Novogodišnji blues

Razgovor ugodni, divan natenane
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 08 Dec 2014, 19:29

Beau » wrote:danas sam prvi put ove godine čula đorđa majka i last kirsms. nafrljila sam do daske :cheer:
nije mi jasno zašto se ljudima gadi ta pjesma :kava: :ne zna:
ni ja :ne zna:

karambol » wrote:
Ajd njega mogu još prožvakati, ali Maraju Keri...e nju kad puste ruka mi odma leti prema radiju. :zubo:
stvarno, a zašto? ja volim te popbožićne, skoro sve volim i inače mi je ta božićna glazba melem u ovo depresivno doba ..meni muka dođe na sam Božić kad toga više nema i jedva čekam da prođe tih 11 mjeseci...:lux: ali znam da ima puno ljudi koje ta glazba iritira

kurvanjski avatar, a
Beau

Post 08 Dec 2014, 20:36

karambol » wrote:
Ajd njega mogu još prožvakati, ali Maraju Keri...e nju kad puste ruka mi odma leti prema radiju. :zubo:
o, da. to i ja. golemo gađenje osjećam prema toj pjesmi.
Beau

Post 08 Dec 2014, 20:40

Chilimama » wrote:

stvarno, a zašto? ja volim te popbožićne, skoro sve volim i inače mi je ta božićna glazba melem u ovo depresivno doba ..meni muka dođe na sam Božić kad toga više nema i jedva čekam da prođe tih 11 mjeseci...:lux: ali znam da ima puno ljudi koje ta glazba iritira
ja inace ne volim ni bozic, ni bozicne pjesme, ni ista vezano uz blagdane. al eto taj đorđ majkl i jos pokoja band aid for africa su mi bas čista radost :xlux: :zubo:
karambol

Post 08 Dec 2014, 20:51

Chilimama » wrote:

Nije baš da dobijem osip, ali meni je Božić ostao u slikama od prije 30 i više godina. Nekakav skroman s mirisom bora u sobi...ta pop kulturizacija i amerikanizacija mi je strana. Nije mi nikada sjela. Po tom sam doživljaju ostao konzerva... :D
Nenia Salonitana

Post 08 Dec 2014, 20:57

od popularnih božićnih, santa claus is coming to town :xlux:
https://www.youtube.com/watch?v=9ViW-F1BUvY

od crkvenih, adeste fideles. :xlux:

https://www.youtube.com/watch?v=FwlkfT1AbTo

bez toga nema božića. :o
Donna Sole

Post 08 Dec 2014, 20:58

Stvarno, zašto ne volite Maraju? Mislim, stalno to čujem. Nekad mi se čini da smo moja ćer i ja volimo Maraju . :o

Što je to baš u njoj posebno iritantno?OK, imate svoj ukus i preferencije, samo se čudim svekolikom pučanstvu u tom skladu animoziteta prema njoj..ma dobro, sve 5, ja ju otpjevam iz sveg grla , onako da se auto u ritmu i visokom ceu trese sveušesnajst.. :giggle:
Istinabog, ja ne podnosim jinglebells i radujte se narodi, ali zato Bijeli Božić od Crvene jabuke ( da, baš njihovu verziju, ne Bing Crosbyja) baš volim i isto ju otpjevam i usudila bi se to na sred trga, onako s guštom...
mah, imam tri cedea božićnih :raspa: što sam sama kompilirala ( :zubo: jel se tako kaže :o)
kurvanjski avatar, a
Donna Sole

Post 08 Dec 2014, 21:04

karambol » wrote:

Nije baš da dobijem osip, ali meni je Božić ostao u slikama od prije 30 i više godina. Nekakav skroman s mirisom bora u sobi...ta pop kulturizacija i amerikanizacija mi je strana. Nije mi nikada sjela. Po tom sam doživljaju ostao konzerva... :D
To mi je potpuno jasno i razumljivo, a iz istog razloga ja baš volim tu pop kulturu bož'ća još iz onog "mračnog doba" kad je naš Božić bio skroman i sramežljiv a taj filmski mi je bio potpun: sav svjetlucav, šaren, okićen...možda sam se i sama u međuvremenu uvjerila/razuvjerila u bit božića, razočarala se milijun puta zbog fejkanja,konzumerizma, plošnosti, površnosti i licemjerja, ali se ipak bar glazbom liječim i tovim se optiizmom..možda se jednom sretnemo na sredini, a možda će jednom svi ljudi biti braća.. :ne zna:
kurvanjski avatar, a
Beau

