Ciji je lapsus veci, njegov ili zokijev s 12 uzastopnih negativnih kvartala?Kolinda Kitarović » wrote:Da lapsus. Kako može biti lapsus, lapsus bi bio da je napisao ime, a ne rekao da se ovaj nalazi na Tajlandu.![]()
http://hr.n1info.com/a14985/Vijesti/Pre ... Suker.html
precjednički izbori
-
jednokratni klon
Ne znati tko je Davor Šuker ili makar Ivan Šuker protiv kojeg se boriš je popriličan pokazatelj da mali ne zna kurca o ničemu. Kao jedna što sam je poznavala što me pitala jel dobro pobjeđuje zlo i da kako to da ne kad to piše u knjigama u mudrosti. To je taj nivo.
Nije tocno. Predsjednicke ovlasti su drkanhe kurcu kad ih obnasa marioneta kao sto je josipokolinda. Kad tu duznost obavlja neko normalan, situacija se drasticno mijenja. I da, mali je nirmalan prema njima, i s grcom i velikom manom nezavrsenog faxa.Pero » wrote: Nije. Predsjedničke ovlasti su ionako drkanje kurcu. Ja bih predsjednika ukinuo, a kako ne mogu, nisam oduševljen idejom da mi predsjednik bude nesvršeni student FER-a koji ima facijalni grč i koji lijepo može razgovarati s Bujancem. Eto.
Ako jedan idiot moze bit premijer drzave u kojoj ostvaruje 12 kvartalni minus, uopce ne vidim razlog da u takvoj drzavi mali sincic ne postane predsjednik. Ti vidis?Kolinda Kitarović » wrote:
Ne znati tko je Davor Šuker ili makar Ivan Šuker protiv kojeg se boriš je popriličan pokazatelj da mali ne zna kurca o ničemu. Kao jedna što sam je poznavala što me pitala jel dobro pobjeđuje zlo i da kako to da ne kad to piše u knjigama u mudrosti. To je taj nivo.
Dobro, nije točno. Kako sam izgleda totalno neupućen u predsjedničke ovlasti, reci mi što bi mali zaista mogao poduzeti - evo ti i njegov program http://www.s-p.hr/akcijski-plan/ - pa mi reci koja je točka iz tog programa ostvariva s njim kao predsjednikom.miky0 » wrote:
Nije tocno. Predsjednicke ovlasti su drkanhe kurcu kad ih obnasa marioneta kao sto je josipokolinda. Kad tu duznost obavlja neko normalan, situacija se drasticno mijenja. I da, mali je nirmalan prema njima, i s grcom i velikom manom nezavrsenog faxa.
Sve su ostvarive. Predsjednik ima pravo sazvat tematsku sjednicu vlade u kojoj moze zahtjevat izmjene, dopune ili predlaganje potpuno novih zakona. To premijer ne mora prihvatit, ali predsjednik moze rec da je izgubio povjerenje u premijera i da saziva nove izbore ili da mandat za sastavljanje nove vlade daje novom mandataru, u ovom trenutku nitko drugi.Pero » wrote: Dobro, nije točno. Kako sam izgleda totalno neupućen u predsjedničke ovlasti, reci mi što bi mali zaista mogao poduzeti - evo ti i njegov program http://www.s-p.hr/akcijski-plan/ - pa mi reci koja je točka iz tog programa ostvariva s njim kao predsjednikom.
Ali da ne pretjerujemo, mali ne triba postat predsjednik da saziva ustavne krize, vec da svakodnevno vrsi pritisak na premijera, ili da ojaca zivi zid i s njim na celnom mjestu dobije parlamentarne izbore u kojoj ce sve to sta si linkao promjenit.
..sve je ostvarivo. nije pitanje jel ostvarivo, nego kako.Pero » wrote: Dobro, nije točno. Kako sam izgleda totalno neupućen u predsjedničke ovlasti, reci mi što bi mali zaista mogao poduzeti - evo ti i njegov program http://www.s-p.hr/akcijski-plan/ - pa mi reci koja je točka iz tog programa ostvariva s njim kao predsjednikom.
mislim da se ide tehnikom ho ruk ludila.
