seks na ex..
vidi..kad padnes, na podu si. kad si na podu, mora se zapet za tebe. a padnes jer se slozis na pod. kako ne razumijes..visekratni klon wrote:
Pa ja velim zašto oženjeni zapnu za me, a ti kažeš da padnem. Zajebavaj se ti, ali meni to uvreda.
-
visekratni klon
Je, složim se od vrhunske spike...a unda wrote: vidi..kad padnes, na podu si. kad si na podu, mora se zapet za tebe. a padnes jer se slozis na pod. kako ne razumijes..
Pa sta se odma ljutis? Da ja mislim kako si ti laka cura, al bi se vrtija oko tebevisekratni klon wrote:
Pa ja velim zašto oženjeni zapnu za me, a ti kažeš da padnem. Zajebavaj se ti, ali meni to uvreda.
-
visekratni klon
E, to je drugo što me raspizdi totalno. Svi imate istu spiku, identičnu. Ovaj što sam ga otpilila jer mi je glumatao prijatelja, a ja takve aranžmane ne volim, je rekao da je meni upao u inbox jer nisam laka.miky0 wrote:
Pa sta se odma ljutis? Da ja mislim kako si ti laka cura, al bi se vrtija oko tebe![]()
Ma zamisli ti to, ne samo što bi ljubavnicu nego bi još neku koja nije laka. Koja dvostruka mjerila.
pa pusti ti njega. sta si se uzivila..visekratni klon wrote:
E, to je drugo što me raspizdi totalno. Svi imate istu spiku, identičnu. Ovaj što sam ga otpilila jer mi je glumatao prijatelja, a ja takve aranžmane ne volim, je rekao da je meni upao u inbox jer nisam laka.
Ma zamisli ti to, ne samo što bi ljubavnicu nego bi još neku koja nije laka. Koja dvostruka mjerila.![]()
-
visekratni klon
Zato jer sam cijeli dan ljuta, ne u vezi mikija nego nekog tko me dugo gnjavio...a unda wrote: pa pusti ti njega. sta si se uzivila..
Nastavite.
Ja ti nisam taj, i viruj mi, prominila bi misljenje o meni miljun postovisekratni klon wrote:
E, to je drugo što me raspizdi totalno. Svi imate istu spiku, identičnu. Ovaj što sam ga otpilila jer mi je glumatao prijatelja, a ja takve aranžmane ne volim, je rekao da je meni upao u inbox jer nisam laka.
Ma zamisli ti to, ne samo što bi ljubavnicu nego bi još neku koja nije laka. Koja dvostruka mjerila.![]()
-
visekratni klon
Opet sam sebi skačeš u usta. Sve si ti samo da pristanem.miky0 wrote:
Ja ti nisam taj, i viruj mi, prominila bi misljenje o meni miljun posto
-
visekratni klon
Zmaju, reci mu koliko sam ružna, kumim te.Zmaj021 wrote:
eee..
Sta rec?Zmaj021 wrote:
jebo ti frajera koji ne mere reć ženi..
misterija mi je kako se taki mogu ikome svidjet..
-
visekratni klon
Nije prošlo. Došao je gnjavit i dalje na moj teritorij. I onda smo ga nas par oprale, al boli njega džon, doće opet...a unda wrote: ..e pa sad te vise ne gnjavi. proslo je. uzivaj..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
a jesi ti rekao ženi da si muvao exacu?Zmaj021 wrote:
jebo ti frajera koji ne mere reć ženi..
misterija mi je kako se taki mogu ikome svidjet..
nisi.
e, pa zato joj se nisi ni dopao bit će...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pristat ces, vidit ces. Jednomvisekratni klon wrote:
Opet sam sebi skačeš u usta. Sve si ti samo da pristanem.
-
- Information
-