Post 08 Dec 2014, 21:08

Chilimama » wrote:Stvarno, zašto ne volite Maraju? Mislim, stalno to čujem. Nekad mi se čini da smo moja ćer i ja volimo Maraju . :o

Što je to baš u njoj posebno iritantno?OK, imate svoj ukus i preferencije, samo se čudim svekolikom pučanstvu u tom skladu animoziteta prema njoj..ma dobro, sve 5, ja ju otpjevam iz sveg grla , onako da se auto u ritmu i visokom ceu trese sveušesnajst.. :giggle:
Istinabog, ja ne podnosim jinglebells i radujte se narodi, ali zato Bijeli Božić od Crvene jabuke ( da, baš njihovu verziju, ne Bing Crosbyja) baš volim i isto ju otpjevam i usudila bi se to na sred trga, onako s guštom...
mah, imam tri cedea božićnih :raspa: što sam sama kompilirala ( :zubo: jel se tako kaže :o)
kod maraje su mi najiritantnije njene pjesme. jednostavno su mi ružne. i ta bozicna njena mi je strahovito ruzna, oduvijek.
kad se maraja tek pojavila nije me iritirala, tad su joj pjesme bile podnošljive.
a priznajem da sam se voljela drečat na can't live :o :cerek:
karambol

Post 08 Dec 2014, 21:12

Maraja ima glasčinu, ali ima i nešto, meni, jako odbojno. Nisam nikada analizirao, ali me živcira poput Tončija Huljića. Tu su si negdje na mojoj ljestvici nesimpatičnih i odbojnih likova.
Sve me te namjenske božićne pjesme odbijaju.
Nenia Salonitana

Post 08 Dec 2014, 21:14

Donna Sole

Post 08 Dec 2014, 21:19

i ta mi je super :cerek:
kurvanjski avatar, a
dexter

Post 08 Dec 2014, 21:22

izgleda da nas sve iritira maraja :zubo: . svaka cast za glas ali njena pojava je ono sto me iritira.
Nenia Salonitana

Post 08 Dec 2014, 21:28

zvonca u marajinoj pjesmi kao da mi zvone po mozgu. :mad:
nažalost, ta je pjesma ona koja se najčešće vrti. što po radiju, što po cd-ima koje puštaju u dućanima, a hoćeš nećeš, moraš negdje u 12 obaviti koju božićnu kupovinu. :xrolleyes:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 08 Dec 2014, 21:49

:kokice:
jednokratni klon

Post 08 Dec 2014, 23:42

Chilimama » wrote:Stvarno, zašto ne volite Maraju? Mislim, stalno to čujem. Nekad mi se čini da smo moja ćer i ja volimo Maraju . :o

Ja volim i tu pjesmu. Sve te kičaste božićne. I božićni kič. dugo mi je trebalo da to priznam javno. Meni ta amerikanizacija nije gadna ni loša nego smisao i sav smisao Božića. :raspa: I ne mogu to uopće usporediti s našim slamicama i štalicama i živim kravama.
Al' dobro, ja volim i chick lit i New York i sve što blješti i konzumerizam volim (samo da je para) i općenito to ne volim isključivo kad se preseravam i oću nešto poentirat. Ali onako u dubini srca, volim.
I onda su mi sumnjivi svi oni koji to ne vole. Ono, kako ti okićeni Beč ili NY nije lijep, mora da sereš? :D Jebate, mislim da nema ništa ljepše nego dočekat Božić svaki put u drugom okićenom gradu.

I volim američke kičaste božićne filmove i smatram da ih je premalo. :o Čak ima neloših Hallmarkovih. Posebna podvrsta koju volim je božićni chick flick. I rado bih da me netko ubaci u božićnu kuglu da se stvorim tamo.

