judolino » wrote:Kurac je odmor, stavim panj da ću ga prebolovit batom, pogledam u stranu i jedva fulam glupu mačku koja se popela na panj.
Da, to su one. Tipično za mačke. Uvijek se nasade tako da smetaju.
judolino » wrote:Kurac je odmor, stavim panj da ću ga prebolovit batom, pogledam u stranu i jedva fulam glupu mačku koja se popela na panj.
..a unda » wrote: ..vjeruj mi, to ti je nista. ono, odmor..
suicidalna mačka.judolino » wrote:Kurac je odmor, stavim panj da ću ga prebolovit batom, pogledam u stranu i jedva fulam glupu mačku koja se popela na panj.
I usput sjebem sjekiru.
Jebem ti mačke issove...
Ma ona se meni odaziva kad je zovem inače. Zavlači se stalno nekud, ali dođe kad je zovem. Valjda je prilično tvrdo spavala, ne znam. Mislim, sve to skupa je trajalo, jel, oko 16.15 sam se ja vratila doma i vidila da je nema. Pa pretraživala po kući, pa se vratila, pa ovo, pa ono, mogla se javiti, prasica obična.Zmaj021 » wrote:trebala si zveckat posudom iz koje jede.. ne znam bolji način za dovabit mačku.
aj, dobro je ispalo. evo, sad mi žena kaže da i onaj trik s posudom nije jednom upalio pa je bilo frke.. znači, ne vjeruj mački koja se ne odazivaZekoslawa wrote: Ma ona se meni odaziva kad je zovem inače. Zavlači se stalno nekud, ali dođe kad je zovem. Valjda je prilično tvrdo spavala, ne znam. Mislim, sve to skupa je trajalo, jel, oko 16.15 sam se ja vratila doma i vidila da je nema. Pa pretraživala po kući, pa se vratila, pa ovo, pa ono, mogla se javiti, prasica obična.Zlola jedna, Zlola obična.
Oh kak to sve zvuci hercig.Zekoslawa » wrote:Ajme meni, nemoj me tentat da pričam o njoj, ionako sam ko one matere šta samo o dici znaju pričat.![]()
![]()
![]()
Ozdravila je, zdrava je i munjena, baš kako treba.Kauč je divni najdivniji i najradije bi stalno bila unutra, ali malo je problem što zna samo ući, ne i izaći, pa ja svako malo moram u akciju spašavanja. Pa sam probala zablokirati taj otvor kroz koji se uvlači, ali ga uvijek raskopa, a Pet Stop je uspije spriječiti čitavih tri i po minute.
I jučer mi je ukrala zadnji zalogaj večere i užasno je proždrljiva, toliko da joj se i antibiotik može uvaliti bez problema.
I stalno me prati i priča sa mnom i čini to svoje "squee, squee".
I ja sam jedna užasna mater koju ova voza kako oće tim svojim skvikanjem. Večeras mi se učinilo da joj je dosadno, pa sam išla kupiti još par loptica da zlato ima šta raditi.
I...i...i... ajme, zaljubita sam preko ušiju.
Ajme, al zato ja zavidim tebi.Bara huda » wrote:
Oh kak to sve zvuci hercig.
I moram dodati kako sam presretna da sam postalo stara, cinicna, nadrkana baba kojoj je... kad procita ovako nesto, prva misao....fala kurcu, nit je moje, nit se mene dotikavlje.
Ali zekice, prekrasno mi je gledati i citati tebe kako uzivas u Loli.
Tim vise sto nisam zavidna, sto si ne zelim ista takvog doma, cak si ne zelim ni tvoj osjecaj mačkomame, ali osjetim cisti uzitak u tvojoj mackomajcinkoj sreci.
Znas otpirilke onaj osjecaj kad netko, iako nema decka ili curu a zeli si to, uspije osjetit srecu
Tudje zaljubljenosti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests