precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
karambol

Post 14 Jun 2014, 19:39

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 Jun 2014, 19:55

saće ti unda reć da ti je usrana analiza

i tebi i Bolkoviću... :rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jun 2014, 20:26

..nisam sve procitao, preletio sam, vec mi je odavno prije poznat odnos bolkovica prema kitarovicki.

ne znam jel on to isto pise, ali prigledao sam nesto nakratko na tv bas kad se nesto pricalo o nekim seksistickim izjavama josipovicevim u vezi kitarovicke.
koliko sam cuo to sto je josipovic rekao, nema tu nikakvog seksizma. cisti politicki komentar.

ali, nije kitarovicka tako glupa, kao prvo. lukavo je to i preambiciozno. moj prvi medijski susret s njom je bio kad je dojila..rekao bi karambol.. izdajala :D, u saboru.
i shodno tome, vrlo lukav izbor hadezea za kitarovicku kao predsjednickog kandidata.
odmah mozemo vidjet u startu da se ide na nju kao na zensko. puno toga kontra nje ce pokusat ili bit amortizirano rijecima.. to se govori jer je zensko.
nesto ..kazem nesto slicno kao kad se u splitu govorilo da je kerum vlaj. mislim da ce slican taj dio marketinga se vodit i u slucaju kitarovicke.

da ne govorim o ostalim simbolima kojima ce se kitit. jednostavno, ogroman zrvanj radi za nju i nikako se ne smije zaboravit da je ona nato gerla, da ne kazem direktna veza amerike i vrha hrvatske. mogu ciju u hrvatskoj slobodno ukinut.

nadalje, intitucija predsjednika je odavno nesto sto hadeze prizeljkuje, nije mu nuzno, ne stavlja sve na to, ima dovoljno drugih mehanizama koji su djelotvorni i bez predsjednika drzave, ali ipak, u slucaju, u igri gdje bi karamarko dobio mandat za sastavit vladu, a kolinda bila drugi dio trojstva vlasti, a ustavni sud je ..tj nikada nije ni bio niciji drugi nego hadezeov, to je povratak na pozicije od prije dvijetisucite i kompletno ispunjavanje politckog prostora, bez alternative, narocito ako jos tome dodamo sivu kaptolsku emninenciju i njenu i gradjansku i politicku sluzbenu ispostavu u obliku markicke, koja ce i postavljat mjesto i vrijeme sukoba, a koja ce moci vrsiti korekcije, opstruirat, suprotstavit se svemu sto dolazi s druge strane te neke direktne demokratske scene, da se tako izrazim, ili te neke alternativne javne scene koja je do sada, usprkos ogromnom antagonizmu medju sobom, ipak nekako, nekim spontanitetom, instiktom, djelovala u nekim trenucima relativno dosta ujedinjeno i cak je imala nekih rezultata i odjeka.. dakle, ako se to sve skupa sabere, poslozi, slika koju dobijamo meni djeluje vrlo, vrlo zajebano.
rekao bih cak najgora slika do sada sto smo je imali uopce, a bit ce demokratski izabrana, oslikana, ustolicena, izlegalizirana, bez ikakve opozicije, ali bez ikakve.. ono, barem malo djelotvorne, organizirane..

ne bih htio plasit, ali sranje samo takvo.. :kokice:
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 20:29

Euklid » wrote:saće ti unda reć da ti je usrana analiza

i tebi i Bolkoviću... :rofl:
:kava:

:kokice:
karambol

Post 14 Jun 2014, 20:29

..a unda » wrote: ..nisam sve procitao, preletio sam, vec mi je odavno prije poznat odnos bolkovica prema kitarovicki.

ne znam jel on to isto pise, ali prigledao sam nesto nakratko na tv bas kad se nesto pricalo o nekim seksistickim izjavama josipovicevim u vezi kitarovicke.
koliko sam cuo to sto je josipovic rekao, nema tu nikakvog seksizma. cisti politicki komentar.

