topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..
-
jednokratni klon
Ono kad ti se netko učini na riječima zanimljiv pa ga ustalkaš i vidiš sliku. 
- Nenia Salonitana
precijenila bi se da kažem da sam loše volje. 
raspao mi se jedan od najdražih bendova. tehnički i dalje postoji, ali bez glavnog gitarista i tekstopisca većine njihovih ponajboljih pjesama bolje bi bilo da su službeno proglasili da se razilaze svi, a ne samo da richie odlazi.
moja je mladost prošla. svi bandovi koje bi gađala grudnjakom i bila u prvim redovima su ili pomrli ili se raspali.
nikad ovu pjesmu neću čuti uživo.
http://www.youtube.com/watch?v=pfPLW1JZLE8
jedino pozitivno je to što se od samborine solo karijere može puno kvalitetnog očekivati, zadnji album bon jovia je bio toliko loš da ga nisam mogla preslušati u komadu- čak i meni, a jedna sam od najzagriženijih fanova na ovim prostorima i bilo bi za očekivati da ću biti subjektivna i posvađana s kritičkim rasuđivanjem.
raspao mi se jedan od najdražih bendova. tehnički i dalje postoji, ali bez glavnog gitarista i tekstopisca većine njihovih ponajboljih pjesama bolje bi bilo da su službeno proglasili da se razilaze svi, a ne samo da richie odlazi.
moja je mladost prošla. svi bandovi koje bi gađala grudnjakom i bila u prvim redovima su ili pomrli ili se raspali.
jedino pozitivno je to što se od samborine solo karijere može puno kvalitetnog očekivati, zadnji album bon jovia je bio toliko loš da ga nisam mogla preslušati u komadu- čak i meni, a jedna sam od najzagriženijih fanova na ovim prostorima i bilo bi za očekivati da ću biti subjektivna i posvađana s kritičkim rasuđivanjem.
- Nenia Salonitana
sutra su mi najebali nešto
, a imala sam u planu dan provesti kao mačka- kauč, hrana, wc.
Što za reći, suosjećam..Nenia Salonitana » wrote:precijenila bi se da kažem da sam loše volje.
Jer i meni bi se moglo sutra dogoditi da mi se predozira Severina, Lejdi Gaga, Rozga ili Ceca...
Ća ču bidan onda?
- Nenia Salonitana
susjedi stružu s nekim strojem, doma struganje s kućanskim. odite u kurac svi i ovakav usran život. smače
svijeta, kad ćeš više doći?

- Nenia Salonitana
trusim drugu kavu, jedva da me podiže.
ovo prokleto grijanje posvuda me isušilo. vjerojatno pretjerujem i nije toliko vidljivo, ali osjećam zatezanje i osjećam se ko crack kurva. saniram to pomadama i suplementima, ali treba dočekati da to počne djelovati.
ovo prokleto grijanje posvuda me isušilo. vjerojatno pretjerujem i nije toliko vidljivo, ali osjećam zatezanje i osjećam se ko crack kurva. saniram to pomadama i suplementima, ali treba dočekati da to počne djelovati.
- Nenia Salonitana
najbolje da u ljekarnu odeš po nešto.elma » wrote:s čim se dobro mazati? jednom sam kupila onu bettinu barty i nije mi bilo dobro od mirisa. nekakva odvratna vanilija.
od drogerijskih...kozmetika za bebe.
Zaboga...elma » wrote:s čim se dobro mazati? jednom sam kupila onu bettinu barty i nije mi bilo dobro od mirisa. nekakva odvratna vanilija.
THC ulje, to već svi znaju, od vraga do popa...
Ili se podmaži klinčićevim uljem, naprći i nazovi me...
- Nenia Salonitana
ništ posebno, bliži se cirkus
od 2 ugodna mjeseca u godini, jedan mora biti zasran idiotarijama
sve mi je poznatoNenia Salonitana » wrote:ništ posebno, bliži se cirkus![]()
jos sam od nervoze poceo da zderem, ali jos je dobro sto se valjda od te nervoze ne debljam
- Nenia Salonitana
i sutra moram tamo.
kad je par dana u nizu dođe mi da uzmem štrik i spustim se niz balkon... s užetom oko vrata.
kad je par dana u nizu dođe mi da uzmem štrik i spustim se niz balkon... s užetom oko vrata.
-
jednokratni klon
Baba je jutros opet zvala hitnu. E sad, znamo svi priču o vuku i pastiru... Koliko mi je sijedih natakla na glavu u životu jer ih je zvala za svaku glupost. Rekla je da je boli trbuh i kako ne znaju šta je, odveli su je u bolnicu na pregled, otišao je sin s njom. A ja se trudim da ne paničarim i svrćem misli. Ionako nemam koristi od brige, prošla sam to stoput i nadam se da će i ovaj put ishod biti isti.
-
jednokratni klon
Fala vam.
I u pravu ste, sad je ujak javio da je sve ok.
Drago mi je, ali jednog dana joj neću vjerovat.
Drago mi je, ali jednog dana joj neću vjerovat.
-
jednokratni klon
Misliš da ja to ne pomislim svaki put.Euklid » wrote:Ne znam zašto imam osjećaj da si dosta toga nasljedila od babe...
-
- Information
-