Kako me živcira...
-
jednokratni klon
Neka bagra napravila tulum. Sad ću morat čepiće stavljat, a ionako me glava boli. Jebo ih pas u četvrtak.
- Nenia Salonitana
mislim da me lovi prehlada. osjećam promjene u sinusima.
a uskoro će i menga.

da mi ne trebaju jajnici zbog hormona, odavno bi bili povađeni.
a uskoro će i menga.
da mi ne trebaju jajnici zbog hormona, odavno bi bili povađeni.
Ne znas sta propustasjudolino wrote: Ja nit mogu, nit imam volje.
A moga si pogledat temu svih tema koju moderira unda
-
jednokratni klon
Pazi ti to, u dva ujutro doći u šupu s drvima, alatom, pitarima i to ići prevrtati i vaditi. Susjed pijanac. Ne onaj ludi nego onaj drugi ludi. To mu je noćni izlazak subotom i to s onom histeričnom glupačom koja je neko vrijeme bila njegova podstanarka i lumpali su skupa s ugljanašem cijele dane. I sad je došao kao fol davati ovoj pitare, alate, daske, valjda joj fali.
I ona naravno se dere iz petnih žila. Iako im gore spavaju turisti. I uzela pitar pa vodu prljavu izlijeva po dvorištu. A on išao potom povraćati po dvorištu.
Ej, eutanazija je milosrdan čin.
Ja zbilja, bez pretjerivanja, ne znam zašto se neki ljudi rode. Valjda da druge muče, živciraju i samo zato njihovo otužno postojanje biva.
Taj lik u životu nije ništa napravio, ništa ga nije zanimalo, samo stoji i postoji i da, ujebao je jedno dijete. I ovako se smuca po dvorištu i po danu i po noći i zajebava. A ona ima 40 godina i kao klinka od 15 godina se s njim povlači po dvorištu i kesi.
Jebote.
I ona naravno se dere iz petnih žila. Iako im gore spavaju turisti. I uzela pitar pa vodu prljavu izlijeva po dvorištu. A on išao potom povraćati po dvorištu.
Ej, eutanazija je milosrdan čin.
Ja zbilja, bez pretjerivanja, ne znam zašto se neki ljudi rode. Valjda da druge muče, živciraju i samo zato njihovo otužno postojanje biva.
Taj lik u životu nije ništa napravio, ništa ga nije zanimalo, samo stoji i postoji i da, ujebao je jedno dijete. I ovako se smuca po dvorištu i po danu i po noći i zajebava. A ona ima 40 godina i kao klinka od 15 godina se s njim povlači po dvorištu i kesi.
Jebote.
- Nenia Salonitana
povraćat po dvorištu.
i kod mene kaos. nije hićo bio lud dok je predlagao...
i kod mene kaos. nije hićo bio lud dok je predlagao...
- Nenia Salonitana
rojevi komaraca, nekakvi omamljeni. svejedno me živcira njihovo letanje oko moje glave.
-
jednokratni klon
Imam strašnu sinusnu glavobolju. Ok, ne strašnu kao kad imam akutnu upalu, ali dovoljno da me ometa i da pizdim.
Danima već.
Tablete ne pomažu i sve mi ide na kurac. A babine konjske neću uzimat.
Danima već.
Tablete ne pomažu i sve mi ide na kurac. A babine konjske neću uzimat.
- Nenia Salonitana
jesi probala s inhaliranjem?
u čaj kamilice nakapaj par kapi eteričnog ulja eukaliptusa. dok ga ne nabaviš, probaj samo s čajem.
http://alternativa-za-vas.com/index.php ... v-prehlade
u čaj kamilice nakapaj par kapi eteričnog ulja eukaliptusa. dok ga ne nabaviš, probaj samo s čajem.
http://alternativa-za-vas.com/index.php ... v-prehlade
- Nenia Salonitana
ili si ovo kupi. tu imaš kombinaciju eteričnih ulja za snifanje.
