Abortus u "sekularnoj" državi
- Nenia Salonitana
Kolinda Kitarović » wrote:Inače, za ove koji ne čitaju fhr, unda nas je nagovarao da se skinemo.I tako prosvjedujemo.
skinut i umaljat se u govna, i onda lovat glavonje za skupa odjela.
-
jednokratni klon
Unda će biti oduševljen.
..odlicno..
..eto, kolinda. treba bit nac kreativnije nacine, a ti trazi pametne, dokazuj se ti, dokazuj..
-
jednokratni klon
Samo se ti u govnima valjaj, nemoj mene vuć...a unda » wrote:
..odlicno..![]()
..eto, kolinda. treba bit nac kreativnije nacine, a ti trazi pametne, dokazuj se ti, dokazuj..![]()
..pa sta sam ja sad kriv?
-
jednokratni klon
Neću ih izbjeć dakako, ali neću se valjat u njima.
Jel se golo truplo od 50+ kao podrska izjednacuje sa goluzdravim prosvjedom ovih mladjih?Kolinda Kitarović » wrote:Inače, za ove koji ne čitaju fhr, unda nas je nagovarao da se skinemo.I tako prosvjedujemo.
izjednacuje.Bara huda » wrote: Jel se golo truplo od 50+ kao podrska izjednacuje sa goluzdravim prosvjedom ovih mladjih?
jedino sto nisam nikog nagovarao, ali eto, percepcija je takva.
-
jednokratni klon
Ajde, ne laži.
Ja sam undu pitala za starije gole, ali nije odgovorio. Pretpostavljam da može, ali unda je ipak stručnjak golih prosvjeda pa pitaj njega.
Aha, rekao je da može. Čitam na sto strana pa sam zbunjena.
-
jednokratni klon
pa nemoj se skidat.
..ali nes tako nista izbjec.
-
jednokratni klon
nisam vidio da si ti to pitala.. sve se ra cuna.. sori, racuna.Kolinda Kitarović » wrote:
Ajde, ne laži.![]()
![]()
Ja sam undu pitala za starije gole, ali nije odgovorio. Pretpostavljam da može, ali unda je ipak stručnjak golih prosvjeda pa pitaj njega.
Aha, rekao je da može. Čitam na sto strana pa sam zbunjena.
nisam strucnjak za nikakve prosvjede. narocito ne za hrvatsku. u hrvatskoj se skida jedino za lovu, a prosvjeduju jedino katolici.
pa, nemoj sad da moram ko onaj..koji mu je bio ono nik.. pa govna izbjec, sranja.. valjanja po tom, u tom..Kolinda Kitarović » wrote:
A što to izbjeć?
-
jednokratni klon
Sve osim tebe i lastana, oš reć?..a unda » wrote: nisam vidio da si ti to pitala.. sve se ra cuna.. sori, racuna.
nisam strucnjak za nikakve prosvjede. narocito ne za hrvatsku. u hrvatskoj se skida jedino za lovu, a prosvjeduju jedino katolici.
Lastan je došao u grupu danas, vidjeh.
A što bi ti, da se prosvjeduje za lovu, a skidaju katolici?
-
jednokratni klon
..a unda » wrote: pa, nemoj sad da moram ko onaj..koji mu je bio ono nik.. pa govna izbjec, sranja.. valjanja po tom, u tom..
Vrtimo se krug opet.
Suočiti se s govnima ne znači valjati se s njima.
Sd sam se sjetila onog tvog vica o Muji i govnima.
ne bija nista, ali..nije ti losa ideja..Kolinda Kitarović » wrote:
Sve osim tebe i lastana, oš reć?![]()
Lastan je došao u grupu danas, vidjeh.![]()
A što bi ti, da se prosvjeduje za lovu, a skidaju katolici?
je docekala me poruka da lastan trazi da ga se primi u grupu. nikako mi nije jasno zasto to meni pise..
1079 clanova..ide to, ide..
-
jednokratni klon
To tebi piše jer si bio prvi član grupe. To moraš odobravati...a unda » wrote:
ne bija nista, ali..nije ti losa ideja..
je docekala me poruka da lastan trazi da ga se primi u grupu. nikako mi nije jasno zasto to meni pise..
1079 clanova..ide to, ide..
Znam, ideja je super.
Da, ovih dana se nakon zatišja pojačalo.
ja moram odobravat??Kolinda Kitarović » wrote:
To tebi piše jer si bio prvi član grupe. To moraš odobravati.
Znam, ideja je super.Isprazniti dvorane Stojiću i iskoristiti sav taj potencijal.
Da, ovih dana se nakon zatišja pojačalo.
idem tamo napisat da ako ko oce uc u grupu neka udje, neka me ne zajebaje s tim odobravanjima.. jer ako me jos ko bude pitao da mu odborim uc u grupu, magiju cu bacit na njega i nece moc u grupu ni ako plati..
-
jednokratni klon
Da, ti moraš...a unda » wrote:
ja moram odobravat??
idem tamo napisat da ako ko oce uc u grupu neka udje, neka me ne zajebaje s tim odobravanjima.. jer ako me jos ko bude pitao da mu odborim uc u grupu, magiju cu bacit na njega i nece moc u grupu ni ako plati..
Ako ti ne odobriš, nitko neće uć u grupu. Nisam ja kriva, tako ti je pao grah. Aj napiši.
Sad si počeo ko Euklid?
-
jednokratni klon
Došo neki Hasan u grupu i čim je došao linkao post na engleskom, poduži, koji sam stavila prije dvi sekunde. 
ne, on proklinje, ja magicarim..Kolinda Kitarović » wrote:
Da, ti moraš.
Ako ti ne odobriš, nitko neće uć u grupu. Nisam ja kriva, tako ti je pao grah. Aj napiši.
Sad si počeo ko Euklid?
onda niko nece uc u grupu, eto..
ustvari, ako se ja povucem iz grupe, onda necu morat nista ni odobravat..
-
- Information
-