Abortus u "sekularnoj" državi
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Gamad ignorantska, najlakše je zatvarat oči pred problemom i uživat u ladovini svoje sinekurice... joj kad im dođe ekofeministica pa ih sve razbuca...visekratni klon wrote:Pazi ti odgovora Ministarstva kad su udruge prošle godine poslale apel:
Što se Ministarstva zdravlja tiče, problemi na koje upozoravaju udruge zapravo ne postoje. »Člankom 15. Zakona o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece propisano je da je prekid trudnoće medicinski zahvat koji se može izvršiti do isteka deset tjedana od dana začeća. Prekid trudnoće može se izvršiti u svakoj bolnici koja ima organiziranu jedinicu za ginekologiju i porodiljstvo, a ravnatelj je dužan osigurati tim spreman obavljati zahvate prekida trudnoće. Najmanje jedan tim u svakoj županijskoj bolnici mora biti spreman obavljati zahvate prekida trudnoće«, navode u ministarstvu, te pozivaju žene da prijave svaki konkretni slučaj kršenja zakona.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Balvane na ceste, vojarne u zrak! Ništa bez mirne oružane borbe. 
Potpisi su za budale.
To je toStitch wrote:Balvane na ceste, vojarne u zrak! Ništa bez mirne oružane borbe.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Sad ste i mene zaintrigirali s tim glupavim fejsom, i opet se ja pokusavam registirat i na ime napisem miky, a na prezime napisem 0, i ispunim datum i email, a onda mi izbaci ovo: You must fill in all of the fields wtf

..pitaj dole majtija na tehnikalije..miky0 wrote:Sad ste i mene zaintrigirali s tim glupavim fejsom, i opet se ja pokusavam registirat i na ime napisem miky, a na prezime napisem 0, i ispunim datum i email, a onda mi izbaci ovo: You must fill in all of the fields wtf![]()
Ma sta majti zna o fejsu. On je majstor od ovega..a unda wrote: ..pitaj dole majtija na tehnikalije..
-
visekratni klon
Bome, zahuktalo se. Samo da nešto i ispadne od toga.
Miki, ja znam da si ti nama podrška u svom srcu, nemoj se mučiti.
Ma meni je to zabavavisekratni klon wrote:Bome, zahuktalo se. Samo da nešto i ispadne od toga.
- Stitch
- Head Honcho
Skupljala si ih na cesti?visekratni klon wrote:Došla sad doma, a ono sto novih članova.
Potpisi su za budale.
-
visekratni klon
Jesam.
Cura koja piše za Libelu nam se pridružila nedavno tj. dvije cure, jednu smo stavili i za jednu od admina.
-
visekratni klon
Ode Silajn. Unda, ako se ne logira opet daj joj reci da se logira i baci pogled na pp, važno je. 
-
- Information
-