http://www.mojaljekarna.hr/nos-i-disni- ... DLhm_l_tPc
http://www.mojaljekarna.hr/nos-i-disni- ... DLhm_l_tPc
- Nenia Salonitana
neki susjedski degenerik koji je motornom pilom pilio drva oko 8h.
potvrda o nekažnjavanju je zapravo potvrda da se o tebi trenutno ne vodi kazneni postupak, a gdje sam ja još od traženja posla.... to mi se motalo po glavi kad me probudio ujutro. šakama naučit kulturi.
stara koja bi valjda crkla da se milimetar pomakne od svoje ustaljene rutine, nakon doručka - čišćenje.
žali bože što sam učila kad jedva da sam nešto odspavala.
stara koja bi valjda crkla da se milimetar pomakne od svoje ustaljene rutine, nakon doručka - čišćenje.
žali bože što sam učila kad jedva da sam nešto odspavala.
- Nenia Salonitana
divan, jesenski dan...idilu narušava zvuk jebene mješalice.
obiteljske kuće koje su na prodaju obično završe kao stanovi na 4 kata. jebem vam mater u što mi kvart pretvarate, degenerici jebeni i degenerično nepostojanje urbanističkog plana.
kao da nam se nije dovoljno bosančerosa nastanilo, ajmo im svima omogućiti da svoju novu postojbinu osnuju ovdje.
obiteljske kuće koje su na prodaju obično završe kao stanovi na 4 kata. jebem vam mater u što mi kvart pretvarate, degenerici jebeni i degenerično nepostojanje urbanističkog plana.
kao da nam se nije dovoljno bosančerosa nastanilo, ajmo im svima omogućiti da svoju novu postojbinu osnuju ovdje.
- Nenia Salonitana
susjedi.
nećete još dugo, doći će uskoro prvi mraz i magle.
nećete još dugo, doći će uskoro prvi mraz i magle.
-
visekratni klon
Opet imam pušača u susjedstvu. Jedan student, podstanar. Lijepo nasloni ruku na prozor i dimi vani, prema gore, meni u sobu.
Treba zabraniti ljudima da puše u dvorištima i na prozorima. :lastan: Dimi sebi u kući kad ti je tako dobro. Ok, licemjerna sam jer sam svojedobno pušila na prozoru, ali čekaj, ja nikome nisam smetala i nikome nije išao dim.
Treba zabraniti ljudima da puše u dvorištima i na prozorima. :lastan: Dimi sebi u kući kad ti je tako dobro. Ok, licemjerna sam jer sam svojedobno pušila na prozoru, ali čekaj, ja nikome nisam smetala i nikome nije išao dim.
- Nenia Salonitana
5 riječi. srednji vijek. noćna posuda. prozor.

-
visekratni klon
Nenia Salonitana wrote:5 riječi. srednji vijek. noćna posuda. prozor.![]()
..mislim, ono.. necu komentirat. ono, necu, eto.. da nikom nije isao dim..visekratni klon wrote:Opet imam pušača u susjedstvu. Jedan student, podstanar. Lijepo nasloni ruku na prozor i dimi vani, prema gore, meni u sobu.
-
visekratni klon
A kome je išao, bogati?..a unda wrote: ..mislim, ono.. necu komentirat. ono, necu, eto.. da nikom nije isao dim..![]()
Ubit ću te. Zar i ti???
-
visekratni klon
Editirala sam...a unda wrote: ..ono, ne zanima me. kujis.. ne za ni ma me..![]()
Šta se pačaš ako te ne zanima? Ja ne znam šta je tebi, mnogo si perverzan u zadnje vrijeme. Ne sviđa mi se to, ne sviđa.
ne znam sta si editirala. tebi su samo neke perverzije po glavi. di ti to vidis?visekratni klon wrote:
Editirala sam.
Šta se pačaš ako te ne zanima? Ja ne znam šta je tebi, mnogo si perverzan u zadnje vrijeme. Ne sviđa mi se to, ne sviđa.
-
- Information
-