ali, nije kitarovicka tako glupa, kao prvo. lukavo je to i preambiciozno. moj prvi medijski susret s njom je bio kad je dojila..rekao bi karambol.. izdajala :D, u saboru.
i shodno tome, vrlo lukav izbor hadezea za kitarovicku kao predsjednickog kandidata.
odmah mozemo vidjet u startu da se ide na nju kao na zensko. puno toga kontra nje ce pokusat ili bit amortizirano rijecima.. to se govori jer je zensko.
nesto ..kazem nesto slicno kao kad se u splitu govorilo da je kerum vlaj. mislim da ce slican taj dio marketinga se vodit i u slucaju kitarovicke.

nadalje, intitucija predsjednika je odavno nesto sto hadeze prizeljkuje, nije mu nuzno, ne stavlja sve na to, ima dovoljno drugih mehanizama koji su djelotvorni i bez predsjednika drzave, ali ipak, u slucaju, u igri gdje bi karamarko dobio mandat za sastavit vladu, a kolinda bila drugi dio trojstva vlasti, a ustavni sud je ..tj nikad a nije ni bio niciji drugi nego hadezeov, to je povratak na pozicije od porije dvijetisucite i kompletno ispunjavanje politckog prostora, bez alternative, narocito ako jos tome dodamo sivu kaptolsku emninenciju i njenu i gradjansku i politicku sluzbenu ispostavu u obliku markicke, koja ce i postavljat mjesto i vrijeme sukoba, a koja ce moci vrsiti korekcije, opstruirat, suprotstavit se svemu sto dolazi s druge strane te neke direktne demokratske scene, da se tako izrazim, ili te neke alternativne javne scene koja je do sada, usprkos ogromnom antagonizmu medju sobom, ipak nekako, nekim spontanitetom, instiktom, djelovala u nekim trenucima relativno dosta ujedinjeno i cak je imala nekih rezultata i odjeka.. dakle, ako se to sve skupa sabere, poslozi, slika koju dobijamo meni djeluje vrlo, vrlo zajebano.
rekao bih cak najgora slika do sada sto smo je imali uopce, a bit ce demokratski izabrana, oslikana, ustolicena, izlegalizirana, bez ikakve opozicije, ali bez ikakve.. ono, barem malo djelotvorne, organizirane..

ne bih htio plasit, ali sranje samo takvo.. :kokice:
Mogu samo reći - da.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 14 Jun 2014, 21:02

Jebes predsjednika bez predsjednickih ovlasti :kokice: i zato izbor za fikusa, nije tema mojih razgovora :B
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2014, 21:32

miky0 » wrote:Jebes predsjednika bez predsjednickih ovlasti :kokice: i zato izbor za fikusa, nije tema mojih razgovora :B
..di si to procitao da predsjednik nema ovlasti? :kokice:

ok, aj ti na teme koje su ti poznate.. :D
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 21:54

..a unda » wrote: ..di si to procitao da predsjednik nema ovlasti? :kokice:

ok, aj ti na teme koje su ti poznate.. :D
Jeli predsjednik premijera moze napucat nogom? Ne moze. E onda mi takav precjednik ne triba.
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2014, 22:13

miky0 » wrote:
Jeli predsjednik premijera moze napucat nogom? Ne moze. E onda mi takav precjednik ne triba.
ti bi htio tudjmana, franka, pinocea, koga? :D

a zasto bi ga napucao? po kojem to zakonu? kako je doslo do tog zakona? ..ili kako nije doslo?

aj, ne znas o cemu pricas, ali to sto ne znas i ne treba ti.. :D
Nenia Salonitana

Post 14 Jun 2014, 22:20

mislim da nema većeg šovinizma od onog kad jedna patrijarhalna, zadrta stranka predlaže ženu za precjednicu.
to me više uvrijedilo od onoga dok direktno šovinistički govore da se zalažu za ukidanje osobnih sloboda i prava žena, tj. da su za zabranu abortusa.
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2014, 22:24

Nenia Salonitana » wrote:mislim da nema većeg šovinizma od onog kad jedna patrijarhalna, zadrta stranka predlaže ženu za precjednicu.
to me više uvrijedilo od onoga kad direktno šovinistički govore da se zalažu za ukidanje osobnih sloboda i prava žena, tj. da su za zabranu abortusa.
pa, dobro kazes. mislim tu se cak ne radi ni o sovinizmu, to je neki podli sovinizam, ono, da se vlasi ne dosjete sovinizma.