..eto ti na sad, pero. tako su se i s tosonom zajebavali, a u cavogalavama se sto iljada ljudi mobilizira samo tako.. u cas..miky0 » wrote:
Sve su ostvarive. Predsjednik ima pravo sazvat tematsku sjednicu vlade u kojoj moze zahtjevat izmjene, dopune ili predlaganje potpuno novih zakona. To premijer ne mora prihvatit, ali predsjednik moze rec da je izgubio povjerenje u premijera i da saziva nove izbore ili da mandat za sastavljanje nove vlade daje novom mandataru, u ovom trenutku nitko drugi.
sta zivi zid? kakav je to zivi zid bez tebe. aj im se javi, barem na fejspuk, savjetuj ih, popricaj, podrzi..Ali da ne pretjerujemo, mali ne triba postat predsjednik da saziva ustavne krize, vec da svakodnevno vrsi pritisak na premijera, ili da ojaca zivi zid i s njim na celnom mjestu dobije parlamentarne izbore u kojoj ce sve to sta si linkao promjenit.
ne moze zivi zid, tj stranka za promjene imat svibora na celu. to je zauzeto. pernar je na celu. moci ces glasat za njega sad na na izborima za sabor.
mogao si vec i prije za eu parlament.
ali, ne samo glasat, pernar je idealan za slijedit ga. ima onu neku ludjacku energiju u sebi. pravi njemac. taman za tebe.
Dobro, dakle, sve su ostvarive, ali nemojmo pretjerivati, kako sam kažeš.miky0 » wrote:
Sve su ostvarive. Predsjednik ima pravo sazvat tematsku sjednicu vlade u kojoj moze zahtjevat izmjene, dopune ili predlaganje potpuno novih zakona. To premijer ne mora prihvatit, ali predsjednik moze rec da je izgubio povjerenje u premijera i da saziva nove izbore ili da mandat za sastavljanje nove vlade daje novom mandataru, u ovom trenutku nitko drugi.
Ali da ne pretjerujemo, mali ne triba postat predsjednik da saziva ustavne krize, vec da svakodnevno vrsi pritisak na premijera, ili da ojaca zivi zid i s njim na celnom mjestu dobije parlamentarne izbore u kojoj ce sve to sta si linkao promjenit.
pero, nemoj zajebavat da si protiv. to je kao da kazes da si protiv magle i da ne podrzavas maglu.Pero » wrote: Dobro, dakle, sve su ostvarive, ali nemojmo pretjerivati, kako sam kažeš.Budući u programu ima izlazak iz EU i NATO, da ne spominjemo nebuloze o devalvaciji i povećanju kupovne moći u šest mjeseci kao posljedica hiperinflacije, slobodnom cijepljenju itd. - ja sam protiv takvog predsjednika i organizacije koja ga podržava.
Pozitiv, komparativ i superlativ...a unda » wrote: pero, nemoj zajebavat da si protiv. to je kao da kazes da si protiv magle i da ne podrzavas maglu.
Ustav RH,miky0 » wrote:
Članak 73.
Izbori se za zastupnike u Hrvatski sabor održavaju najkasnije 60 dana nakon isteka mandata ili raspuštanja Hrvatskoga sabora.
Prvo zasjedanje Hrvatskoga sabora održava se najkasnije 20 dana nakon provedenih izbora.
Hrvatski sabor konstituira se izborom predsjednika na prvoj sjednici na kojoj je nazočna većina zastupnika.
Ne može raspisat izbore kad mu frne nego točno u ovom vremenskom periodu.
di su miki i euklid.. fejspuk pun svibora, zivog zida, govore da su cenzurirani, blokirani..zasto se njih dvoje malo ne ukljuce u propagandu, nek linkaju, nek daju podrsku, nek se ukljuce tamo na fejspuk. kako ce svibor dobit izbore ako ima takve mlake, nekativne sljedbenike..
ovo je jedinstvena prilika. sad ili nikad. povijest nece oprostiti mikiju i euklidu.. hrvatskom narodu..

