ona trol? pa je mozda, ko zna.,.
Abortus u "sekularnoj" državi
Ajte ća živit sretno do kraja života, aj.Zmaj021 » wrote:
ko te jebe, zeko
ex, izvini,
ja mogu svašta prevaliti preko usta, bez sumnje, i šta stoji iza toga nije ni bitno ako to nekome nosi loše.
tebi je nosilo i nema dalje. izvini, još jednom.
..a unda » wrote: tako sam tuzan sto je zavladala ova opcedosjedusa da sam ja trol.
ti si jedan kut ove forumske kuce ugradjen u temelje...
hvala macki i hvala tebi sto hvala na macki..Zekoslawa » wrote: Ajte ća živit sretno do kraja života, aj.Mačka mi je cijeli koš za smeće prekopala dok vi tu zajebavate pošten svit.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Njoj je dosadno. Ili se okani interneta i posveti joj potrebnu pažnju ili joj nabavi mačje društvo.Zekoslawa » wrote: Ajte ća živit sretno do kraja života, aj.Mačka mi je cijeli koš za smeće prekopala dok vi tu zajebavate pošten svit.
-
jednokratni klon
Evo na, ova me optužuje da sam loša majka.ElliQuinn » wrote: Njoj je dosadno. Ili se okani interneta i posveti joj potrebnu pažnju ili joj nabavi mačje društvo.
Hvala ti.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 796 times
- Been thanked: 1513 times
Viri ti iza ramena, ha? Samo hrabro, možeš ti i bez večere danas. Raspali, slušam te...a unda wrote: ona trol? pa je mozda, ko zna.,.
Potpisi su za budale.
-
jednokratni klon
Ti. Na kvasinu...a unda » wrote: ko? ko je da je, doce.
Stitch wrote:
Viri ti iza ramena, ha? Samo hrabro, možeš ti i bez večere danas. Raspali, slušam te.
Zekoslawa wrote: Evo na, ova me optužuje da sam loša majka.![]()
Hvala ti.![]()
- Stitch
- Head Honcho
Zmaju, na koga bi podsjećao taj tvoj Baldrick da mu dodaš lenonke? Kapu već ima.
Potpisi su za budale.
njus nagovarat? nagovori njega..ElliQuinn » wrote: A, ne. Nagovaram te na reprodukciju. I ovo je prvi ontopični post u stranici i pol teme.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nezajebaji. Stvaram situaciju u kojoj ćeš moći udomiti jednu od svojih mačaka, a ti tako...a unda » wrote: njus nagovarat? nagovori njega..
- Stitch
- Head Honcho
Kad ima mačaka, ja ti žene ne gledam...a unda » wrote: njus nagovarat? nagovori njega..
Potpisi su za budale.
-
- Information
-