pa imamo i nedavne primjere suice i tomasicke koje su glasale u eu protiv izjednacavanja prava zena.
i jos onda ih jos slusat poslije kako one to okrecu da su one ustvari za izjednacavanje zena s muskarcima i da su one ustvari glasale za to. :D

ono..kako glasi zenski rod od imenice..smece? :D
Nenia Salonitana

Post 14 Jun 2014, 22:26

..a unda » wrote: pa, dobro kazes. mislim tu se cak ne radi ni o sovinizmu, to je neki podli sovinizam, ono, da se vlasi ne dosjete sovinizma.

pa imamo i nedavne primjere suice i tomasicke koje su glasale u eu protiv izjednacavanja prava zena.
i jos onda ih jos slusat poslije kako one to okrecu da su one ustvari za izjednacavanje zena s muskarcima i da su one ustvari glasale za to. :D

ono..kako glasi zenski rod od imenice..smece? :D
desničarka? :zubo:
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 22:30

Nenia Salonitana » wrote:mislim da nema većeg šovinizma od onog kad jedna patrijarhalna, zadrta stranka predlaže ženu za precjednicu.
to me više uvrijedilo od onoga dok direktno šovinistički govore da se zalažu za ukidanje osobnih sloboda i prava žena, tj. da su za zabranu abortusa.
A šta veliš za našeg Zoku koji iz stranke poćera svaku žensku koja se usudi zucnuti nešto mimo njega?

Kolarićku, Holy, Mutti...?

Šta, on je borac za ravnopravnost spolova pa mu se može... :kokice:
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 22:50

Euklid » wrote:
A šta veliš za našeg Zoku koji iz stranke poćera svaku žensku koja se usudi zucnuti nešto mimo njega?

A i ti ko da ne znas da se jednoj veleizdajnickoj struji nabrajaju sve greske, a drugoj se sve prasta :giggle:
Nenia Salonitana

Post 14 Jun 2014, 22:57

Euklid » wrote:

jaca je izbacila sanadera iz stranke, jel po toj logici hrvacka demokracka feministička stranka? :kokice:
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 23:21

Nenia Salonitana » wrote:
jaca je izbacila sanadera iz stranke, jel po toj logici hrvacka demokracka feministička stranka? :kokice:
Oli nisu i Jacu izbacili iz te feminističke stranke?

Nego, šta kažeš za našeg Zoku?

Ma dođe mi milo kad vidim kako cipelari ove jogunaste žemske i odmah požalim što nisam takav frajer... :cheer:
visekratni klon

Post 14 Jun 2014, 23:31

Euklid » wrote:

Šta reći nego- ima većih govana od karamarkićke. ajmo im dati glas. :cheer:
Nenia Salonitana

Post 15 Jun 2014, 00:20

Euklid » wrote:
Oli nisu i Jacu izbacili iz te feminističke stranke?

Nego, šta kažeš za našeg Zoku?

Ma dođe mi milo kad vidim kako cipelari ove jogunaste žemske i odmah požalim što nisam takav frajer... :cheer:
jadni, ni sami ne znaju kakva su stranka. :bicedobro:

zokija ne mogu smisliti od afere "prešutio sam da sam dozvolio da ne mora na pakiranju stajati da ima GMO, ako ga ima manje od nekog kurčevog postotka"
čuvaj se cigana koji nosi cipele. :kava:
karambol

Post 04 Oct 2014, 21:10

Ne, ti ćeš se kandidirat!

