Referendumi: Škoti, Katalonci, Flamanci, Krimci...
-
visekratni klon
Svaki put Orah čitam kao Oprah, ne mogu si pomoći. 
Zato što sam ustanovio da mi premijer pokušava uvaliti muda pod bubrege. Milijarde koje same niču iz prezaduženih autocesta. Mirovinski fondovi koji na fantomski način postaju koncesionari i osiguravaju mi mirovinu. Sredstva koja se time oslobađaju i usmjeravaju u izgradnju Pelješkog mosta. Malo previše pa da je i s Bagom...a unda wrote: ali ne razumijem zasto je tebe to punukalo potpisat?
mislim, zaista me zanimaju ne motivi, ali ocito je to bio triger neki. meni to nikada ne bi bio triger..npr, jebemese za peljeski most..
i kud bas most, zasto most? zar nema boljih rjesenja..ono, da ne kazem..optimalnijih? starteskijih cak..
Ko je taj?karambol wrote:Tko se sjeća Hansa Van Den Broeka? Mislim da je to bio on...ima li još koji niskozemac koji se motao ovuda devedesetih i zamjerao Franji?![]()
ma ono, svi misle da tu ima neka posvecenost, urota, kurcipalci..ali da ima igrica, ima. da ima zajebavanja, ima..karambol wrote:
Nije to misterioznost. iskustvo je to promatrača koji već zna kamo bi se moglo krenuti kotrljati klupko...
cak ima i zajebavanja sindikata..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pa rekla je Holyca. S vjerodostojnim SDP-om koji se drži Plana21.visekratni klon wrote:
A s kim će ti Orah koalirati?
Zna se ko je glavna prepreka tome...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Ufff, dobro da nisam gledao.Pero wrote: Zato što sam ustanovio da mi premijer pokušava uvaliti muda pod bubrege. Milijarde koje same niču iz prezaduženih autocesta. Mirovinski fondovi koji na fantomski način postaju koncesionari i osiguravaju mi mirovinu. Sredstva koja se time oslobađaju i usmjeravaju u izgradnju Pelješkog mosta. Malo previše pa da je i s Bagom.
Pa on se stvarno odljepio. Ko tapeta...
-
visekratni klon
Šta kako meni odgovara, štas zajedljiv? Ti si tu misteriozna frajla, ne ja. Ja lanem što mi je na pameti, nažalost...a unda wrote: ma jel. ti znas sta je intima sta nije? ono, kako tebi odgovara? jel sve sto si ti pisala po forumima van te intime?![]()
.. a pa kako bi ti htio? sta bi ti htio? odakle? jebiga, sve zavisi na kojoj si strani. ao si na strani koja bi mozda mogla profitirat nekako, recimo, od te prodaje, sta li je, onda bi bio za monetizaciju, jel da?Pero wrote: Zato što sam ustanovio da mi premijer pokušava uvaliti muda pod bubrege. Milijarde koje same niču iz prezaduženih autocesta. Mirovinski fondovi koji na fantomski način postaju koncesionari i osiguravaju mi mirovinu. Sredstva koja se time oslobađaju i usmjeravaju u izgradnju Pelješkog mosta. Malo previše pa da je i s Bagom.
ono, jebete se i za nase i za ne damo, jelda?
e, pa tako je slicno i ovdje, s tim sto ova vlada zaista oce nesto napravit ne samo za sebe, ono direktno za sebe, za u dzep..
vidjet cemo sutra kad je neko drugi bude isao prodavat sta ce se i oce li se potpisivat i ko ce se bunit, ko nece..
kako se ono kaze..ko nas ne zna, skupo bi nas monetizirao..
-
visekratni klon
A to ti ne smeta, kako to?Euklid wrote:
Pa rekla je Holyca. S vjerodostojnim SDP-om koji se drži Plana21.