ovo je jedinstvena prilika. sad ili nikad. povijest nece oprostiti mikiju i euklidu.. hrvatskom narodu..
moze, moze, moze rovarit, talasat, moze svasta.. sve zavisi o broju onih koji ga podrzavaju. ako bude dovoljno masovno, sve je moguce.MightyMe » wrote: Ustav RH,
Članak 73.
Izbori se za zastupnike u Hrvatski sabor održavaju najkasnije 60 dana nakon isteka mandata ili raspuštanja Hrvatskoga sabora.
Prvo zasjedanje Hrvatskoga sabora održava se najkasnije 20 dana nakon provedenih izbora.
Hrvatski sabor konstituira se izborom predsjednika na prvoj sjednici na kojoj je nazočna većina zastupnika.
Ne može raspisat izbore kad mu frne nego točno u ovom vremenskom periodu.
..ali, ima tu jos nekih detalja na koje se ne misli. npr, evo, pretpostavimo da svib or b ude i izabran za predsjednika. ima tu citav niz procedura, posla koje treba obaviti.
tu stupa na djelo ona administracija, birokracija, tehnika, rutina, neke mehanizme treba znat i postovat ..mislim, treba tu dosta toga ucit, to znaju samo oni koji imaju iskustva u tome.
i, ko ce to sa sviborom radit? kome ce se on prepustit da mu govori sto treba, kako, sto ne treba, kakav je protokol neki, itd?
vec vidim da bi mu se u tom slucaju mogle ponudit usluge s razno raznih strana.
ali, ono sto mislim jest da bi medju prvim stvarima koje bi napravio pernar i svibor, bio bi i to tulum na pantovcaku kojeg bi oglasili na fejspuku, koji bi bio placen iz budzeta i kojeg bi osiguravali specijalci. ono, malo se izivit, jel..
a i morao b i se svibor vozit u nekom autu, imat vozaca, tjelohranitelja.. nije valjda da bi isao okolo tako da ga specijalci nose u rukama.. ono, naviknuo se svibor na to, pa eto, nose ga malo specijalci po gradu i drzavi, na sastanke, itd..
Može radit svašta, ali to ne. Jedino o čemu on treba brinit je da ne napravi nešto kontra Ustava. Jer ga se onda veleizdajnici vrlo lako riješe. Ameri to zovu impičment. Ovaj je kapacitiran taman dovoljno da ga specijalci nose tako da mu ovo neće promaknit:..a unda » wrote:
moze, moze, moze rovarit, talasat, moze svasta.. sve zavisi o broju onih koji ga podrzavaju. ako bude dovoljno masovno, sve je moguce.![]()
..ali, ima tu jos nekih detalja na koje se ne misli. npr, evo, pretpostavimo da svib or b ude i izabran za predsjednika. ima tu citav niz procedura, posla koje treba obaviti.
tu stupa na djelo ona administracija, birokracija, tehnika, rutina, neke mehanizme treba znat i postovat ..mislim, treba tu dosta toga ucit, to znaju samo oni koji imaju iskustva u tome.
i, ko ce to sa sviborom radit? kome ce se on prepustit da mu govori sto treba, kako, sto ne treba, kakav je protokol neki, itd?
vec vidim da bi mu se u tom slucaju mogle ponudit usluge s razno raznih strana.
ali, on o sto mislim jest da bi medju prvim stvarima koje bi napravio pernar i svibor, bio bi i to tulum na pantovcaku kojeg bi oglasili na fejspuku, koji bi bio placen iz budzeta i kojeg bi osiguravali specijalci. ono, malo se izivit, jel..![]()
a i morao b i se svibor vozit u nekom autu, imat vozaca, tjelohranitelja.. nije valjda da bi isao okolo tako da ga specijalci nose u rukama.. ono, naviknuo se svibor na to, pa eto, nose ga malo specijalci po gradu i drzavi, na sastanke, itd..: D
Članak 105.
Predsjednik Republike odgovoran je za povredu Ustava koju počini u obavljanju svojih dužnosti.
Postupak za utvrđivanje posebne odgovornosti predsjednika Republike može pokrenuti Hrvatski sabor dvotrećinskom većinom svih zastupnika.
