Politicko-nogometni problemi nase regije
Pustimo sad teme poput miky bi sex sa ex na ex, vec ajmo malo trkeljat o regionalno politicko nogometnim problemima.
Dakle, ovaj cirkus s beogradskog stadiona, na utakmici susjednih naroda, biva prekinuta albanskom megaprovokacijom i srpskim megadivljanjem.
Tko je kriv?
1. UEFA sto je dozvolila uopce utakmicu s obzirom na politicu situaciju.
2. Srbija jer je katastrofalno osigurala utakmicu.
3. Albanija zbog neumjesnog trolanja letecim objektom provokativnom zastavom.
I kako bi ste kaznili odgovorne?
Dakle, ovaj cirkus s beogradskog stadiona, na utakmici susjednih naroda, biva prekinuta albanskom megaprovokacijom i srpskim megadivljanjem.
Tko je kriv?
1. UEFA sto je dozvolila uopce utakmicu s obzirom na politicu situaciju.
2. Srbija jer je katastrofalno osigurala utakmicu.
3. Albanija zbog neumjesnog trolanja letecim objektom provokativnom zastavom.
I kako bi ste kaznili odgovorne?
Zar kod mene postoje nevinikarambol wrote:Nisi rekao tko je odgovoran?
Nemoj tu sad furati kolektivnu krivnju...
Al da cujem vas
Zmaj021 wrote:mene je sumljiv oni.. oni.. zoki.. zorule..
Nego, Miky, kako kazniti te subjekte? Šta?
Ne razumijem. Kako ćeš kazniti Ameriku? Kaj im možeš?
Igrali se s helikopterićem kojeg zovu dron jer zvuči tajanstvenije i tehnološki napetije. Skoro pa SF. I to Albanci kojima smo se nedavno rugali da im podmornice idu na pedale.
Srbiju? Jer su se više angažirali oko Vladimira, a manje oko loptačkih vedetica?
Albaniju jer slave kaj su se potukli u Beogradu?
Mislim, sve ima ime i prezime. Ne?
A gle, malo je nelogicno kaznjavat kad znas da kaznom neces nista postic. Evo samo primjer one celave budale koja je zbog nereda u Genovi odlezala 3 godine u zatvoru, a sad se opet igrao navijanja na travnjaku, kao da mu je lipse u zatvoru nego vanka. A mozda i je.karambol wrote:
![]()
Nego, Miky, kako kazniti te subjekte? Šta?
Ne razumijem. Kako ćeš kazniti Ameriku? Kaj im možeš?
Igrali se s helikopterićem kojeg zovu dron jer zvuči tajanstvenije i tehnološki napetije. Skoro pa SF. I to Albanci kojima smo se nedavno rugali da im podmornice idu na pedale.![]()
Srbiju? Jer su se više angažirali oko Vladimira, a manje oko loptačkih vedetica?
Albaniju jer slave kaj su se potukli u Beogradu?
Mislim, sve ima ime i prezime. Ne?
Jedino rjesenje vidim u gasenje nogometa na npr.2 godine...Ma nije ni to rjesenje jerbo bi se nogometni navijaci preselili i na balet, i tamo mlatili. Ma nemam pojma kako se borit protiv budala, kad im ni zatvorska kazna nece obuzdat. Jedino pokusat streljanjem
UEFA je kriva jer je dozvolila da se ove drzave nogoloptaju, a nije dozvolila utakmicu spanjolske i gibraltara
I na posljetku, leteci objekt nsd terenom se po meni ne moze organizirat bez srpskih veleizdajnika
Pa Milanović i njegovi veleizdajnici, što sad imaš i nove?miky0 wrote:Pustimo sad teme poput miky bi sex sa ex na ex, vec ajmo malo trkeljat o regionalno politicko nogometnim problemima.
Tko je kriv?
3:0 i 100 milijuna eura kazne svakom nogometnom savezu pojedinačno - jel to dovoljno drastično?miky0 wrote: I kako bi ste kaznili odgovorne?
A za koga 3:0, ili bi obe izgubile s 3:0Pero wrote:
Pa Milanović i njegovi veleizdajnici, što sad imaš i nove?![]()
3:0 i 100 milijuna eura kazne svakom nogometnom savezu pojedinačno - jel to dovoljno drastično?
