Cek da euklid pita beru..a unda wrote:..eno tamo north wind je rekla da se danas trebao neki sastanak odrzat u zagrebu. jel ima neko neki info, neki link ili mozda neki brifing da i da od pla recenice, recenicu. .
Abortus u "sekularnoj" državi
- Nenia Salonitana
imamo i saborsku zastupnicu, sonja konig. 
-
visekratni klon
Divna je, zvala me da idem s njom sutra, ali ja nisam u zg...a unda wrote:..eno tamo north wind je rekla da se danas trebao neki sastanak odrzat u zagrebu. jel ima neko neki info, neki link ili mozda neki brifing da i da od pla recenice, recenicu. .
http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=4763 ova žena nam je upravo pristupila.
Što se tiče organiziranja i to što pričaš, radimo na tome intenzivno.
-
visekratni klon
Dužnosti u Saboru:Nenia Salonitana wrote:imamo i saborsku zastupnicu, sonja konig.
- potpredsjednica Odbora za ravnopravnost spolova
opa, opa.
- Nenia Salonitana
i ženu ministra!
koliko ljudi se može prezivati hajdaš dončić?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
a zašto se ti nisi prijavila s pravim profilom i pravim imenom?Nenia Salonitana wrote:i ženu ministra!![]()
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Jebote, misliš da mu je to žena u grupi, Martina?Nenia Salonitana wrote:i ženu ministra!![]()
ja sam mislio da je to danas. nekako sm slab s danima ovih dana. subuta mije npr, pobjegla, nestal, preskocio sm je nekako..visekratni klon wrote:
Divna je, zvala me da idem s njom sutra, ali ja nisam u zg.![]()
http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=4763 ova žena nam je upravo pristupila.
Što se tiče organiziranja i to što pričaš, radimo na tome intenzivno.
pa eto, bravo, bravo, ajde, gurajte, vis da od muskih nema nista..ali i zapamti, koliko je vazno zapoceti, jos je vaznije ustrajati..
-
visekratni klon
Ona je samo pozvana, još nije prihvatila. Imaš takvih još, nažalost, ne kužim doduše kako, il nisu na fejsu il šta jer kad nekog dodaš on je automatski dodan, nema pravo odbiti, jedino može izać. A njima piše invited.Nenia Salonitana wrote:novinarku, danku derifaj.
-
visekratni klon
Ubit će me adrenalin, majke mi. Uho mi se crveni...a unda wrote:
ja sam mislio da je to danas. nekako sm slab s danima ovih dana. subuta mije npr, pobjegla, nestal, preskocio sm je nekako..
pa eto, bravo, bravo, ajde, gurajte, vis da od muskih nema nista..ali i zapamti, koliko je vazno zapoceti, jos je vaznije ustrajati..
Meni ti je to sve novo, kao što i sam znaš. I veliko. Koliko god sa strane možda djelovalo smiješno.
Da, muškarci su me pomalo razočarali, čast iznimkama.
- Nenia Salonitana
nemam pravi profil s pravim imenom i pravom slikom. to te jebe, to bi volio vidjeti.Euklid wrote: a zašto se ti nisi prijavila s pravim profilom i pravim imenom?
-
visekratni klon
Al pazi, kaže ti čovjek koji nije u grupi. Ili je, poskrivećki.Nenia Salonitana wrote:
nemam pravi profil s pravim imenom i pravom slikom. to te jebe, to bi volio vidjeti.
- Nenia Salonitana
što misliš, koliko hajdaš dončića ima u hr?visekratni klon wrote:
Jebote, misliš da mu je to žena u grupi, Martina?
-
visekratni klon
Hadezeovca?Nenia Salonitana wrote:i jednog prof s mog vakulteta.
Do tell, moš na pm.
-
visekratni klon
Dakle, prate nas. :miki: Pročulo se, a ja mislila da će nsa totalno ignorirati.Nenia Salonitana wrote:
što misliš, koliko hajdaš dončića ima u hr?![]()
![]()
![]()
- Nenia Salonitana
da, stvarno.visekratni klon wrote:
Al pazi, kaže ti čovjek koji nije u grupi. Ili je, poskrivećki.
-
visekratni klon
Eujlid ima posebne moći pa zna. 
Nego, odbrojavanje do šeeeestooooo! Još sedam.
Nego, odbrojavanje do šeeeestooooo! Još sedam.
drago mi je da se veselis, to je sve ok, razumijem da je to za veselje, da tako vidis da sve ovo skupa ipak jest nesto, ali pustam te jos koji dan i vise ne zelim vidjet nikakve velike euforije.. jasno?visekratni klon wrote:
Dužnosti u Saboru:
- potpredsjednica Odbora za ravnopravnost spolova
opa, opa.
onako kako si usmjerila te neke emocije u ovo sad sto radis, tako nek ti te druge emocije budu poticaj i tu energiju usmjeri u isto ovo sto radis. za sad. korak po korak, molim.. nemoj potrosit svo veselje, jer ce sigurno bit jos toga za veleselit se, garantiram..
- Nenia Salonitana
zapravo, samo je pozvan.visekratni klon wrote:
Hadezeovca?
Do tell, moš na pm.
-
visekratni klon
Da, Yoda...a unda wrote:
drago mi je da se veselis, to je sve ok, razumijem da je to za veselje, da tako vidis da sve ovo skupa ipak jest nesto, ali pustam te jos koji dan i vise ne zelim vidjet nikakve velike euforije.. jasno?![]()
onako kako si usmjrila te neke emocije u ovo sad sto radis, tako nekl ti te druge emocije budu poticaj i tu energiju usmjeri u isto ovo sto radis. za sad. korak po korak, molim.. nemoj potrosit sve veselje, jer ce sigurno bit jos toga za veleslit se, garantiram..![]()
-
- Information
-