Di ćeš toliko jest?Beau » wrote: ae. jedino mi ponekad dobro dođu da si pripremim nešto fino za jest
Novogodišnji blues
Jebote, jes stara.Beau » wrote:najbolja nova godina bila mi je ona kad sam morala čitavu staru i novu radit.
to beše 98. radila sam tad kao operater u, tada smo to zvali, ERC-u.
i bila je neka frka, nije sad važno šta, pa smo su nam rekli da svi moramo radit za staru godinu do kasno.
svi su bili ukurcu zbog te odluke, a mene je bilo sram reć da sam baš hepi
radili smo puna 24 sata bez prekida, od osam ujutro na staru do osam ujutro na novu. i bilo nam je preeeeejebeno
AhaZekoslawa wrote: Jebote, jes stara.
I sama se cesto iznenadim
Još uvijek radim u nečemu što smo nekad zvali ERCBeau » wrote:najbolja nova godina bila mi je ona kad sam morala čitavu staru i novu radit.
to beše 98. radila sam tad kao operater u, tada smo to zvali, ERC-u.
i bila je neka frka, nije sad važno šta, pa smo su nam rekli da svi moramo radit za staru godinu do kasno.
svi su bili ukurcu zbog te odluke, a mene je bilo sram reć da sam baš hepi
radili smo puna 24 sata bez prekida, od osam ujutro na staru do osam ujutro na novu. i bilo nam je preeeeejebeno
Obično uzmem dežurstvo za staru godinu da ne moram biti hepi.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
E tako bih i ja da moguMargarita wrote: Još uvijek radim u nečemu što smo nekad zvali ERC.
Obično uzmem dežurstvo za staru godinu da ne moram biti hepi.
Prokleti balafci 
Meni 98. pari da je bila prije par godina

Meni 98. pari da je bila prije par godina
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
joj, ne spominji
osjećam se mlađahna kad ih čitam, ko ono, znaš, mi ekipa i to
kurvanjski avatar, a
prije se to zvalo aop i eop..Beau » wrote:.. tada smo to zvali, ERC-u.
..
a erc je bio samo kao zerc i herc, to je bilo, ono, zajebano nesto..
najbolji ti praznici su mi bili te neke smjene, dezurstva. ma i inace, navise posla bih napravio kad bi bio taj koji dan mira, bez frki, telefona..
-
jednokratni klon
..ok, ok, djed mraz postoji.. aj ti cekaj stas dobit ispod bora..
pa to i jest proslo stoljece.Zekoslawa » wrote:Undo, govorimo o 1998. da se ne zajebes za stoljece.
-
jednokratni klon
O čemu ti? Umislio si da si djed mraz?

Da..a unda wrote: prije se to zvalo aop i eop..
a erc je bio samo kao zerc i herc, to je bilo, ono, zajebano nesto..![]()
![]()
najbolji ti praznici su mi bili te neke smjene, dezurstva. ma i inace, navise posla bih napravio kad bi bio taj koji dan mira, bez frki, telefona..
Ja sam nekad znala preko tjedna skroz zabusavat i zajebavat se i onda doc u subotu kad nema nikog, raspalit mjuzu i cijeli dan se ubijat od posla. I to bi onda izgusta radila
Kako, pa kolko si mislila da imam?Kolinda Kitarović wrote:Bo, ja sam mislila da si mlađa.
Evo 37 godina napunila
Za usporedbu, pjescana, ja, vrle smo negdje generacija. Oli si mislila da sam mladja od njih?
-
- Information
-