Abortus u "sekularnoj" državi
-
visekratni klon
Ne znam za tebe, ali ovo mi je nije tema za sprdnju. Neću dalje komentirat, ti izvoli slobodno.
-
visekratni klon
Da, ja nikad ne kužim tvoj vrhunski humor.Zmaj021 wrote:
jebga kad nisi skužila..
-
visekratni klon
Prva sam počela što ozbiljno pišem o valjda najozbiljnijoj temi za sve žene, poslije silovanja, a ti se tu sprdačiš? Gle, nije mi dan, zaobiđi.Zmaj021 wrote:
pa nije na prvu.. mah.
uostalom, prva si počela
-
visekratni klon
Jesam, da. I ti si. Ne želim da dalje spamam temu, dosta.Zmaj021 wrote:
gruba si.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Šta ih ministar ne razjuri u 3 pičke mile matere.
Neš radit posao za koji si plaćen? Fino, evo ti knjižica i odi to reci privatniku da neš...
U roku 24 sata bi skužili da nisu baš dobro razumjeli šta im je savjest govorila...
Neš radit posao za koji si plaćen? Fino, evo ti knjižica i odi to reci privatniku da neš...
U roku 24 sata bi skužili da nisu baš dobro razumjeli šta im je savjest govorila...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Tu se slažem, u potpunosti. Samo, čini mi se da bi Vlada pala brže od svjetlosti. Ali ako treba pasti na tome, neka padne. Ionako je marionetska. Pravu vlast ima taj koji je doveo do ove situacije. Pa nek je ima. Fine with me.Euklid wrote:Šta ih ministar ne razjuri u 3 pičke mile matere.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
E, da pala bi... baš...
Pala bi zbog abortusa, pala bi zbog zdravstvenog odgoja, pala bi zbog svake pizdarije po tebi i undi...
Koji su kurac uopće došli ak su nesposobni za bilo koji rez?
Da nam potroše uzalud 4 godine i unazade nas za još 8?
Debili nesposobni... jebo me pas ak im polovici mamice ne ispuhuju nos jer ne znaju sami...
Pala bi zbog abortusa, pala bi zbog zdravstvenog odgoja, pala bi zbog svake pizdarije po tebi i undi...
Debili nesposobni... jebo me pas ak im polovici mamice ne ispuhuju nos jer ne znaju sami...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Nije ni u jednoj bolnici abortus 'zabranjen'. Nego u toj konkretnoj za koju si čula, naprosto više nema nijednog ginekologa koji je to voljan napraviti. Na koji način su genijalni novinar i ona koza iz nekakve ženske mreže to nazvali 'zabranom pobačaja', vjerojatno nije ni njima samima jasno.visekratni klon wrote:Evo, čitam na fhr da je u jednoj od bolnica konačno i zabranjen. Mali korak za liječnike, veliki korak za Hrvatsku. Ajmo, Hrvatska, to, satari posljednje ostatke socijalizma.![]()
To kao da ja kažem da je u nekoj automehaničarskoj radionici 'zabranjeno farbanje automobila' - zato što eto ta radionica više ne pruža tu uslugu. Kako divan primjer orvelovskog novogovora.
Pitam se živimo li mi u istom kozmosu.visekratni klon wrote:Nitko ne može zaustaviti to ludilo. Uostalom, većina to želi, većina navija za to. Sve ostalo je puhanje u vjetrenjače par budalastih idealista. Idealizam, zapravo utopija je misliti da idemo ka nekom građanskom društvu. Idemo u teški katolički totalitarizam, zapravo već jesmo tu, ali nisu još sve tehnikalije riješene.
Jesi li svjesna da upravo vjerski fundamentalisti razmišljaju u kategorijama 'oličenja zla'?visekratni klon wrote:Za mene je svatko tko podržava te neke stvari jednostavno oličenje zla. Došla sam do toga da ih više ne promatram drukčije uopće, ne nalazim razloge ni olakotne okolnosti jer bi to bila ludost, nalaziti olakotne okolnosti nekome tko ti naočigled oduzima prava.
Da bar je moj glavni problem taj da mi nekakva lokalna okolina nije po volji.visekratni klon wrote:Živjeti u ovoj kvazidržavi, tužna je rabota. Ostariti u njoj, tragedija. Da, dramatiziram malo, neću spomenuti veleizdaju, ne brinite.![]()
Ali ono, tužna sam. Ne vidim prostora boljitku. Jači su.
-
visekratni klon
Pa i ja se pitam koji su kurac došli. Bilo bi daleko bolje da smo odmah crno na bijelo dobili vlast kakvu zapravo zaslužujemo i da se prestanemo lagati jer ovo više nema smisla.Euklid wrote:E, da pala bi... baš...
Došli su da se hdz oporavi, eto zašto. Morali su doći.
Ja bih voljela da nisu došli. Narod bi možda morao biti prisiljen pogledati hdz kakav jest i punom sviješću odlučiti da žele da ih vodi dalje. Ovako nikad nećemo znati. Izgubljeno vrijeme.
-
visekratni klon
Nodense, ako misliš da ću te čitati na ovoj temi, a nekmoli odgovarati, onda baš i nisi naročito racionalan.
..e, s tim se slazem. neka padne odmah, pa neka se zna na cemu smo. a ovi se ufurali vadit tudje vruce krumpire iz vatre. ma za koga?visekratni klon wrote:
Tu se slažem, u potpunosti. Samo, čini mi se da bi Vlada pala brže od svjetlosti. Ali ako treba pasti na tome, neka padne. Ionako je marionetska. Pravu vlast ima taj koji je doveo do ove situacije. Pa nek je ima. Fine with me.
ono, pa i neka im. sad im je valjda napokon jasno s kim i cim imaju posla.. valjda, kazem, valjda..
