Ne laskaj si, nisi...a unda wrote: ..sta raste?![]()
..aa, frupa grupa..
uf, kolko komada tamo...cek malo, ma jel sam ja ono tamo jedini muski? daj, ono, nemojmo se zajebavat..
Di da još spamam?
De zovi Silajn.
Ne laskaj si, nisi...a unda wrote: ..sta raste?![]()
..aa, frupa grupa..
uf, kolko komada tamo...cek malo, ma jel sam ja ono tamo jedini muski? daj, ono, nemojmo se zajebavat..
Pusti malo da nastane nekakav network, pa onda pomalo sa sadržajima. Pismo-špranca za početak, pa onda vidit šta će se razvijati iz toga. Morat će i nekakav feedback krenuti, pa će onda i brainstorming, pa onda možda to i postane nešto artikulirano.visekratni klon wrote:
Čekam da se nakupi ljudi pa možda ne bi bilo loše zakeljit onu pismo-šprancu. Neki cilj moramo imati. Prijedlozi?
Znam kaj radiš. Navlačiš Euklida...a unda wrote: ..sta raste?![]()
..aa, frupa grupa..
Ne izvlači se, ako znaš trkelj otvorit, znaš i fejs.karambol wrote:
Znam kaj radiš. Navlačiš Euklida.![]()
Sutra ću se pozabaviti FB registracijom. Sad mi je laptop zauzet. Nego, šta kad to napravim? Zec, zvat ću te kao kontrolu leta. Rođer.
Možeš i ti staviti neki link.Zekoslawa wrote: Pusti malo da nastane nekakav network, pa onda pomalo sa sadržajima. Pismo-špranca za početak, pa onda vidit šta će se razvijati iz toga. Morat će i nekakav feedback krenuti, pa će onda i brainstorming, pa onda možda to i postane nešto artikulirano.![]()
Joj, onaj kokoškin post djeluje skroz neozbiljno, traba ga nečim zatrpat da ne stoji odmah na početku.![]()
![]()
O jebote, jesam ovo gore ja napisala. Da network, da brainstorm.Okej, sljedeći korak je privući pažnju opinion makera.
aj ti dodaj ljude. briga te. ako neće, neće...a unda wrote:
..karambole, laze, laze.. trkeljanje je mila majka, fejs ti je kao da ides nocu dubravom i vices.. kupujem cigle, kupujem cigle.. nikad ne znas ko ce te iza nekog ugla zvajznut letvom preko usta..Zekoslawa wrote: Ne izvlači se, ako znaš trkelj otvorit, znaš i fejs.Šta, šta, ništa, onda ćeš lajkat. I šerat slike "Striko kao De Niro", "Striko Branko Vukšić", "Striko na obljetnici mature", "Striko skuvao maništru".... Šta misliš šta drugi ljudi rade tamo.
Ja sam uvijek spremna pomoći osobama treće dobi ako ne bude išlo. Za dvi punjene paprike otvorim ti tri fejsa.
moram najprije ic bacat smeca. imam pun auto smeca. moram to polako radit da ne bacim i auto..visekratni klon wrote:
aj ti dodaj ljude. briga te. ako neće, neće.
Pa na indexvisekratni klon wrote:Kome bi mogli još šerati od ovih medija koji okupljaju pretežno ljevičare, da nam ne dođe kojekakav svijet?
Ne daj bože. Tamo dolaze i katolibani i pljuvači, a još nije oformljeno ljudi koji će pisat aktivno da nas zaspama kojekakav svijet.miky0 wrote:
Pa na index
Aukurac, nisan se jos tija javit, kazem si, nek se mislimiky0 wrote:
Pa na index
miky0 wrote:
Aukurac, nisan se jos tija javit, kazem si, nek se misli![]()
Pa ja sam ti na indexu...ako me od jucer nisu baniralivisekratni klon wrote:
![]()
![]()
![]()
Al ne, zbilja neću zasad index i takve medije. Nego ove neke di se okuplja ffzg i to.
Ma neću index, velim ti. Nemoj to tamo šerat, pliz.miky0 wrote:
Pa ja sam ti na indexu...ako me od jucer nisu baniraliali mislim da ipak nisu
![]()
Os da i tamo otvoris temu, ja cu, a ti daj link
Moraš imat fejs da uđeš u grupu.miky0 wrote:Ja isto nemam fejs, nista to ne razumin, ima mi je mali, al smo mu ga zabranili.
Jel se mogu predstavit ka ja, a ne pod imenom i prezimenom
Ako ti ne zelis, necu. Samo ne razumin, sta imas protiv ekipe s index forumavisekratni klon wrote:
Ma neću index, velim ti. Nemoj to tamo šerat, pliz.
..cuj, a da se predstavis pod imenom i prezimenom, ali kao on?miky0 wrote:Ja isto nemam fejs, nista to ne razumin, ima mi je mali, al smo mu ga zabranili.
Jel se mogu predstavit ka ja, a ne pod imenom i prezimenom
A jeli mogu otvorit profil ka ja, a ne s imenom i prezimenomvisekratni klon wrote:
Moraš imat fejs da uđeš u grupu.
Samo nemoj, molim te.miky0 wrote:
Ako ti ne zelis, necu. Samo ne razumin, sta imas protiv ekipe s index forumaludjaci vamo-tamo, nes ti
moš kao unda.miky0 wrote:
A jeli mogu otvorit profil ka ja, a ne s imenom i prezimenom
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests