpedirala nekidan iz inboxa pa se ne može pomiriti s tim. A bebu ima doma.![]()
Kako te nije sram to reć da vas veže samo papir?Seksate se. Jao, ne staj mi na živac, ne staj.
Pa da me pribijevisekratni klon wrote:
Svi ti koji se nude okolo imaju.Trtljaju okolo gluposti, a kad žena kaže, nema ni zuc, suzne okice, na koljena.
![]()
Ja sam mu davno rekla da je dovede.![]()
-
visekratni klon
Eto, rekla sam ja u kom grmu leži zec. Ti da nađeš ljubavnicu, tebe bi žena odvela na Marjan i zavezala za drvo dok se ne opametiš. Mislim, samo dajem ideje, da se nađe, ako ovo pročita.miky0 wrote:
Pa da me pribije
Al vabi vas to, znate da ne smijete jer bi dobili batina, ali ne da vrag mira. I bog stvori internet dana sedmog.
visekratni klon wrote:
Eto, rekla sam ja u kom grmu leži zec. Ti da nađeš ljubavnicu, tebe bi žena odvela na Marjan i zavezala za drvo dok se ne opametiš...
mogu zamislit mikija na marjanu vezanog za drvo kako vice..zoka je kriv..
-
visekratni klon
Zato jer ja ne idem na kave sa zauzetima/oženjenima. Ono, ne idem. S godinama mi je postalo žao i tih žena.miky0 wrote:
A sad bi ti da ja tumacim smisao zivotaJbg, to sta ja ubraceni jesu ubraceni, ne znaci da trebaju bit diskriminirani. Zasto te ne bi upozna, ako mi je to zelja. Aj zasto
Druga je priča ako znam da je netko normalan tj. normalan prema svojoj ženi/curi i nema nikakvih namjera, a ni primisli. Ali to kod tebe nije slučaj.
-
visekratni klon
..a unda wrote:![]()
mogu zamislit mikija na marjanu vezanog za drvo kako vice..zoka je kriv..![]()
Oplakah.
Pazi ti sirotanâ...a unda wrote:![]()
..sloboda ozenjenima!..dole diskriminacija ozenjenih!
![]()
Kako znas? Stvarno nisam, bas sam se zelio s tobom prijateljski druzit. Ja inace bas vjerujem u musko-zenska prijateljstvavisekratni klon wrote:
Zato jer ja ne idem na kave sa zauzetima/oženjenima. Ono, ne idem. S godinama mi je postalo žao i tih žena.![]()
Druga je priča ako znam da je netko normalan tj. normalan prema svojoj ženi/curi i nema nikakvih namjera, a ni primisli. Ali to kod tebe nije slučaj.
-
visekratni klon
I ja vjerujem. Ali ne s vama diskriminiranima.miky0 wrote:
Kako znas? Stvarno nisam, bas sam se zelio s tobom prijateljski druzit. Ja inace bas vjerujem u musko-zenska prijateljstva![]()
..pa bi ti njoj dao pit jedno dvilitre onog svog vina, pa tamo, pa amo, pa prijatelji, pa sta ima veze.. jelda?miky0 wrote:
Kako znas? Stvarno nisam, bas sam se zelio s tobom prijateljski druzit. Ja inace bas vjerujem u musko-zenska prijateljstva![]()
A bila si obecala da ces do splita, i da cemo na picu, pa s undom na cajvisekratni klon wrote:
I ja vjerujem. Ali ne s vama diskriminiranima.
Dragoj prijateljici na usluzi..a unda wrote: ..pa bi ti njoj dao pit jedno dvilitre onog svog vina, pa tamo, pa amo, pa prijatelji, pa sta ima veze.. jelda?
-
visekratni klon
Da. Ključna riječ je unda.miky0 wrote:
A bila si obecala da ces do splita, i da cemo na picu, pa s undom na caj
Ali šta ti i ja imamo radit nasamo, a?
-
visekratni klon
Nisam ja znatiželjna oko toga, nimalo...a unda wrote: ..eto, miki vec pobjedjuje. znatizelja, stas..![]()
Pa nije da bi bili sami u hotelskoj sobivisekratni klon wrote:
Da. Ključna riječ je unda.Nisam rekla da se u društvu ne nalazim. Ili šta ja znam trkeljaški neki miting.
![]()
Ali šta ti i ja imamo radit nasamo, a?
-
- Information
-