Svidja mi se zamisljena kazna
Ne znam za koga 3:0. Navodno je prekinuta u Beogradu, pa bi logično bilo da ide Albaniji. A opet negdje čitam da su se nakon po ure Srbi vratili na teren, a Albanci nisu htjeli, pa ima i argumenata za 3:0 za Srbiju. Uostalom, neka UEFA odluči, to joj je i posao.miky0 wrote:
A za koga 3:0, ili bi obe izgubile s 3:0![]()
Svidja mi se zamisljena kaznaSamo kome bi isla uplata
A uplata bi naravno išla UEFI koja bi je se u potpunosti odrekla i donirala zapadnoj Africi za borbu pritiv ebole.
Nije pravedno, jer je kaznjena samo jedna strana, i to -albanska.Pero wrote:Eto, kaznilo i jedne i druge. Samo mi je novčana kazna premala.
Srbi su dobili s 3:0 a da nisu imali pobjedonosni rezultat u trenutku prekida utakmice, kao sto su albanci izgubili iako nisu gubili do trenutka prekida. Srbima su oduzeta 3 boda, koje ionako nisu ni imali. A 100€ kazne za nogometne saveze je smijesna cifra.
S ove moje perspektive neutralnosti, kaznjen je simbol drona, a ne i opetovano divljanje srpskih huligana. I sto je najredikuloznije, albancima se prigovara sto nisu zeljeli nastavit utakmicu. Sramota. Jos te pribiju, a onda se jos ljute sto izubijan ne zelis igrat nogometnu utakmicu. Aj da je box, ali nogomet...Dno dna.
Jedina pravda bi bila okupirat UEFAu i FIFAu, zlocinacke organizacije koje vrte novcima sumnjivog porijekla, i trgovinom ljudima koju pod paskom legitimnosti pravdaju, odnosno transferima
Pa vidiš, osim novčane kazne, koja mi se čini smiješno mala za oba saveza, ostalo mi je dosta suvislo. Albanci su odbili nastaviti utakmicu - pa je 3:0 za Srbiju. Gledalište je podivljalo, pa im se uzimaju ta tri lako zarađena boda i igraju 2 utakmice pred praznim tribinama.miky0 » wrote:
Nije pravedno, jer je kaznjena samo jedna strana, i to -albanska.
Srbi su dobili s 3:0 a da nisu imali pobjedonosni rezultat u trenutku prekida utakmice, kao sto su albanci izgubili iako nisu gubili do trenutka prekida. Srbima su oduzeta 3 boda, koje ionako nisu ni imali. A 100€ kazne za nogometne saveze je smijesna cifra.
S ove moje perspektive neutralnosti, kaznjen je simbol drona, a ne i opetovano divljanje srpskih huligana. I sto je najredikuloznije, albancima se prigovara sto nisu zeljeli nastavit utakmicu. Sramota. Jos te pribiju, a onda se jos ljute sto izubijan ne zelis igrat nogometnu utakmicu. Aj da je box, ali nogomet...Dno dna.
Jedina pravda bi bila okupirat UEFAu i FIFAu, zlocinacke organizacije koje vrte novcima sumnjivog porijekla, i trgovinom ljudima koju pod paskom legitimnosti pravdaju, odnosno transferima
A sta su tribali odigrat nastavak polomljeniPero » wrote:
Pa vidiš, osim novčane kazne, koja mi se čini smiješno mala za oba saveza, ostalo mi je dosta suvislo. Albanci su odbili nastaviti utakmicu - pa je 3:0 za Srbiju. Gledalište je podivljalo, pa im se uzimaju ta tri lako zarađena boda i igraju 2 utakmice pred praznim tribinama.
Pa nisam čitao da su Srbi slomili bilo koji ekstremitet bilo kojem Albancu. Nitko nije završio u hitnoj. Mislim - ti kao da si zauzeo proalbansku stranu - a meni je u principu svejedno.
rnuPero » wrote: Pa nisam čitao da su Srbi slomili bilo koji ekstremitet bilo kojem Albancu. Nitko nije završio u hitnoj. Mislim - ti kao da si zauzeo proalbansku stranu - a meni je u principu svejedno.Jedino bih i jedne i druge opatrknuo s više love.
Ne, ja uopce ne drzim proalbansku stranu
A imas na netu slike ozlijeda albanskih igraca, pun ih je gugl
A za novcanu kaznu, slozili smo se da je niska za oba saveza.
Ako cemo se sprdat, moze. Da bude ferplaj, navijaci prije nastavka utakmice tribali su iscipelarit i srpske igrace, pa da bude 1:1 u batinamaPero » wrote:Pa što, nogomet je i kontaktna igra, kad si se već odlučio za njega, moraš biti pripravan dobiti koju masnicu. Za vrijeme igre ili izvan nje.Sve to ide u rok službe.
-
- Information
-