Bandić-novi precjednik. Gradonačelnik Hrvatske. E, baš to. Ništa drugo. Jebeš Ljignju ili Koljindu.
Kako je već od Zagreba napravio poprilično vašarište i luna park bezbrižno bacajući novce priprostih agramera...kako gdje i kako kome.
Osim urbanizacije style by Kabul, čaušeškuovskih fontana u rupi, diletantske organizacije prometa, slikanja "biciklističkih" staza, podrapanih mostova, najodurnijeg stadiona i futranja love u isti (ili istome), kromiranih i neupotrebljivih zahoda od nekoliko milijuna kunaca, izmišljanja snijega i leda na Sljemenu, uhljebljivanja zemljaka i okozemljaka iz svih mogućih Pičkinaca zabitih...itd...itd...evo i stroboskopske cestovne oznake po Mesničkoj ulici. Udruga slijepih i slabovidnih, siguran sam, cijeni takvo originalno i nadahnuto riješenje.
E, pa...Banditić bi mogao biti precjednik kakvog zaslužuje ovaj narod.
:raspa:
miky0
ST Leader

Post 04 Oct 2014, 21:55

karambol wrote:Ne, ti ćeš se kandidirat!

Bandić-novi precjednik. Gradonačelnik Hrvatske. E, baš to. Ništa drugo. Jebeš Ljignju ili Koljindu.
Kako je već od Zagreba napravio poprilično vašarište i luna park bezbrižno bacajući novce priprostih agramera...kako gdje i kako kome.
Osim urbanizacije style by Kabul, čaušeškuovskih fontana u rupi, diletantske organizacije prometa, slikanja "biciklističkih" staza, podrapanih mostova, najodurnijeg stadiona i futranja love u isti (ili istome), kromiranih i neupotrebljivih zahoda od nekoliko milijuna kunaca, izmišljanja snijega i leda na Sljemenu, uhljebljivanja zemljaka i okozemljaka iz svih mogućih Pičkinaca zabitih...itd...itd...evo i stroboskopske cestovne oznake po Mesničkoj ulici. Udruga slijepih i slabovidnih, siguran sam, cijeni takvo originalno i nadahnuto riješenje.
E, pa...Banditić bi mogao biti precjednik kakvog zaslužuje ovaj narod.
:raspa:
Banditic ce durat koliko ce trajat hdzsdp. Po undi i visekratnoj, dugo :crying:
MightyMe

Post 07 Oct 2014, 19:05

..a unda wrote:ne znam jel on to isto pise, ali prigledao sam nesto nakratko na tv bas kad se nesto pricalo o nekim seksistickim izjavama josipovicevim u vezi kitarovicke.
Ma kurac čisti politički komentar, savršeno je to izvaga da se kasnije može pravit blentav. Nađi mu još koju izjavu koja može nategnit na drugačije tumačenje od onoga šta je on mislija. Ne moš. Zajeban je to igrač, više nego šta izgleda na prvu. :D
miky0
ST Leader

Post 14 Oct 2014, 07:59

Konacno je i predsjednik skuzija zbog kojeg idiota gubi izbore.
JOSIPOVIĆ ZAOBIŠAO VLADU, POSLAO PISMO LEKI 'Država je pred slomom, moramo nešto učiniti'
miky0
ST Leader

Post 26 Oct 2014, 16:40

Izbori za ovu bezveznu titulu se blize, a po najavama uz aktualnog, te predstavnice veleizdajnicke stranke i domoljubnog kujundzica, danas je svoju kandidaturu najavio i don Ivan Grubisic.

Sto velite za njega? Koga bi ste od ove cetvorice zelili, i zasto?

Ja se dvoumim izmedju don Ivana i kujundzica.

Zasto don Ivan? Zato jer je socijalno osvijesten, te je najavio zestok otpor crkvi. Minus mu je tiha i uspavljujuca retorika, a za ono sto treba napravit, mora znat lupit sakom o stol i nogom u guzicu. A to ne zna.

Zasto kujundzic? Zato jer je najavio prestanak rasprodaje nacionalnih interesa. Minus mu je mrlja u karijeri sto je bio clan veleizdajnicke stranke.

Napominjem da za njih necu glasat ako se pojavi neki novi kandidat koji ce preuzet predsjednicki sustav i u potpunosti promjenit politicku strukturu vladanja, a da se zalaze za sve ono sto ja zelim od predsjednika. Lustracija, nacionalizacija i slicno...
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2014, 19:05

miky0 wrote:.. Lustracija, nacionalizacija i slicno...
paradzik, djapic, tomasicka, srb, paraga, rojs..ko jos..

..svi vi ocete to isto. :kokice:

kujundzic kazes? aj reci zasto me to ne iznenadjuje? :D
  • Information