i, kako djeluje?..a unda » wrote: ovdje pustaju stepinca.
Seselj penetrira
Nemoj bit takav, te info sta ih imas (ako ih imas) mogu znacit zivot-smrt..a unda » wrote: pa dobro, ne vidis. cekaj pa ces vidit.
pa nisam ja hina.miky0 » wrote:
Nemoj bit takav, te info sta ih imas (ako ih imas) mogu znacit zivot-smrtAko neces javno, posalji PM, ili idemo na kavu u ponediljak
Nemoj sad zajebavat, ocito nesto znas, a to sta znas ne zelis rec, a to moze mene kostat puno, a kad je tako, nije normalno testirat koliko sam falio/pogodio u procjeni..a unda » wrote: pa nisam ja hina.ti citas novine, ti sve pratis, imas godina, imas pameti..zakljucuj. kao da si do sada radio nesto drugo.
..a izgleda da svi znaju osim tebe? nek ti neko drugi kaze, ja necu. evo, nek ti euklid kaze.miky0 » wrote:
Nemoj sad zajebavat, ocito nesto znas, a to sta znas ne zelis rec, a to moze mene kostat puno, a kad je tako, nije normalno testirat koliko sam falio/pogodio u procjenizato molim, info
..a unda » wrote: ..ne. to moras rec ovako...evo da nisi pogledao.
ali, ako ga i pogleda.. mislim.. ono..
ajde, ajde.. reci.
A zasto mi ti neces rec kad si ti tu? Ko ce cekat euklida..a unda » wrote: ..a izgleda da svi znaju osim tebe? nek ti neko drugi kaze, ja necu. evo, nek ti euklid kaze.
..a unda » wrote: ..ali ne moras ti meni sve govorti. slobodno mi puno toga presuti. necu se ja ljutit..
E, i? Aj mi to sad sve povezi sa proljetnim ustankomMightyMe » wrote:Šta nije očito?
Bankrot, Šešelj, Putin, Gazprom?
Unda, mislin da san reka previše, šta ti misliš?
Sta kazete na ove seseljeve provokacije na danasnji dan? Kako bi ste se postavili da ste vladajuci politicar, vojni, bilokakav vazan faktor?
-
- Information
-