-
visekratni klon
Kurac im je jasno...a unda wrote: ..e, s tim se slazem. neka padne odmah, pa neka se zna na cemu smo. a ovi se ufurali vadit tudje vruce krumpire iz vatre. ma za koga?
ono, pa i neka im. sad im je valjda napokon jasno s kim i cim imaju posla.. valjda, kazem, valjda..
Za sve što se sad desi, još desetljeće će se kriviti sdp.
Ne bi pala vlada zbog toga, ne vjerujem. Vecinu ljudi boli k za ista pa tako i za to.
Nemaju muda i to je to. Vlada, jel.
Kad sam vidjela tu vijest i raspizdila se, komemtirala sam zgrozeno to dvjema kolegicama, a one su se samo nasmijale he he sta ces
A nisu katolibanke
Uzas. Ovakva me sranja raspizde i plase tri put vise nego bankrot i ne znam kakva pljacka u sanaderovoj maniri
Nemaju muda i to je to. Vlada, jel.
Kad sam vidjela tu vijest i raspizdila se, komemtirala sam zgrozeno to dvjema kolegicama, a one su se samo nasmijale he he sta ces
A nisu katolibanke
Uzas. Ovakva me sranja raspizde i plase tri put vise nego bankrot i ne znam kakva pljacka u sanaderovoj maniri
-
visekratni klon
I mene. Jer se radi o direktnim pravima, direktnom napadu.
Pala bi. "Prokazali" bi je do kraja kao crvenu sotonu, što već igra ovih dana u hdzkaptol krugovima dok trljaju masne ručetine i smiju se narodu. Pala bi tako što bi bili prijevremeni izbori jer atakira naše vrijednosti, otpušta radnike, blabla. A onda bi Karamarko vratio stvari na staro.
Pala bi. "Prokazali" bi je do kraja kao crvenu sotonu, što već igra ovih dana u hdzkaptol krugovima dok trljaju masne ručetine i smiju se narodu. Pala bi tako što bi bili prijevremeni izbori jer atakira naše vrijednosti, otpušta radnike, blabla. A onda bi Karamarko vratio stvari na staro.
Tema je javna. Ti nešto napišeš, ja odgovorim. Nisam ti upao u inbox da se držiš k'o nekakva dama koju siledžije napastuju.visekratni klon wrote:Nodense, ako misliš da ću te čitati na ovoj temi, a nekmoli odgovarati, onda baš i nisi naročito racionalan.
Nije bitno hoćeš li ti čitati i odgovarati, bitno je da na tvoj post, postoji i moj odgovor. Ako nećeš ti čitati, možda netko drugi hoće - meni svejedno.
Da vlada reagira na ovakve stvari odmah i kako spada i samim time objasni ljudima probleme i kritizira takav svjetonazor, pobrali bi bodove. Ne, nego oni ckome kao da ih se ne tice. Onda pocme markic bozanic propaganda i tek se onda oni sjete nesto izmotavat da ispadaju smijesni.
A dotle su ovce vec zavedene.
-
visekratni klon
Uopće se ne ponašam kao damanodens wrote:
Tema je javna. Ti nešto napišeš, ja odgovorim. Nisam ti upao u inbox da se držiš k'o nekakva dama koju siledžije napastuju.
Nije bitno hoćeš li ti čitati i odgovarati, bitno je da na tvoj post, postoji i moj odgovor. Ako nećeš ti čitati, možda netko drugi hoće - meni svejedno.
Nikad mi neće biti jasno zašto izvjesne... individue, toliko 'raspizdi' takav jedan događaj.Beau wrote:Kad sam vidjela tu vijest i raspizdila se, komemtirala sam zgrozeno to dvjema kolegicama, a one su se samo nasmijale he he sta ces![]()
![]()
A nisu katolibanke
Evo, ex tvrdi da je to zato što je 'strah da neće moć napravit pobačaj ako je netko siluje'. Koji je točno tvoj razlog, ako smijem pitati? Nešto slično, 'što ako me netko siluje'? Ili što zapravo generira takvu reakciju?
Na stranu što bi se dalo razmatrat pitanje kolika je vjerojatnost da te netko siluje (i da baš od tog slučaja ostaneš trudna), nasuprot, npr. vjerojatnosti da doživiš nesreću u prometu. I dalje ostaje pitanje, na koji način činjenica da u nekoj državnoj bolnici više ne pružaju uslugu pobačaja, utječe na to. Koliko sam upoznat, pobačaj je i dalje legalan; čak i u nekim državnim klinikama, a kamoli u privatnim.
-
visekratni klon
Hm, misliš da bi pobrali bodove? Sjeti se ZO-a. Ljudi koji su nekad tobože bili umjereni su se pokazali kao ekstremi.Beau wrote:Da vlada reagira na ovakve stvari odmah i kako spada i samim time objasni ljudima probleme i kritizira takav svjetonazor, pobrali bi bodove. Ne, nego oni ckome kao da ih se ne tice. Onda pocme markic bozanic propaganda i tek se onda oni sjete nesto izmotavat da ispadaju smijesni.
Mislim da bi ih većina nazvala vladom ubojica i tako to.
Što naravno nije razlog da se ponašaju kao pičke. To je njihov svjestan izbor.
Da. Radje propast ekonomije, nego svjetonazoravisekratni klon wrote:I mene. Jer se radi o direktnim pravima, direktnom napadu.
.
-
- Information
-