Eto.
Mrzite me. :zubo:
jednokratni klon

Post 08 Dec 2014, 23:43

Ove godine sam bila rano počela s gledanjem tih filmova i pogledala sam dosad Love Actually, Holiday i još koješta. :xlux:
Malo ću pauzirat pa opet pred Božić.
Nenia Salonitana

Post 08 Dec 2014, 23:53

Kolinda Kitarović » wrote:
Ja volim i tu pjesmu. Sve te kičaste božićne. I božićni kič. dugo mi je trebalo da to priznam javno. Meni ta amerikanizacija nije gadna ni loša nego smisao i sav smisao Božića. :raspa: I ne mogu to uopće usporediti s našim slamicama i štalicama i živim kravama.
Al' dobro, ja volim i chick lit i New York i sve što blješti i konzumerizam volim (samo da je para) i općenito to ne volim isključivo kad se preseravam i oću nešto poentirat. Ali onako u dubini srca, volim.
I onda su mi sumnjivi svi oni koji to ne vole. Ono, kako ti okićeni Beč ili NY nije lijep, mora da sereš? :D Jebate, mislim da nema ništa ljepše nego dočekat Božić svaki put u drugom okićenom gradu.

I volim američke kičaste božićne filmove i smatram da ih je premalo. :o Čak ima neloših Hallmarkovih. Posebna podvrsta koju volim je božićni chick flick. I rado bih da me netko ubaci u božićnu kuglu da se stvorim tamo.

Eto.
:troll: :banned:
jednokratni klon

Post 08 Dec 2014, 23:55

I da, kad ljudi kažu da ne vole popularne božićne pjesme, osim glazbenih snobova, kod većine je to čisti hejt prema amerikanizaciji Božića. Ja nikad nisam dosegla tu razinu kulerštine i valjda neću dok sam živa i meni su te pjesme čisto fajn. :raspa:
Jedini način na koji mogu zamrziti amerikanizaciju Božića jest bijeda i neimaština. Ali tad će to biti iz muke. Ne iz toga što ekšli ne volim. Zato mi malo čudno kako su ljudi nekoć išli u Trst i grabili se za marke i proizvode, a sad su olfo svi iznad toga i nikom ništa ne predstavlja Božić nego jedna krava u selu i hrvatske narodne pjesme. Daj me nemojte jebat. :gaah:
jednokratni klon

Post 08 Dec 2014, 23:55

Majke mi, ne trolam.

Ja to zbilja volim. Jedino mogu odbacit kad sam ogorčena nečim ili nemam love. Ali inače, volim. :ne zna:
Nenia Salonitana

Post 09 Dec 2014, 00:00

u vezi putovanja za blagdane... putovala bi jedino doma da živim negdje u bijelom svijetu. :D

one gužve i krkljanac i riskiranje sniježnih mećava. prosinac je najgori mjesec za putovati. ni mrtva ako ne moram. :D

da ne spominjem koliko te više oderu kad su u pitanju božićni/valentinovo/uskrs/hanuka aranžmani. : fiskalno odgovorna forumašica: :D
jednokratni klon

Post 09 Dec 2014, 00:00

Iako, ja sam totalni pehist, rekli bi u Dalmaciji pegula. Čitav se život nekako krećem među nekakvom alternativom i ljudima koji su soo iznad toga svega. :tuzni: A opet, nisam se pronalazila ni među totalno plitkim ljudima. I koje sam sreće, ako se ubračim, bit će to s nekim mrgudom koji će prezirati datume, božiće, rođendane i valentinova. Samo sam jednog gunđala protiv kapitalističkih sranja uspjela privoliti da slavimo to i poklanjala mu plišana srca i medvjede i zečeve. :tuzni: Ali takvi se rijetko nađu.
Prijateljima opraštam takve pizdarije, ali partneru ne baš. :zubo:
jednokratni klon

