Abortus u "sekularnoj" državi
- Nenia Salonitana
miky, ima te.
exačo, a da staviš pitanje/link na fb stranicu vlade?
Je, evo upravo si lajkao zokumiky0 wrote:Ima li me di? Ja nesto klicem, nemam pojma sta
Obecajem da necu nistaZmaj021 wrote:
poslao si zahtjev za join.. sve je ok..
..samo ..ne piši ništa, matere ti
-
visekratni klon
Ne jer dok ne osmislimo stvar još podrobnije, ne želim katolibane, a znaš da svakakav svijet posjećuje takve stranice da jebe mater.Nenia Salonitana wrote:miky, ima te.![]()
-
visekratni klon
Unda, unda!..a unda wrote: ..ma, daj ih meni, sve ja to steram u cas..![]()
Šta mislite, bi li se nekim čudom moglo desiti da bude kakv prosvjedić?
- Nenia Salonitana
i bez čuda.visekratni klon wrote:
Unda, unda!
Šta mislite, bi li se nekim čudom moglo desiti da bude kakv prosvjedić?
-
visekratni klon
Meni je malo licemjerno to predlagati jer sam ja iz Zadra, a ovdje će prije Bog sići i obasuti nas svjetlucavim suzama disko gospe nego se desiti ikakav ikad prosvjed.Nenia Salonitana wrote:
i bez čuda.![]()
![]()
- Nenia Salonitana
zašto bi bilo licemjerno. da možeš, došli bi. a nikad ne znaš, možda ti se javi netko tko ide na put da dođeš s njim, ili miky se ponudi kao prijevoznik.visekratni klon wrote:
Meni je malo licemjerno to predlagati jer sam ja iz Zadra, a ovdje će prije Bog sići i obasuti nas svjetlucavim suzama disko gospe nego se desiti ikakav ikad prosvjed.
-
visekratni klon
Ne mogu ja putovati sad, to ne dolazi u obzir. Sve ostalo, da.Nenia Salonitana wrote:
zašto bi bilo licemjerno. da možeš, došli bi. a nikad ne znaš, možda ti se javi netko tko ide na put da dođeš s njim, ili miky se ponudi kao prijevoznik.
A ne znam ni sama, vidjet ćemo koliko se ljudi skupi još.
..tu sad imas dvije kao neke opcije, ali ako mene pitas, povezano je to..visekratni klon wrote:
Unda, unda!
Šta mislite, bi li se nekim čudom moglo desiti da bude kakav prosvjedić?
1. cuda se ne dogadjaju
2. ne vjeruj u cuda, osloni se na njih..
najprije, prosvjed protiv cega i za sto?
naravno da je moguce, ali nije to samo tako. skupi se ekipa i ho ruk. moze cak bit i kontraproduktivno.
daj se jos malo umrezi,postoje tu jos i druge udruge i ljudi koji se vec duze vremena bave s s tim. malo ono, kontaktirati, pitati, razgovarati, objediniti, dogovoriti, pa onda odluciti u nekom smjeru nesto.
cak i na toj nizoj razini vec dolazis to odredjene razine taktiziranja, izrade etapica, faza, plancica kako nesto u okviru neceg optimizirati, postici sto veci moguci ucinak.
ali, to zaista trazi vremena i odredjenu ono, usredotocenost, aktivnost, prilagodljivost brzu, reakciju brzu, mogucnost da nesto mozes od sebe odbit, ono, postavit se, obranit se od svakojajih napada, kritika, malo ono, baratat problematikom.. sve to ne treba bit nesto haj tek turbo postdoktorznanosti ludilo, ali sto vise, to bolje.. ako imas volje, vremena i snage za to.. deri bez razmisljnaja, dapace..
..zasto licemjerno? sta ima veze da si iz zadra, dapace te stovise.visekratni klon wrote:
Meni je malo licemjerno to predlagati jer sam ja iz Zadra, a ovdje će prije Bog sići i obasuti nas svjetlucavim suzama disko gospe nego se desiti ikakav ikad prosvjed.
zasto ne bi i zadar bio dio tog nekog moguceg umrezenog, istodobnog mozda prosvjeda? pa cak i neko mozda i ishodiste?
pa sto ako vas bude ne znam..deset, dvadeset. nemoj da ja moram zivkat okolo televizije i medije da vas uslikaju kao da vas je bilo dvajst iljada i da je to najvaznije sto se u zadru dogadjalo u posljednje vrijeme..sto ono i jest tako nekako da je to vrlo vazno.
i zato kazem, sto vise moguce senzibilizirat, informirat, nek se vidi aktivnost, nek se vidi da netko nema straha, pa ce i taj rec..gle, pa zasto bih se i ja bojao ili bi mi bilo neugodno zbog bilo cega.. ono, pokusat sto vise ljudi animirat i to tako da ti animirani animiraju druge.
dakle, treba to malo povuc, pa eto, mozda i ti ili barem doprinijet onoliko koliko mozes, a nesto jel, mozes, pa pogledaj grupu..prije dva dana nije postojala, nije bilo nikaoga, nista, prazno skoro, cak i na tamo nekom fejspuku..
ali treba jos to malo proradit, rascrtat.. malo zategnut uzde da to svene izgorio nako naglo kako je pocelo, rasporedit malo snage ili..kako je ono pocelo..organizirat, usmjerit malo bijes..
Stvarno ne bi putovala samnom da te ja vozim u zg npr kod ace u emisijuvisekratni klon wrote:
Ne mogu ja putovati sad, to ne dolazi u obzir. Sve ostalo, da.
A ne znam ni sama, vidjet ćemo koliko se ljudi skupi još.
-
- Information
-