pa reci joj to. tj nemoj rec prema ljudima, nego svoj dozivljaj kazi, o sebi pricaj, ne o ljudima. ili, nemoj joj rec nista.visekratni klon wrote:
Ne znam. Zbilja ne znam.
Ta osoba što sam otvorila to inače piše neke ljubavne bljuzgarije. A onda su joj se očito svi počeli zaredom ubijati, ovo je drugi put u tri mj da na to nailazim.
A ta druga što se loži na nasilje, nju sam makla i opet me našla na fejsu (jer me neko vrijeme nije ni bilo) i uredno ignoriram pp već po godine. Šta ću joj reć- neću te na fejsu jer si agresivna prema ljudima i jer keljiš crnu kroniku? Nah.
![]()
Ti valjda imaš probrano društvo.
pa imam relativno probrano drustvo, malo nas je, iako i tu ima ono, ne znam..
ali imam i listu zahtjeva dugu i sad ni ja ne znam sta cu. mislim, ne razumijem se u to, ne znam sta ljudi misle da ja tamo pisem ili.. ne znam, to je ono normalno imat liste sa po nekoliko stotina tih f frendova.
ne znam ja to hendlat, meni je to sve nekako cudno, a opet, zao mi je ljude ne pustit..a opet, mogao bih imat i nekih, ne znam, recimo komplikacijica zbog toga..
ono, ne znam, bas ne znam.. mozda je rjesenje otvorit jedno pet profila, ko zna?
ma i inace fejspuk mi je ono, bezveze..