Post 09 Dec 2014, 00:03

Nenia Salonitana » wrote:u vezi putovanja za blagdane... putovala bi jedino doma da živim negdje u bijelom svijetu. :D

one gužve i krkljanac i riskiranje sniježnih mećava. prosinac je najgori mjesec za putovati. ni mrtav ako ne moram. :D

da ne spominjem koliko te više oderu kad su u pitanju božićni/valentinovo/uskrs/hanuka aranžmani. : fiskalno odgovorna forumašica: :D
Mene u cijeloj priči jedino jebe lova. I ok, partner za putovanja s istim stilom. Dakle, netko tko želi kampirati*, bjež od mene nadaleko. :zubo: Kad bih imala love i nekog tko dijeli isto viđenje kao i ja, nebitan spol, dakle neće srat usred NY-a da mu je to shit i vidi sva ta okićena govna, išla bih. :o
Nadam se tome u budućnosti.
Ako imam love, nek me deru. :ne zna: Uopće ne poznajem koncept "teško mi je dat" kad imam. Kad imam imam, kad nemam nemam. Ali to je osobina ljudi koji nikad nemaju. :rofl:

*Iako, ja se užasno divim kamperima i svim tim čudesima koje prođu, road trips, kojekakva egzotična predivna mjesta, napuštena mjesta, ali jebiga, poznam se, kao i svakom Biku prioritet mi je komoditet. I izbjegavanje svih vrsta buba. :o To je kategorija- lijepo za pratiti tuđe putopise. Meni treba hotel. :raspa:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 Dec 2014, 00:05

Kolinda Kitarović » wrote:..
Eto.
..il ti oces da te mrzimo? :kokice:

a bas necemo. furas se na kic, pa sta. mislim, jest to doba godine neko kontemplativno, ono, zima, mirovanje, itd, ali od svih tih nekih ritmova, ti se zaljepila za bozic. a ono, ok, sta sad.. :kokice:

:D
jednokratni klon

Post 09 Dec 2014, 00:07

..a unda » wrote: ..il t5i oces da te mrzimo? :kokice:

a bas necemo. furas se na kic, pa sta. mislim, jest to doba godine neko kontemplativno, ono, zima, mirovanje, itd, ali od svih tih nekih ritmova, ti se zaljepila za bozic. a ono, ok, sta sad.. :kokice:

:D
Znam da nećete. :raspa:
Ali ste snobovi. :durica: A isto vas volim. :christmas spirit: :ckzubo:

Pa može se kontemplirati i sa sobovljim rogovima na glavi, što sad? :ne zna:
jednokratni klon

Post 09 Dec 2014, 00:13

Sad me sjetilo kako sam ja jednom u krkhoj, ali ne baš toliko teen dobi došla u Zagreb. :zubo: I odveo mene gospodin otac u neki jadni socijalistički centar na kraju grada, ja očekivala vidjeti Importane ili tako neki kurac i posjeo me i platio nam jedno piće (za sebe i u krugu Zadra nikad nije bio toliko škrt, zanimljivo) i tumačio mi kako je smisao posla raditi i onda ić doma leć uz tv jer sve ove bitange što vidimo oko sebe su alkoholičari i neočevi i nemajke i neobiteljski ljudi što se dolaze "opijat" nakon posla i ne provodit vrijeme s obitelji. :zubo: I kako nije smisao posla kupovat šarene krpice po ovakvim centrima nego rasporedit lovu kako spada i tako dalje, tu sam se negdje isključila... Bio je to najgori centar ikad, majke mi. I to u Zagrebu, meni tad dvostruki šok. Jel trebam reći da sam se vozila ustravljena pomišlju da se ikad zaposlim ako je posao i to takve vrste kakav on radi, a znam da je super plaćen, samo rad i ležanje pred tv-om. Imala sam osjećaj da život tad prestaje, ono kompletno završava i čekaš smrt. Desetak godina nakon toga, bome sam pametno odabrala maštati o životu i ne živjeti ga jer bi mogao postati čekanje smrti. :zubo:

Evo, kontemplativno vrijeme pa sam se sjetila mojeg prvog rušenja konzumerističkih iluzija. To je bilo prije krize.
Ja sam stvarno onaj najgori klišej. Dobro je što nisam lijepa inače bih odavno postala sponzoruša. :tuzni:
  • Information