..ma da, istina..Zmaj021 wrote:druga su to vremena bila..
ali sad, nemoj ti sa sta zajebat, kako si ti..
u tom dobu nisam ni znao šta je neugodnost.. napunio 6 i išao solo u školu.. 30 minuta pješke + bus.. probavao baterijsku lampu po groblju i takve stvari....a unda wrote: pa da, planete, sve sam ja onda znao o astronomiji. mislim, sve..jos uvijek sam onda znao vise nego danas neki akademski gradjani..
cuj, jos prije skole sam se igrao ispred kuce, ljeti i do relativno kasno u noc. mislim, s ostalom djecom.
a kad sam krenuo u skolu, nije bas bilo najblize, tj nije mi to bila najbliza skola, bilo je tu i cesata i svega, ali odmah sam se nakon tri dana izborio da me niko ne prati u skolu. ono, bilo mi je neugodno..
pa da. mislim, ono, koji kua..Zmaj021 wrote:
u tom dobu nisam ni znao šta je neugodnost.. napunio 6 i išao solo u školu.. 30 minuta pješke + bus.. probavao baterijsku lampu po groblju i takve stvari..
..a unda wrote: pa da, planete, sve sam ja onda znao o astronomiji. mislim, sve..jos uvijek sam onda znao vise nego danas neki akademski gradjani..
cuj, jos prije skole sam se igrao ispred kuce, ljeti i do relativno kasno u noc. mislim, s ostalom djecom.
a kad sam krenuo u skolu, nije bas bilo najblize, tj nije mi to bila najbliza skola, bilo je tu i cesata i svega, ali odmah sam se nakon tri dana izborio da me niko ne prati u skolu. ono, bilo mi je neugodno..
Mačku vidi.Zmaj021 wrote:evo bebeta.. vidi ovaj tvoj havatar i oma prstom upire i frflja nešto..
Zmaj021 wrote:
vjerovatno je buni ona čuba na glavi..
knjize..ono,knjize..visekratni klon wrote:
![]()
![]()
Pa iz čega si čitao o planetama onda, iz slikovnica?
Onda ću ti vjerovat za Saturna...a unda wrote: knjize..ono,knjize..
ok, nije da nisam volio slike, znacile su mi puno slike, ali sam rano otkrio da ima slika i kad citas.. a te znaju bit jos ljepse..
i eto, ono, dite, friska spuzva, super motiviran za pamcenje i eto..
Daj link na oto cudo od dobrote kad je bas dobro predavat nacionalno dobroBeau wrote:Odlican Zokin intervju u danasnjem jutarnjem
Stavljam tute jerbo je dobro argumentirao za monetizaciju.
Ergo, poljuljana sam
..rekao bi ti pero.. cek, samo nemoj pitat koji pero..Beau wrote:Odlican Zokin intervju u danasnjem jutarnjem
Stavljam tute jerbo je dobro argumentirao za monetizaciju.
Ergo, poljuljana sam
Pero wrote: Jel se to meni čini ili si htio staviti neki link iz Jutarnjeg pa nisi?![]()
Dodjes do texta, drzis prst tamo gori na onoj traci, a onda ti izidje prozorcic s opcijama, pa pritisni copy ili kopiraj, pa onda doji vamo i drzi prst pa ti izadju neke opcije a ti pritisni zalipi ili paste.Beau wrote:
Aj nadjite, pliz, pa metnite.
Super je
Valjda ima i na webu. Ja ne znam na mobitelu mecat linkove, i spor mi je net i tako...tuka sam
dok si ovo pisao, mogao si linkat osam puta..miky0 wrote:
Dodjes do texta, drzis prst tamo gori na onoj traci, a onda ti izidje prozorcic s opcijama, pa pritisni copy ili kopiraj, pa onda doji vamo i drzi prst pa ti izadju neke opcije a ti pritisni zalipi ili paste.
Propuh od covika mi se ne cita..a unda wrote: dok si ovo pisao, mogao si linkat osam puta..
Ako ne mos u jednom mandatu ista napravit, ko je lud istoj budali dat i drugi mandat..a unda wrote:..pa dobar tekst. ko narucen..![]()
salim se, stvarno je sve ok, nemam vecih zamjerki, tu i tamo nesto primjecujem poput onih nekih zakrpi proracuna koje se spominju i ako je to u danasnjem jutarnjem, tj ne znam kad je bilo to tu tinjanu, ali jucer navecer sam gledao..mislim da je bilo jucer, karamarka koji je po obicaju bulaznio i gledao oko sebe u cudu da provjeri gdje je i spominjao svaki cas neke zakrpe..
a tu je i ova slija u jutarnjem, ne znam jel meni monitor prljav, ali nasli su mu sliju gdje pari da odgovara pred plocom, ne znam.. anu karenjinu..
inace, ovo sto je rekao, stima, ne vidim neke tu sad probleme, muljanja, neistine.. ono, politcki govor, premijerov govor i sve korektno. narocito ono o dva mandata. mislim, znam ja da se tu radi oizborima i nagovaranju, ali ja mislim da je to tako kao sto kaze, ne mos u jednom mandatu nista napravit..
rekao je jos da oni koji misle da se nakon hadezea u jednom mandatu nesto napravit, da su tuplji od karamarka..miky0 wrote:
Ako ne mos u jednom mandatu ista napravit, ko je lud istoj budali dat i drugi mandat
Nemoj da i na ovoj temi razvlacin dokaze o njegovoj nesposobnosti, pa cu tebe pitat:..a unda wrote: rekao je jos da oni koji misle da se nakon hadezea u jednom mandatu nesto napravit, da su tuplji od karamarka..![]()
i s tim se slazem..
..ma razvalci ti sta os, al ti je to problem.miky0 wrote:
Nemoj da i na ovoj temi razvlacin dokaze o njegovoj nesposobnosti, pa cu tebe pitat:
Koji plan je uspija napravit od najavljenog plana 21?
Al inace, slijedecoj vladi ce trebat barem 4 mandata za doc na razinu prije dolaska zokija na vlast. Svak ko kaze suprotno je tupast.
A pa mislija sam da djelis njegovo misljenje..a unda wrote: ..ma razvalci ti sta os, al ti je to problem.
ja ti govorim sta on kaze, eno ti pa se s njim svadjaj.. mene pusti na miru, sta ja imam s vama..
Users browsing this forum: ClaudeBot, Yandex [Bot] and 7 guests