Zna se ko je glavna prepreka tome...
a dobro, sad sam ja misteriozna frajla. a neka. :dvisekratni klon wrote:
Šta kako meni odgovara, štas zajedljiv? Ti si tu misteriozna frajla, ne ja. Ja lanem što mi je na pameti, nažalost.
ali da ti je znat, a nes me isprovocirat..da ti je samo znat, uf. steta sto ti ne mogu rec, ali je ono..uf, puno lipih stvari ima, ali..
- Euklid
- old school
Kojo?visekratni klon wrote:
A to ti ne smeta, kako to?
Plan21 je odlična platforma za društveni i gospodarski oporavak. Da su ga se držali nikad ne bismo ni čuli za Markićku i slične spodobe.
S jednom sposobnom premijerkom poput Merkelice ili Thatcherice bez problema bi ga ispunili.
Osim toga u SDP-u još uvijek postoji masa vrlo sposobnih i poštenih ljudi.
Jedino im spočitavam što trenutno ne žele prljat ruke sa smećem...
-
visekratni klon
Ma briga me. Ko da imaš što reć uopće. Rekla sam ja već što imaš za reć. Ništa ti to mene ne zanima. Još samo fali da me time opterećuješ. Aj, muči, molim te...a unda wrote: a dobro, sad sam ja misteriozna frajla. a neka. :d
ali da ti je znat, a nes me isprovocirat..da ti je samo znat, uf. steta sto ti ne mogu rec, ali je ono..uf, puno lipih stvari ima, ali..![]()
![]()
Pa gadiš sdp, a opet ga želiš na vlasti?Euklid wrote: Kojo?![]()
Plan21 je odlična platforma za društveni i gospodarski oporavak.
S jednom sposobnom premijerkom poput Merkelice ili Thatcherice bez problema bi ga ispunili.
Osim toga u SDP-u još uvijek postoji masa vrlo sposobnih i poštenih ljudi.
Jedino im spočitavam što trenutno ne žele prljat ruke sa smećem...
-
visekratni klon
Ma šuti, samo šuti. Mislim da bi najgora stvar bila da to kažeš...a unda wrote:
- Euklid
- old school
Gadim Milanovićev SDP... al šta da se radi... njihovih 7-8% bi moglo biti odlučujuće da Karamarko ne dođe na vlast. Dobit će 2 ministarstva i to je to. Opačićka i recimo Mršić. Taj čovjek je od Koprivnice napravio mali raj a evo i Podravku je izvukao nakon što su je Polančec i bagra zamalo upropastili.visekratni klon wrote:
Ma briga me. Ko da imaš što reć uopće. Rekla sam ja već što imaš za reć. Ništa ti to mene ne zanima. Još samo fali da me time opterećuješ. Aj, muči, molim te.
Pa gadiš sdp, a opet ga želiš na vlasti?
Nije da u SDP-u nema dobrih ljudi. Samo takvi Zoku ne zanimaju jer nisu dupeuvlakači...
-
visekratni klon
Gle, nemoj mi govorit. Zabranjujem ti...a unda wrote: pa sutim. jel sta govorim?![]()
-
visekratni klon
Aj, napredujemo.Euklid wrote:
Gadim Milanovićev SDP... al šta da se radi... njihovih 7-8% bi moglo biti odlučujuće da Karamarko ne dođe na vlast. Dobit će 2 ministarstva i to je to. Opačićka i recimo Mršić. Taj čovjek je od Koprivnice napravio mali raj a evo i Podravku je izvukao nakon što su je Polančec i bagra zamalo upropastili.
Nije da u SDP-u nema dobrih ljudi. Samo takvi Zoku ne zanimaju jer nisu dupeuvlakači...
Samo da unda ne sjebe sad i kaže to što ima reć.
- Euklid
- old school
Ma tragedija je što si je SDP dozvolio takvog blefera i par njegovih poslušnika.visekratni klon wrote:
Aj, napredujemo.
Samo da unda ne sjebe sad i kaže to što ima reć.
Tragedija... al možda ipak bude sretan kraj...
-
- Information
-