ne, nije njuz bar..mislio sam i ja da je.
..bandic u zatvoru. cek malo.. bandic u zatvoru?
Baš smo danas ujutro komentirali nove ploče s nazivima ulica u nekim dijelovima Zagreba. Ploča otprilike istih dimenzija kao i prije, samo što je ploha pretežno samo tamnoplava, lijevo je bijela okomita linija i u gornjem lijevom uglu ko s Arialom 8 napisano ime ulice. Iz auta u pokretu ti treba dalekozor.
Samo sam komentirao kako je netko opet našao način za izvlačenje love iz proračuna. 
Al kad sam vec tu pa cu ostavit koju...
drago mi je da je i ovom odzvonilo, al ja jos cekam na politicko privodjenne zbog veleizdaje
drago mi je da je i ovom odzvonilo, al ja jos cekam na politicko privodjenne zbog veleizdaje
..jos uvijek mislim da ce se izvuc.po ovome sto citam zasto ga je privelo..ne znam, ne znam..karambol wrote:Rekao sam neki dan da će se otklopiti ta kanta i da će smrdjeti jače od Jakuševečkog smetlišta...![]()
Možda ipak neće sve iskopati, ali ne mogu reći da mi nije drago. Nekako se bolje osjećam.
to se vec duze vremena prica. ono,jos od lani mislim, kad su se pocele postavljat te ploce ili cak i prije.Pero wrote:Baš smo danas ujutro komentirali nove ploče s nazivima ulica u nekim dijelovima Zagreba. Ploča otprilike istih dimenzija kao i prije, samo što je ploha pretežno samo tamnoplava, lijevo je bijela okomita linija i u gornjem lijevom uglu ko s Arialom 8 napisano ime ulice. Iz auta u pokretu ti treba dalekozor.Samo sam komentirao kako je netko opet našao način za izvlačenje love iz proračuna.
javno se prozivalo. frkice su bile, svasta..
Ne znam, ne zalazim u sve dijelove Zagreba možda i godinama. Bolje poznajem Trogir nego Črnomerec...a unda wrote: to se vec duze vremena prica. ono,jos od lani mislim, kad su se pocele postavljat te ploce ili cak i prije.
javno se prozivalo. frkice su bile, svasta..
Ne mogu zamislit bandica u cuzi nikako. Pa kako ce on izdrzat da nista ne dela 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Potpisi su za budale.
..meni sve dalje od granica zeljeznicka stanica (di mi je sad lastan..Pero wrote: Ne znam, ne zalazim u sve dijelove Zagreba možda i godinama. Bolje poznajem Trogir nego Črnomerec.
a po trogiru se jos uvijek gubim. i ono, hocu se gubit, namjerno.
ali ove ploce su se pocele, probno ono, postavljat negdje tu, u centru.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
e, miky, a jel se sjećaš koja je stranka lansirala Bandića u političku orbitu?miky0 wrote:Privelo jos 17 ljudi...pa ko ce pripravit tolko ruckova i vecera
da nisu laburisti...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Nemam više razloga odlaziti u centar, osim ponekad u kino Europa. I kad mi dođu stranci, pa hoće smještaj u centru, pa ih strpam u hotel Dubrovnik. Ja naletio danas na ploče na Črnomercu. Tamo možeš negdje i voziti, pa ti je smiješno kako Ilica jedva možeš pročitati, sva sreća da odavno znaš koja je koja ulica...a unda wrote: ..meni sve dalje od granica zeljeznicka stanica (di mi je sad lastan..), dzamija britanac, dolac, nije zagreb..
![]()
a po trogiru se jos uvijek gubim. i ono, hocu se gubit, namjerno.
ali ove ploce su se pocele, probno ono, postavljat negdje tu, u centru.
Je neg kak..a unda wrote: ..pa bude delal drvene stolceke u lepoglavi, ne?
Eh da nije nas dvojice, on bi jos bio na slobodiEuklid wrote:
e, miky, a jel se sjećaš koja je stranka lansirala Bandića u političku orbitu?
da nisu laburisti...
- Nenia Salonitana
kalmeta i šuker.Euklid wrote:NA-PO-KON...![]()
Još Kalmeta... i par stotina njih koji čekaju na red.![]()
Samo da se ne izvuku guljenjem krumpira u slobodno vrijeme kao Čobanković...
goran marić.
gogu bi trebalo iz zajebancije strpat u ćuzu na dan i pol.
slavuj hdz-a bi propjevao nakon pola sata ispitivanja.
-
- Information
-