kako to misliš?Zmaj021 wrote:nenia, gdje si ti? oš primit srednjoškolca?
Abortus u "sekularnoj" državi
- Nenia Salonitana
-
visekratni klon
Aj nemoj se zajebavat s tim, neće mi dobro sjest, osjetljiva sam na to. Da ne bi bilo da nisam rekla.Zmaj021 wrote:
..da hoćeš diplomirat
Hvala.
Ima i blog. Nisam trebala stavljat tamo. Jer tamo znaju moj identitet od ranije.Nenia Salonitana wrote:
i da iskopaju, zakon o tajnosti podataka.reganjem na fhr obećana ti je anonimnost. možeš tužit obje strane ako neka budala izlane sve tvoje klonove.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
dobro, ništa onda... mislio sam da je nešto friško, vezano uz vašu grupu na fejsu...visekratni klon wrote:
Ma ne znam ni to, to je davno bilo i znam da se referirao na neke stvari, ali sam zaboravila koje i šta. Sav opus skoro mu se sastojao od vađenja rečenica s fhr uglavnom i ponešto i ovdje i diskreditiranja tako da samo osobe na koje se odnosi znaju o čemu on to. S tim je bilo toliko dosadno da sam jedva čitala. Al oću reć, point je, to što neki odavno ne pišu, ne znači da ne prate na dnevnoj bazi.
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Ne idem ja nigdje niti to želim narednih godinu dana. Niti sam spremna. Ok? Bez zajebancije.Zmaj021 wrote:
migriram eksaču![]()
-
visekratni klon
E, to ne znam, nisam ni htjela gledati, ali sumnjam. Jer on više ne piše blog (iako ne sumnjam da čita ovdje), a njen mi se ne gleda jer je prepun sličurina pa mi zablokira.Euklid wrote:
dobro, ništa onda... mislio sam da je nešto friško, vezano uz vašu grupu na fejsu...
- Nenia Salonitana
izgleda da ja jedina volim byrona.
čitala sam njegov blog, spustio ti je jednom upisom o studentici za koju ni mater više ne vjeruje da će diplomirati.
ali sjećam se tvog posta gdje si ne baš lijepo dan-dva ranije pričala o njemu.
jebiga, pa ti je uzvratio i ugrizao gdje boli, i on je samo čovjek.
čitala sam njegov blog, spustio ti je jednom upisom o studentici za koju ni mater više ne vjeruje da će diplomirati.
ali sjećam se tvog posta gdje si ne baš lijepo dan-dva ranije pričala o njemu.
-
visekratni klon
A, nisam ja njega prva počela gristi na fhr nego on mene i ispao je teški seronja što se mene tiče. Mrzio me samo zato što sam "crna" i otad je počela mržnja. Ako je to normalno za čovjeka njegovih godina, jebo ja sve.Nenia Salonitana wrote:izgleda da ja jedina volim byrona.
ali sjećam se tvog posta gdje si ne baš lijepo dan-dva ranije pričala o njemu.![]()
zaboravio sam ga.. pred kraj svojih pisanija je bio prilično odbojan u nastupu..Nenia Salonitana wrote:izgleda da ja jedina volim byrona.
ali sjećam se tvog posta gdje si ne baš lijepo dan-dva ranije pričala o njemu.![]()
čudna je ta undina generacijavisekratni klon wrote:
A, nisam ja njega prva počela gristi na fhr nego on mene i ispao je teški seronja što se mene tiče. Mrzio me samo zato što sam "crna" i otad je počela mržnja. Ako je to normalno za čovjeka njegovih godina, jebo ja sve.
-
visekratni klon
Ma ne želim uopće o njemu, za mene je lik psihopat koji se dugo kontrolirao i bok. Čitala sam mu blog, vatala sve reference i zgadio mi se u nepovrat. Nikad mu ništa nisam uradila dok me nije počeo na svakom koraku ružno gristi iako smo bili i na kavi uživo. Bljuv jebote. Otad se nerado i nalazim s ikim jer ono, nikad ne znaš, jel.Zmaj021 wrote:
čudna je ta undina generacija
- Nenia Salonitana
ne znam što je to bilo.visekratni klon wrote:
A, nisam ja njega prva počela gristi na fhr nego on mene i ispao je teški seronja što se mene tiče. Mrzio me samo zato što sam "crna" i otad je počela mržnja. Ako je to normalno za čovjeka njegovih godina, jebo ja sve.
ja sam očekivala ono njegovo najavljeno navodno jašenje po inboksu novopečenih moderatora. bulšit.
kako god, bilo pa prošlo.
-
visekratni klon
To je radio gotovo svima, ne nužno svima.Nenia Salonitana wrote:
ne znam što je to bilo.
ja sam očekivala ono njegovo najavljeno navodno jašenje po inboksu novopečenih moderatora. bulšit.
kako god, bilo pa prošlo.
Al da, bilo pa prošlo.
teški šit, zaista. jel to bilo 1 na 1 ili grupno druženje?visekratni klon wrote:
Ma ne želim uopće o njemu, za mene je lik psihopat koji se dugo kontrolirao i bok. Čitala sam mu blog, vatala sve reference i zgadio mi se u nepovrat. Nikad mu ništa nisam uradila dok me nije počeo na svakom koraku ružno gristi iako smo bili i na kavi uživo. Bljuv jebote. Otad se nerado i nalazim s ikim jer ono, nikad ne znaš, jel.
-
visekratni klon
1 na 1. Nedugo nakon toga je počeo zajebavati na forumu. Ne samo mene, ali i mene. Ja sam postala kasnije moderator i tad sam bila i službeni neprijatelj, fašist i bog pitaj šta sve ne. Al ono, zbilja nemojmo, lik to ne zaslužuje.Zmaj021 wrote:
teški šit, zaista. jel to bilo 1 na 1 ili grupno druženje?
- Nenia Salonitana
moeee nas čita.
mislim da inače nema niti jedan post na političkim temama.
bez uvrede, pere me paranoja od ovog jebenog telefonskog poziva.
mislim da inače nema niti jedan post na političkim temama.
možda je očekivao neku lojalnost, šta li.. no, okvisekratni klon wrote:
1 na 1. Nedugo nakon toga je počeo zajebavati na forumu. Ne samo mene, ali i mene. Ja sam postala kasnije moderator i tad sam bila i službeni neprijatelj, fašist i bog pitaj šta sve ne. Al ono, zbilja nemojmo, lik to ne zaslužuje.
-
visekratni klon
A vidi da smo svi tu pa došao za nama.Nenia Salonitana wrote:moeee nas čita.![]()
mislim da inače nema niti jedan post na političkim temama.![]()
![]()
Ma nije to ništa, ne bi se tako javno predstavili.
-
visekratni klon
Možda netko tko je bio logiran pa nije rifrešao pa ostane trag.Zmaj021 wrote:maloprije se pojavio i 1 gost. kako je to moguće?
-
- Information
-