O odgovornosti predsjednika Republike odlučuje Ustavni sud Republike Hrvatske dvotrećinskom većinom svih sudaca.
Ustavni sud mora donijeti odluku o odgovornosti Predsjednika Republike Hrvatske za povredu Ustava u roku od 30 dana od dana zaprimanja prijedloga kojim se pokreće odgovornost Predsjednika Republike Hrvatske za povredu Ustava.
Ako Ustavni sud Republike Hrvatske utvrdi njegovu odgovornost, predsjedniku Republike prestaje dužnost po sili Ustava.
..evo, ja cu reklamirat svibora kad niko nece. evo sa fejsa..
Dosta je bilo HDZ i SDP mafije Narode Probudi SE
Prije 2 sata/i
Znanost je jasna: kad 3% shvati Istinu, pokrene se 'fazni prijelaz'!. U nasem slucaju, imamo jos cca~10 dana da 90.000 ljudi shvati da je Ivan posten, sposoban te uz sebe ima tim znanstvenika koji ce uspijet stati na kraj pohlepnim bankarima i HNB-u (glavni razlog krize) , politicarima koji naše novce prebacuju na svoje strane bankovne racune te medijima zbog kojih su cijelo vrijeme na vlasti. Cista matematika ljudi. Za sada 60.000 ljudi sigurno zna za Ivana. Vjerujte u pobjedu ,unatoc tome sto zbog medija to tako ne izgleda!

Dosta je bilo HDZ i SDP mafije Narode Probudi SE
Prije 2 sata/i
Znanost je jasna: kad 3% shvati Istinu, pokrene se 'fazni prijelaz'!. U nasem slucaju, imamo jos cca~10 dana da 90.000 ljudi shvati da je Ivan posten, sposoban te uz sebe ima tim znanstvenika koji ce uspijet stati na kraj pohlepnim bankarima i HNB-u (glavni razlog krize) , politicarima koji naše novce prebacuju na svoje strane bankovne racune te medijima zbog kojih su cijelo vrijeme na vlasti. Cista matematika ljudi. Za sada 60.000 ljudi sigurno zna za Ivana. Vjerujte u pobjedu ,unatoc tome sto zbog medija to tako ne izgleda!
ma..ne znam odakle tolko povjerenje u ..bilo sto, u sustav, u narod, u neku odgovornost..MightyMe » wrote:
Može radit svašta, ali to ne. Jedino o čemu on treba brinit je da ne napravi nešto kontra Ustava. Jer ga se onda veleizdajnici vrlo lako riješe. Ameri to zovu impičment. Ovaj je kapacitiran taman dovoljno da ga specijalci nose tako da mu ovo neće promaknit:
Članak 105.
Predsjednik Republike odgovoran je za povredu Ustava koju počini u obavljanju svojih dužnosti.
Postupak za utvrđivanje posebne odgovornosti predsjednika Republike može pokrenuti Hrvatski sabor dvotrećinskom većinom svih zastupnika.
O odgovornosti predsjednika Republike odlučuje Ustavni sud Republike Hrvatske dvotrećinskom većinom svih sudaca.
Ustavni sud mora donijeti odluku o odgovornosti Predsjednika Republike Hrvatske za povredu Ustava u roku od 30 dana od dana zaprimanja prijedloga kojim se pokreće odgovornost Predsjednika Republike Hrvatske za povredu Ustava.
Ako Ustavni sud Republike Hrvatske utvrdi njegovu odgovornost, predsjedniku Republike prestaje dužnost po sili Ustava.
..ni u svicarskoj ili svedskoj nemaju toliko povjerenja u ono sto pise, kao sto ovdje ima.
sve se da skoro preko noci promijenit, to se redovno dogadja.
uostalom, ko to moze smijenit predsjednika ako pocne bucat? i kako se to smjenjuje? mislim, ako imas na jednoj strani masu koja podrzava bilo sto, imas i legitimitet za bilo sto. pusti ti sta pise.
znas kako se u mladoj hrvatskoj govorilo.. ne zanima mene ono sto pise u zakonu, nego ono sto ne pise.
-
- Information
-